Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Praha

Jakubisko

Doporučené příspěvky

Návštěvník salamio
Bohuzel prijimam a pridavam si do vizitky. Vratit to nejde, tak zase nekdy se tesim na srazu. :angel:

Z toho si nic nedělej, já taky občas dost přepálím start, když začnu rovnou kombinací fernetu (příp. cikána v trávě) a piva.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sakra, tohle mi vrta v hlave - co to je "cikan v trave"...??? :D

Už jsem tyhle věci trochu pozapomněl, ale řekl bych, že to bude fernet v zelený...

Jinak já dorazil ze srazu teprve teď - vzal jsem to trochu oklikou, do KV přes jednu vesničku u Benešova, kde nalévali do dvou ráno výborný kubánský rum, díky kterému jsem se následně skvěle vyspal... :cool02: Jinak díky všem zúčastněným a zvláště kolegům od našeho seperátního stolu za fajn večer.

Upraveno uživatelem Z.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Ty české koktejly jsou strašlivé :D

Nejhůř v životě mi bylo po Myslivci (alkoholu s lidskou tváří) míchaném s kofolu... Míchal jsem to do enormních koňakovejch sklenic, do kterých se vešlo čtvrt lahve myslivce a hodně moc kofoly :D

Odkaz ke komentáři

Kruci, clovek na chvili vypadne, a hned prosvihne sraz, a pritom mam par novych zajimavych kousku...

Co naděláš. Já jsem taky furt odříznutý na Slovensku. A to jsem se ještě v Praze nepochlubil roládami a Grand Seiky :worried_anim: Snad po Novém roce, to ze mě bude opět pražák :)

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
jokubisko: aaa ty chlape kde studujes?? v BA?? keby ze je nas viac zo slovenska tak mozme nieco aj u nas doma na "SR" nieco vyhutat:D

Uz jsem bohuzel dostudoval. Byl jsem na semestr v BB a uz mam hotovo. Nicmene planuji se tam nekdy v prubehu jara zase jet podivat, tak muzeme neco spachat.

No a Prazaci, kdy bude povanocni sraz? :thumbsup_anim: Co treba ctvrtek 7.1. ?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...