t.p Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 (upraveno) Ahoj, potřeboval bych poradit.Propadl jsem poslední dobou kouzlu kvarcek a po delším hledání bych si rád dopřálty pravé hodinky ve kterých by byl jeden z následujících strojků:ETA 955.102 ETA 955.112ETA 955.402ETA 955.412Hodinky by měly vypadat následovně: Potapěčské, nebo vojenské, velikost od 38mm do 42mmVodotěsnost minimálně 100m, safír, přehledný ciferník. Velké plus je tah. Datum mít nemusí. Pár kousků s tímto stojkem jsem i našel, ale není to úplně ono, vždy tam něco chybí, nebo přebývá.CWC G10 Nemá safír. Longines Hydroconquest mají na ciferníku čísla, kulaté indexy a obdélníkové indexy,což už je na můj vkus mnoho. Hujer tyhle strojky už nedává do svých modelů.Hamilton Khaki Field Quartz toho má na cifru taky moc. Certina je dává už jen do modelu DS First.A ty co by vyhovovaly nejvíc Omega SMP začínají být mimo svojí cenou. Pokud tedy někdo víte o něčem co by vyhovovalo, tak mě prosím nasměrujte. Předem děkuji! Upraveno 1. června 2016 uživatelem t.p
JanNovakJan Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Nic ve zlém, ale v quartzu bych sáhnul po nějakém Japonci, nejlépe solárním a rádiem řízeném
t.p Odesláno 1. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Nic ve zlém, ale v quartzu bych sáhnul po nějakém Japonci, nejlépe solárním a rádiem řízeném To opravdu raději ne, protože se jedná o strojky s plastovou základnou a bez ložiskových kamenů.
Toblin Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Moc se mi líbí tyto starší DS First Diver. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wagoneer Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 S tímhle strojkem se dělali starší Atlantiky seahunter. Já mám sice již se strojkem 251.272, ale byly i s 955.112. Jen tak namátkou z webu:http://ceasuri.meetmenow.ro/ceas/56/5281/Ceas-Atlantic-Seahunter-703614191/
tomas1346 Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Nevim teda presne co hledas konkretne za vzhled, co ti treba vadi na novych DS first? Maji keramickou lunetu, wr200,velikost 41, prehledny cerno cerny cifr...
t.p Odesláno 2. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2016 Děkuji za postřehy pánové. DS first vypadají nejlépe, ale nějak tam nepřeskočila jiskra.Proto pořád pátrám po těch pravých. Říkám to nerad, ale je to něco jako Krtenkovo syndrom.
Radimk Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 Já teda typ nemám, ale jen si tak postesknu: U spousty hodinek je , pokud jsou to baterkáče, napsaný jen stroj- quartz, a fertig.. žádná bližší specifikace. Asi to nepovažují za důležité, přitom i v těchto strojích je obrovský rozdíl.Mě by taktéž zajímalo, co mám ve svých Candino Planet Solar.. to jsou teda navíc ještě GMT..
JaRooN Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 http://www.georgjensen.com/europe/watches/delta-dive-42-mm-quartz-grey-dial-steel-bracelet_3575603 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. http://oceanictime.blogspot.cz/2013/05/hamilton-jazzmaster-seaview-quartz.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 Co něco od Tissotu ( tissot couturier, Tissot pr 100,.... ), ne, že by mě to úplně uchvátilo, ale třeba by si si mohl vybrat......
bacil.357 Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 Ahoj, potřeboval bych poradit.Propadl jsem poslední dobou kouzlu kvarcek a po delším hledání bych si rád dopřálty pravé hodinky ve kterých by byl jeden z následujících strojků:ETA 955.102 ETA 955.112ETA 955.402ETA 955.412Hodinky by měly vypadat následovně: Potapěčské, nebo vojenské, velikost od 38mm do 42mmVodotěsnost minimálně 100m, safír, přehledný ciferník. Velké plus je tah. Datum mít nemusí. Pár kousků s tímto stojkem jsem i našel, ale není to úplně ono, vždy tam něco chybí, nebo přebývá.CWC G10 Nemá safír. Longines Hydroconquest mají na ciferníku čísla, kulaté indexy a obdélníkové indexy,což už je na můj vkus mnoho. Hujer tyhle strojky už nedává do svých modelů.Hamilton Khaki Field Quartz toho má na cifru taky moc. Certina je dává už jen do modelu DS First.A ty co by vyhovovaly nejvíc Omega SMP začínají být mimo svojí cenou. Pokud tedy někdo víte o něčem co by vyhovovalo, tak mě prosím nasměrujte. Předem děkuji! Došetři a jdi do Sinn UX. Termokompenzovaná ETA 955.652......Výborný hodinky..
JanNovakJan Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 To opravdu raději ne, protože se jedná o strojky s plastovou základnou a bez ložiskových kamenů.Tato skutečnost samozřejmě ničemu nevadí, ale je to tvoje volba Jenom pro úplnost, spousta ETA strojků je na tom úplně stejně http://www.esslinger.com/eta-watch-movements/
t.p Odesláno 2. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2016 (upraveno) http://www.georgjensen.com/europe/watches/delta-dive-42-mm-quartz-grey-dial-steel-bracelet_3575603 DELTA-DIVE.png http://oceanictime.blogspot.cz/2013/05/hamilton-jazzmaster-seaview-quartz.html HAMILTON JazzMaster Seaview QUARTZ 01.jpg Delta dive vypadaj dobře, ale bohužel discontinued. Ty Hamiltony mi neseděj asi to bude tím datem na šestce.Každopádně mnohokrát děkuju! Co něco od Tissotu ( tissot couturier, Tissot pr 100,.... ), ne, že by mě to úplně uchvátilo, ale třeba by si si mohl vybrat......Mrknu na to. Díky. Došetři a jdi do Sinn UX. Termokompenzovaná ETA 955.652......Výborný hodinky..Jo to by byla paráda jen 44mm už je moc na mojí ruku. Jak je to s tou baterkou když je to plný voleje?To se posílá měnit do fabriky? Ještě mě napadly s tímhle strojkem Breitling Colt, ale ty maj teď taky 44mma o ceně ani nemluvim. Upraveno 2. června 2016 uživatelem t.p
t.p Odesláno 2. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2016 Tato skutečnost samozřejmě ničemu nevadí, ale je to tvoje volba Jenom pro úplnost, spousta ETA strojků je na tom úplně stejně http://www.esslinger.com/eta-watch-movements/Mě tahle skutečnost právě docela dost vadí, proto chci něco se strojkem co něco vydrží a dá se servisovat.Ta spousta plastových strojků je jen řada Fashionline, takže jsou u Ety v menšině.
JaRooN Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 Delta dive vypadaj dobře, ale bohužel discontinued.Jo vidíš, toho jsem si bohužel nevšiml. Vypadaly fakt dobře, možná se někde poohlédnu po nějakých jetých
bacil.357 Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 Jo to by byla paráda jen 44mm už je moc na mojí ruku. Jak je to s tou baterkou když je to plný voleje?To se posílá měnit do fabriky? Ještě mě napadly s tímhle strojkem Breitling Colt, ale ty maj teď taky 44mma o ceně ani nemluvim. UX mají krátké nožky, takže nepůsobí tak veliké. Baterka by měla mít výdrž 7 let a posílat se to musí na výměnu do fabriky.
t.p Odesláno 3. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2016 UX mají krátké nožky, takže nepůsobí tak veliké. Baterka by měla mít výdrž 7 let a posílat se to musí na výměnu do fabriky.Tak to by mě zajímalo kolik ta výměna koštuje Stejně se ale obávám, že by to na mojí ruku bylo moc velký,když pominu prachy.
Daemonultimate Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 ...Říkám to nerad, ale je to něco jako Krtenkovo syndrom. Zajímavá specifikace co to znamená?
t.p Odesláno 9. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2016 (upraveno) Zajímavá specifikace co to znamená?Je to zarputilé bazírování na nesmyslných požadavcích.A dále pak stav, kdy jsou všechny alternativy, co Ti zdejší členové radí, špatně a jsou odmítány....no a pak možná nulový cit pro estetiku, grafomanie, slovní napadání kolegů na fóru, když je člověkupozorněn na nesmyslnost svého jednání a podobně Další přiblížení problému zde. Upraveno 9. června 2016 uživatelem t.p
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se