Skeleton Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 "Uplnenaplechbehemchvilky" Bohuzel prijimam a pridavam si do vizitky. Vratit to nejde, tak zase nekdy se tesim na srazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 Bylo to dobrý, rád jsem vás poznal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 Bohuzel prijimam a pridavam si do vizitky. Vratit to nejde, tak zase nekdy se tesim na srazu. Z toho si nic nedělej, já taky občas dost přepálím start, když začnu rovnou kombinací fernetu (příp. cikána v trávě) a piva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 kibi: co ten dnešní večer? psal jsem ti, ale mám k.o. telefon, takže nic nevím...a tady máš schránku plnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 (upraveno) sakra, tohle mi vrta v hlave - co to je "cikan v trave"...??? Už jsem tyhle věci trochu pozapomněl, ale řekl bych, že to bude fernet v zelený... Jinak já dorazil ze srazu teprve teď - vzal jsem to trochu oklikou, do KV přes jednu vesničku u Benešova, kde nalévali do dvou ráno výborný kubánský rum, díky kterému jsem se následně skvěle vyspal... Jinak díky všem zúčastněným a zvláště kolegům od našeho seperátního stolu za fajn večer. Upraveno 27. listopadu 2009 uživatelem Z. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 uz to funguje pocitam s tim, dneska kolem sedme...? jojo, kolem sedmé kdyby něco, tak se ještě ozvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 Btw, pochopil jsem spravne, ze skeletonovy Orient Star uz zmenily majitele? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 sakra, tohle mi vrta v hlave - co to je "cikan v trave"...??? Je na druhém obrázku vpravo dole. Když, tak mi někdo prosím dejte ban za velké přílohy . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 Ty české koktejly jsou strašlivé Nejhůř v životě mi bylo po Myslivci (alkoholu s lidskou tváří) míchaném s kofolu... Míchal jsem to do enormních koňakovejch sklenic, do kterých se vešlo čtvrt lahve myslivce a hodně moc kofoly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 moje entrée do světa alkoholu byly 3 dvanáctky (v hospě v revoluční před osumnácti lety) do kterých jsem tajně pod stolem vylil flašku vodky-broskev pár let jsem pak nežral ani broskvový jogurty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 Btw, pochopil jsem spravne, ze skeletonovy Orient Star uz zmenily majitele? Ujal se jich jeden hodny clen, postavou moje skoro kopie ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 jsou to... fakt zajimave a pohodlne hodinky... Já ti říkal, že je starej dobrej Kazuya Orientstar vyrobil speciálně pro tebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 Kruci, clovek na chvili vypadne, a hned prosvihne sraz, a pritom mam par novych zajimavych kousku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 27. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 Kruci, clovek na chvili vypadne, a hned prosvihne sraz, a pritom mam par novych zajimavych kousku... Co naděláš. Já jsem taky furt odříznutý na Slovensku. A to jsem se ještě v Praze nepochlubil roládami a Grand Seiky Snad po Novém roce, to ze mě bude opět pražák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2009 Ty růžový Fortisky jsou bomba.......!!!! EDIT - Orisky jsou taky bomba a Fandovi moc chválím jeho B-E...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2009 možná bysme mohli zvládnout nějakou předvánoční rychloakci u punče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 Mrkněte semhle. Jen aby to nezapadlo ? kdyby si chtěl někdo zajet do Jablonce pokecat s tamními spolupacienty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirecek.sk Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 Kibi: paradne fotky. aaa chlapci podla toho co som cital...to musela byt ku*va dobra akcia. Skoda ze to mame do prahy predsa len trochu od ruky zo slovenska. jokubisko: aaa ty chlape kde studujes?? v BA?? keby ze je nas viac zo slovenska tak mozme nieco aj u nas doma na "SR" nieco vyhutat:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrubisko Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2009 Výborný nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 27. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2009 jokubisko: aaa ty chlape kde studujes?? v BA?? keby ze je nas viac zo slovenska tak mozme nieco aj u nas doma na "SR" nieco vyhutat:D Uz jsem bohuzel dostudoval. Byl jsem na semestr v BB a uz mam hotovo. Nicmene planuji se tam nekdy v prubehu jara zase jet podivat, tak muzeme neco spachat. No a Prazaci, kdy bude povanocni sraz? Co treba ctvrtek 7.1. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se