Bert Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2009 Uz jsem bohuzel dostudoval. Byl jsem na semestr v BB a uz mam hotovo. Nicmene planuji se tam nekdy v prubehu jara zase jet podivat, tak muzeme neco spachat. No a Prazaci, kdy bude povanocni sraz? Co treba ctvrtek 7.1. ? Za moji opomenutelnou maličkost hlásím, že 7.1. nemůžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2010 Tak jak to vypadá , hodlá se něco spáchat, nebo to upadne do zapomnění ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2010 7.1 bohužel taky nemůžu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2010 A co pátek 8.1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 2. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2010 A co pátek 8.1. To leda obedovy nebo odpoledni sraz. Vecer jdu s pritelkyni na Zofin na ples. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2010 To leda obedovy nebo odpoledni sraz. Vecer jdu s pritelkyni na Zofin na ples. Ja bych asi taky radsi ctvrtek, neco spis decentnejsiho, ale jsem pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2010 Taky bych bral čtvrtek 7.1. v Gate? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2010 7.1. bych moh - upřímně ale říkám že záleží i na partě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2010 7.1. bych moh - upřímně ale říkám že záleží i na partě Ve čtvrtek nejdříve okolo osmé bych mohl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2010 No jakomožná bych dorazil i v ten čtvrtek - však co by ste si tam beze mě počali, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2010 7.1. bych moh - upřímně ale říkám že záleží i na partě Nehraj zagorku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2010 7.1. bych moh - upřímně ale říkám že záleží i na partě Jsem vitan? Taky bych sel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2010 Mno, možná bych i dorazil, ale budu si muset někde sehnat nocleh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2010 Nevím jak kde,ale v prácibude u mě první týden boží dopuštění co to takhle POSUNOUT O TÝDEN ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2010 Jsem vitan? Taky bych sel ty si vůl, úplně si to obrátil - vítán je každej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2010 ty si vůl, úplně si to obrátil - vítán je každej i Tada? Nevím jak kde,ale v prácibude u mě první týden boží dopuštění co to takhle POSUNOUT O TÝDEN ? O tyden pozdeji muzem posedet taky - znova Na novej rok jsem si dal predsevzeti ze budu vic pit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2010 Možná jo, možná ne. Ještě se uvidí a konstelaci sněhu na horách a rodině. Jinak preferoval bych spíš přízemí než sklep. Dolů nechodí hezké holky a tudíš se musím koukat jen na hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2010 Pokud to platí, tak bych také přišel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2010 Já se asi taky ukážu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2010 A kde to bude? Chtelo by to nejakou rezervaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se