crouch14 Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Prosím o porovnání těchto 2 modelů, pořád se nemůžu rozhodnout, který. Kdo je měl ať prosím přídá svoje názory, díky moc. Pro SKX009K2 - lepší vodě odolnost, korunka na 4, klasika a kultovní model.Pro SNZG13K1 - skvělá přehlednost a čitelnost, hezký a čistý design. Jinak nosím hodně sportovní oblečení.
AndyAaron Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Oboje Ale zacni 009, dokud jeste jsou. A na jubilee je to must. Neveril jsem tomu, ale je to tak.
Marcus Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Anebo začni s SNZG13, to je legenda. 009 dokoupíš později, až se budou blbě shánět (to už je vlastně teď )
Liqid Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Asi je to jedno. Měl jsem oboje a jsou to fajn hodinky pro začátečníka. Prostě základní automaty. Dlouho ti nevydrží a brzo je pošleš dál, protože tě časem začnou mrzet detaily a nepřesná strojovna bez hackingu. Kdybych si měl ale jedny vybrat, tak SNZG - na ruce mi byly pohodlnější, sluší jim řemen. U SKX můžeš mít armovák nakřivo a můžeš strhnout závit (a upřímně, kdo potřebuje wr200?) Ale u SNZG mi zas vadila hrana na ciferníku. Vyřešil jsem to koupí SNK, ty mi sedí nejlépe.
Daemonultimate Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 (upraveno) Píšeš: Pro SKX009K2 - lepší vodě odolnost, korunka na 4, klasika a kultovní model.Pro SNZG13K1 - skvělá přehlednost a čitelnost, hezký a čistý design. Tak na to mrknem. SKX: skvělá přehlednost a čitelnost - lepší než u pětek, kde jsou naplácaný 24 hod. indexy vyšší wr znamená silnější sklíčko, pevnější konstrukci a šroubovací korunku, která u pětek není otočná luneta, to není k zahození další plus je absence průhledu, kterej je tam stejně k ničemu zjisti si, jestli Skx splňují ISO 6425 a to zřejmě splňují, protože na dýnku je vlna a kde je u Seika vlna tak to jsou diversky a tím pádem splňují i vyšší odolnost proti magnetickému poli 7s26 vs 7s36rozdíly nepatrné, 36 má dva kameny navíc proti 26, ale údajně jde jen o kosmetický rozdíl, který nehraje žádnou roli, i zkušenosti s těmito strojky jsou kus od kusu jiné, oba mají regulaci přesnostizáleží na štěstí, měl jsem troje 7s26 a dělaly odchylku v rozmezí 6 - 10 vteřin denně, 7s36 velmi podobně a teď mám kus co dělá 1 vteřinu za 48 hodin.u obou absence ručního nátahu a hackingu, kterej lze úspěšně nahradit pseudohackingem Když to podtrhneme, skx jsou pro mne vyšší řada než pětky, šel bych do nich.A ještě jedno hezký počtení závěrem:https://monochrome-watches.com/seiko-skx007-family-seiko-beater-divers/ Upraveno 4. června 2016 uživatelem Daemonultimate
AKUC Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 pre mňa SKX podľa mňa sú športovejšie, taká klasika diver na leto, mám je asi pôl roka a som s nimi spokojný a aj ked plánujem kúpiť drahšie, tieto určite nepôjdu daľej
moravep Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Za mě SKXpodle mě přehlednější ciferník, u SNZG je toho na mě až moc.WR200 asi málokdo využije, ale se SNZG bych si nepřipadal úplně jistě ve vodě (i když je to třeba jen o tom pocitu)
JaRooN Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 SKX jsem už 4x prodal a vždy se zase vracejí jak bumerang. Jsou to potvory návykový. Kup SKX, ty si nech doma na běžné nošení a k nim si pak kupuj cokoliv jako doplněk...
JanNovakJan Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Prosím o porovnání těchto 2 modelů, pořád se nemůžu rozhodnout, který. Kdo je měl ať prosím přídá svoje názory, díky moc. Pro SKX009K2 - lepší vodě odolnost, korunka na 4, klasika a kultovní model.Pro SNZG13K1 - skvělá přehlednost a čitelnost, hezký a čistý design. Jinak nosím hodně sportovní oblečení. Verzi J a ne K, ta J se později líp prodává. Ty druhé nevychází ani moc draho http://www.skywatches.com.sg/reviews/seiko-5-sports-mens-automatic-watch-snzg13j1-snzg13j.htm
Povidláček Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Za mě taky SKX. Mají prostě (alespoň pro mě) neskutečnej sex appeal a za ty prachy mi přijdou perfektní i přes svoje neduhy...Já naopak řeším, zda budu hodně velký magor, když k 007 přikoupím ještě 009 které jsem kdysi pustil a chybí mi. SNZG jsem měl na ruce asi hodinu a i když jsou taky fajn, tak mně osobně přišly na field watche poměrně dost velký Odesláno z mého GT-I8200N pomocí Tapatalk
AndyAaron Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 S tim u SNZG souhlasim. Kdyby byly 38-40mm, tak jsou to super field watch. Takto jsou vetsi.Takze zatim vede SKX
Návštěvník Mav. Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Mel jsem podobny problem a tak jsem vzal ty Big Military i pseudopotapky Baby Sumo. Korunka na 4. hodine nelibila a sroubovaci korunka mi po vyzkouseni u Mako zdala chatrna, casem rozbitna. Navic pri kazdem serizeni porad sroubovat pred i po. Porad nevim ktere z tech svych dvou mam radsi. Big Military zatim delaji -2s/den, a Baby Sumo +6s/den. Nechybi ani tak hacking jako spis rucni natah. Troje automaty neunosim bez zastaveni a winderu se branim. To uz je na mne chrono hardcore.
crouch14 Odesláno 4. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Díky za odpovědi chlapi, trošku jsem byl nakloněnej k tim SKX 009 a vy jste mi to potvrdili, takže asi do nich půjdu. Ještě jednou díky za ochotu a rychlost odpovědí.
crouch14 Odesláno 4. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Tak SKX objednány, pak hodím fotky
AndyAaron Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Kde jsi objednaval, smim-li se ptat? Ja vcera jedny vracel, tak budu objednavat jine a jinde.
crouch14 Odesláno 4. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Ahoj na www.Ihodinarstvi.cz, mají je tam v akci za 5.990,- Kč. Může se zeptat já, proč si je vracel ?
AndyAaron Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Protoze se hodne zpozdovaly hned od nova. Delaly kolem minuty za den a spis se to zhorsovalo. Takze po dvou tydnech jely zpet. Kupoval jsem je ale na Amazonu od prodejce na Floride. Drzim palce at je tva verze v poradku.Dotaz do plena pro zkusenejsi Seikare. Ty moje mely ve specifikacich tmave modrej cifr, ale spis vypadal jako cernej nebo antracitovej. Na ihodinarstvi primo pisou, ze je cernej. Ale da se najit spousta fotek, kde je tmave modrej. Jak to tedy je. Je i 009 vic verzi? Asi to tu nekde bude, ale na mobilu jsem linej hledat...
JaRooN Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Ne, 009 měly vždy jen tmavě modrý cifr. Černý měly vždy 007.
Maxel Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 (upraveno) Dotaz do plena pro zkusenejsi Seikare. Ty moje mely ve specifikacich tmave modrej cifr, ale spis vypadal jako cernej nebo antracitovej. Na ihodinarstvi primo pisou, ze je cernej. Ale da se najit spousta fotek, kde je tmave modrej. Jak to tedy je. Je i 009 vic verzi? Asi to tu nekde bude, ale na mobilu jsem linej hledat...Zkušenější na tuty nejsem, ale tuhle debatu si vybavuju. Řešilo se to třeba tady:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/84561-seiko-skx-007009/page-3 009 má hodně tmavě modrej, ale pod různými úhly a intenzitou světla si to dělá co chce a pak to mate. 007 má cifr černej. Jak vypadá černej cifr s pepsi lunetou (neboli 007 s vložkou lunety 009) mrkni tu:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/84561-seiko-skx-007009/page-9&do=findComment&comment=1529625 Upraveno 4. června 2016 uživatelem Maxel
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se