odjinud Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 No, nemyslím... třeba prodejnu reklamacema vytěžujeme celkem aktivně :-) a pak je někdo i ve výrobě, ne? v Eltonu je 50 zaměstanců a renovacema se na fulltime zabývá jeden....
straspol Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 To znie ako keby si bol z doterajsieho pristupu ELTONu k zakaznikom tak nadseny, ze sa bojis, ze sa na nom nieco zmeni Humoristo
straspol Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 No, nemyslím... třeba prodejnu reklamacema vytěžujeme celkem aktivně :-) a pak je někdo i ve výrobě, ne?Jeden hodinář a čtyřicet devět manažírků rychlovykvašených kecama o týmbyldyngu jo a pár obchodních zástupců.
financ Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 No, nemyslím... třeba prodejnu reklamacema vytěžujeme celkem aktivně :-) a pak je někdo i ve výrobě, ne?podíl renovaci na celkovem obratu je o něco vyšší nez přepočet z poctu zaměstnanců. Řádově jsou to jednotky procent. Když jsme dělali Orlíky a noudejty, tak celkový obrat na renovacich byly 4 miliony. Z toho přese me protekly 2
JaRooN Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 50 zaměstnanců...Patří mezi ně i prodavačky na prodejnách, vrátný, uklízečky, management, obchodní oddělení...?Kolik z toho zbývá na výrobu? Víc jak 10?
straspol Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 podíl renovaci na celkovem obratu je o něco vyšší nez přepočet z poctu zaměstnanců. Řádově jsou to jednotky procent.Když jsme dělali Orlíky a noudejty, tak celkový obrat na renovacich byly 4 miliony. Z toho přese me protekly 2Páni tak to jsi tady určitě už dávno v PROFI sekci, že? Takový obrat...
financ Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Páni tak to jsi tady určitě už dávno v PROFI sekci, že? Takový obrat...tobě jednou prdne cévka. Když se dělali tyhle limitky, s Eltonem jsem nespolupracoval. Nabídka přišla až když jsme řešili co zvrtali na Orlících. Ale to ty víš
straspol Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Jen jsem přečetl co jsi napsal ,, Když jsme dělali Orlíky a noudejty, tak celkový obrat na renovacich byly 4 miliony. Z toho přese me protekly 2" a zareagoval jsem na to vůbec nechápu proč by mi kvůli tomu měla prdnot nějaká cévka...?
financ Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 (upraveno) jaroon má pravdu. to nemá cenu Upraveno 30. května 2016 uživatelem financ
JaRooN Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Klasický scénář. Když dojdou argumenty, dojde na invektivy...
straspol Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 S tvojí váhou a tvoji povahou bys měl byt na sebe opatrny.Já už trochu zhubnul a moji povahu opravdu neznáš. Nějak jsme zamluvili tu profi sekci...?
financ Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 (upraveno) Já už trochu zhubnul a moji povahu opravdu neznáš. Nějak jsme zamluvili tu profi sekci...?hele, já viděl fotky z Novýho města.Na co profi? Nový Primky tu v inzerci neprodávám, a i kdybych chtěl tady mít profi registraci a zaplatil za ni, tak nedostanu fakturu. Už se to tu kdysi řešilo s Kamilem když jsi to tlačil poprvý přes Manťáka.Chystají se nový pravidla pro profi a jestli projde co jsem slyšel, klidně si ji zaplatím. Upraveno 30. května 2016 uživatelem financ
straspol Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 Tak je to spravne, tak to ma byt. Už roky jsou tady frajeři, kteří v profi sekci jsou, myslím že z vlastního rozhodnutí. V prodejní sekci je člověk nevidí, mají vlastní vlákna a asi jim přijde ta situace fér a fakturu na nějakou směšnou částku neřešili. Pokud ji teď dostanou, tím líp... Člověk u nich rád nakoupil. Jsou to féroví chlapi. Mimochodem, na stránkách Eltonu jsi pořád- teď jsem se díval. Mezitím aktualizovali několikrát... Ale to ty víš...
Honza.manta Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 Hele a co se bavit o Eltonu? Tohle si když tak posílejte soukromě. Nebo si můžete třeba zavolat a pokecat.
financ Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 Tak je to spravne, tak to ma byt. Už roky jsou tady frajeři, kteří v profi sekci jsou, myslím že z vlastního rozhodnutí. V prodejní sekci je člověk nevidí, mají vlastní vlákna a asi jim přijde ta situace fér a fakturu na nějakou směšnou částku neřešili. Pokud ji teď dostanou, tím líp... Člověk u nich rád nakoupil. Jsou to féroví chlapi. Mimochodem, na stránkách Eltonu jsi pořád- teď jsem se díval. Mezitím aktualizovali několikrát... Ale to ty víš...A to je kdo? Proc bych mel mit profi? Hele a co se bavit o Eltonu? Tohle si když tak posílejte soukromě. Nebo si můžete třeba zavolat a pokecat.Se divíš?
Josef01 Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 Chlapi neblbněte, a taky nechápu proč by měl být někdo v profi sekci, když je zaměstanej u výrobce hodinek, to je ale kravina.
financ Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 Pepo, nejsem zaměstnanec Eltonu. Funguju pro ne jako konzultant a to hodne okrajove a protoze bydlím v lokalitě, kterou Elton nemel pokrytou distribuční síti, jsem zapsany jako kontaktní osoba, když se mi někdo ozve, presmeruju ho na Elton. Aktivně hodinky nenabizim ani tady ani jinde. Živí me uplne něco jinýho. Přes sz tohle už proběhlo, resili to modi, resil to Kamil, ale furt je to to samy.
Josef01 Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 Nechápu, že tady pořád dokola lidi řeší takovou blbost. Je úplně jedno, že děláš pro výrobce hodinek, i kdybys občas hodinky prodával je každýmu do toho hov.no. Tady spousta lidí nakupuje prodává na kšeft a dokonce je to i částečně živí a v žádné profi sekci nejsou. Tam patří typický prodejce hodinek (majitel, spolumajitel firmy), který ví, že vše co napíše může být kontraproduktivní k jeho businessu.
JaRooN Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 Chlapi, nechcete se na to vystolicovat? Ať si profi řeší Kamil a my pojďme urychleně tlachat o tom, co nás čeká po prodeji ELTONu
Radimk Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 Naprosto nezávisle.. zdá se mi to, nebo tady teče zášť proudem??Nechtěl sem napsat nenávist, to je asi moc silné na některé místní "cukrouše", ale, slušně řečeno, nechcete se na tady to osočování vy.sr.at ??(Omluva za slovník)Financ, nech to být, je to marné, je to marné, je to marné...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se