abbot Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 abbot Kibi 1Lachtan Kalifix (na 60%) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 (upraveno) haha Helios..to je na Proseku. Provozní tam dělala nějaká ukrajinka, teda ještě před tou rekonstrukcí parku. Z Čimic to mám 10 busem, takže nemusím lemtat vodu, pokud tam budete, tak se zastavím. Upraveno 19. října 2009 uživatelem hciq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Prosek zni rozumne, to bych mozna i ve ctvrtek na chvilku dorazil, pravdepodobnost je cca 50% --- abbot Kibi 1Lachtan Kalifix (na 60%) hciq spiderer (na 50%) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Skoda, v tydnu se tam nedostanu. Kdyby se nekdy delal v sobotu...... mozna v patek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Skoda, v tydnu se tam nedostanu. Kdyby se nekdy delal v sobotu...... mozna v patek... To mě mrzí rád bych poznal EX spamera roku ... snad tohle bude jen předskokan nějakýho velkolepýho pražskýho srazu, kterej se bude plánovat dýl dopředu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 To je Prosek? Tak tím se pravděpodobnost mé účasti zvyšuje řekněme na 75 %. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 To mě mrzí rád bych poznal EX spamera roku ... snad tohle bude jen předskokan nějakýho velkolepýho pražskýho srazu, kterej se bude plánovat dýl dopředu ... Kdyz to bude nejak rozumne , rad dorazim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Tak moje premiérová účast padá. Ve čtvrtek nemůžu. A stejně bych ještě neměl na orisky řemínek, tak bych se nemohl pořádně chlubit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2009 ani nevim že je tam takový jezero, zastavil bych se (60%) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2009 abbot Kibi 1Lachtan Kalifix (na 60%) hciq spiderer (na 50%) Filipes (60%) takže zatim je nás 7 max, tak bych to viděl tak, že počkám ještě dneska večer jestli se někdo dopíše a pak zítra půjdu zarezervovat stůl pro třeba 10 lidí, kdyby si to ještě někdo do čtvrtka rozmyslel ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2009 Mám to kousek , přijdu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2009 Ja budu tou dobou na Proseku, tak bych se stavil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2009 navrhuju od 18?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2009 Tak super abbot Kibi 1Lachtan Kalifix (na 60%) hciq spiderer (na 50%) Filipes (60%) HonzaX Frantik Co se času týče, já můžu až tak od sedmi, ale pokud je zájem už od 18:00 , jak sem četl výše, tak nevidim jedinej důvod proč to tak neobjednat a já můžu dorazit později ... Tak dejte vědět, jak se to komu hodí, ayb tam pak Filipes neseděl sám a já tam odpoledne skočim .. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2009 no já dorazím cca 18:30, a zvyšuju na 80% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2009 Dorazím na 100%, ale až někdy mezi 18:30 - 19:30 (Kibi - prosím, vzal by jsi sebou i Monstra ?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2009 Tak je tu menší problém, takovou kapacitu mi umožní jen v nekuřáckým salónku ... ale jsou ochotný v případě příchodu 15 lidíd salónek uazavřít jen pro nás a tam bysme si pak mohli dělat co bysme chtěli ... Nebo můžu zkusit ještě něco jinýho v okolí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2009 Jako alternativa by mohla ještě bejt tahle pizzerie, která je nově postavená a je tu prakticky hned u vchodu do metra a na autobusový zastávce, nikdy jsem tam nebyl ale podle stránek a i co se mslyšel od lidí to tam vůbec neni špatný ... ODKAZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2009 a co osvedcena pizzerie Amfora? S tim nemám problém já dojedu kamkoliv, jen mi přišlo, že spousta lidí by nebyla ochotná jet někam dál.. Doufal sem, že se tu alespoň valná většina lidí sleze a nějak to vymyslíme ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2009 A kibi vlastně nepije alkohol, takže je to lidi i s večerním rozvozem po Praze v ceně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se