B.F.G. Odesláno 20. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2007 bez komentara - Možná jsem natvrdlej ale.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 20. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2007 já jsem taky natvrdlej, ale skoro bych řek, že hodinky mají být opravené a plně funkční a přitom se vteřinovka zastaví o hodinovou ručku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 20. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2007 já jsem taky natvrdlej, ale skoro bych řek, že hodinky mají být opravené a plně funkční a přitom se vteřinovka zastaví o hodinovou ručku Tak nejsem natvrdlej, sem slepej Já si toho ale vážně nevšim, tomu kameramanovi se hrozně mele ruka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 20. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2007 no reklamace nejsou jejich silná stránky to je bída Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perinded0 Odesláno 22. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2007 Parada.... Asi pred tyzdnom som zaplatil za skoro $2000 za hodinky u nich. A teraz tu citam tieto veci, jedine co k tomu dodat je, ze su paradny VYJEBANCI Rusim objednavku, prave som im poslal toto> I want that you pay me the money back,io dont want anything from you, you have sent my friend a USED watch. Here is a report on the main Czech watch forum http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=9677&st=0 i browsed the web and found this after reading that you have sent him a USED watch with scratches, a new leather band to mask it, damaged crown, without standard protective foils and then had the guts to tell him that you cant repair the watch because it wears marks of usage(???ARE YOU NUTS???) i DONT WANT A WATCH FROM YOU. I want full money refund... and dont paste my any of your copypaste bullshit anymore like " Thank you for your order Please feel free to contact us if you have any further questions or concerns. Thank you for choosing AuthenticWatches.com. > > > All of our watches are 100% authentic, and will come with the original > > > box and manual. The warranty that is offered with our watches is > > > facilitated through AuthenticWatches.com, not through the > > > manufacturer. If a problem should arise with the watch, you must > > > ship it back to us. We will in turn send it to one of our dealers > > > who will conduct warranty repair free of charge. Mam este nejake otazky, preco si im nedal negativny feedback?? Kupoval si to cez ebay, alebo cez mail? Poslal si im fotky alebo cele hodiny? Co povedali nato ze ti poslali pouzite hodinky a co ked si ich poslal doprdele s ich vyjadrenim ze ti ich neopravia lebo su pouzite, idealne by bolo sem hodit celu komunikaciu a aj fotky hodiniek a v akom su stave teraz, ci sa tie skrabance daju prelestit ci sa ti podarilo dat dokopy tu korunku a ci sa neobjavili este nejake dalsie zavady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 22. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2007 Mam este nejake otazky, preco si im nedal negativny feedback?? Kupoval si to cez ebay, alebo cez mail? P ono to u nich přes ebay koupit nejde pokud je tam "immediate payment required" protože bys musel hned zaplatit paypalem a tuto platební metodu přijímají jen od us zákazníků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 22. prosince 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2007 To PERINDED0 - kamo ty si teda drsnak Ti povim RESPECT )))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perinded0 Odesláno 22. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2007 dakujem za rozsiahle odpovede na moje otazky, velmi mi pomohli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N4M Odesláno 22. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2007 dakujem za rozsiahle odpovede na moje otazky, velmi mi pomohli... Jak pravil grga: R35P3CT MY BRO ! Ty jsi fakt správnej řízek - by mne zajímalo, jak na to budou reagovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perinded0 Odesláno 22. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2007 reakcia Dear , We are unable to provide a refund. The watch was indeed repaired. We did not say that it cannot be repaired because it was returned with signs of wear, however it cannot be exchanged, nor can we provide a refund. Sincerely, Peter AuthenticWatches.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 22. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2007 nojo, dokázat to jde těžko, je to naše slovo proti jejich... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 23. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2007 (upraveno) Já bych měl v této souvislosti taky dotaz - objednal jsem ve Státech přes ebay nerez tah, zaplatil cenu + poštovné (paypalem), prodejce mi napsal, že zboží odešlo 21.11. a já dosud nic nedostal. Prodejce jakžtakž komunikuje (i když až po pohrůžce negativním feedbackem), není ovšem schopen doložit odeslání, neb to poslal obyčejně. Aktuální stav je, že se dotázal, co navrhuji. On to prý řádně odeslal, což bych mu na základě zkušeností s poštou i věřil. Riziko by ovšem měl nést dle mého soudu odesilatel. Máte někdo podobné zkušenosti? Jaké řešení byste navrhovali? Já mu napsal, ať pošle nový tah, že jsem ochoten dodatečně uhradit max. 10 USD za doporučenou zásilku. Pokud se neozve, jak vyžádat přes paypal peníze zpět? Upraveno 23. prosince 2007 uživatelem Foundryman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 23. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2007 Já bych měl v této souvislosti taky dotaz - objednal jsem ve Státech přes ebay nerez tah, zaplatil cenu + poštovné (paypalem), prodejce mi napsal, že zboží odešlo 21.11. a já dosud nic nedostal. Prodejce jakžtakž komunikuje (i když až po pohrůžce negativním feedbackem), není ovšem schopen doložit odeslání, neb to poslal obyčejně. Aktuální stav je, že se dotázal, co navrhuji. On to prý řádně odeslal, což bych mu na základě zkušeností s poštou i věřil. Riziko by ovšem měl nést dle mého soudu odesilatel. Máte někdo podobné zkušenosti? Jaké řešení byste navrhovali? Já mu napsal, ať pošle nový tah, že jsem ochoten dodatečně uhradit max. 10 USD za doporučenou zásilku. Pokud se neozve, jak vyžádat přes paypal peníze zpět? v paypalu > resolution centre > report problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 23. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2007 Dík, už jsem zahájil disputaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 23. prosince 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2007 dakujem za rozsiahle odpovede na moje otazky, velmi mi pomohli... Jak budes reagovat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perinded0 Odesláno 23. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2007 (upraveno) Nechapem s toho co mi odpisali, podla mna su to nejaky hispanci co ani nevedia po anglicky, alebo si to ani nedocital dokonca.... moja odpoved>> Do you speak english?? Hello???? You are offering a return policy on your page... i dont want the watch, i have not receieved them yet! I just sent you money throught wire bank transfer. SEND ME THE MONEY BACK, you can charge me for the bank fees, i payed for it $10. Do you have read my mail?? Because i dont think you have answered me. Upraveno 23. prosince 2007 uživatelem perinded0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 23. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2007 Nechapem s toho co mi odpisali, podla mna su to nejaky hispanci co ani nevedia po anglicky, alebo si to ani nedocital dokonca.... moja odpoved>> Do you speak english?? Hello???? You are offering a return policy on your page... i dont want the watch, i have not receieved them yet! I just sent you money throught wire bank transfer. SEND ME THE MONEY BACK, you can charge me for the bank fees, i payed for it $10. Do you have read my mail?? Because i dont think you have answered me.Jo, líbí se mi, když lidi jen neremcaj pusou a přecházej od toho k činum ... Každopádně je to fakt povedenej shop, když dělaj opakovaně takovýhle věci, člověk by si u nich pomalu něco objednal s tim, že to je bez problémů ... Neuvěřitelný ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 25. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2007 Nechapem s toho co mi odpisali, podla mna su to nejaky hispanci co ani nevedia po anglicky, alebo si to ani nedocital dokonca.... Nechci je obhajovat, ale zrovna od Tebe tohle opravdu sedí... Matt. 7/4-5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perinded0 Odesláno 26. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2007 We apologize for the previous email. Not a problem, once funds are received, we can certainly process cancellation of your order (if it has not been shipped as of yet) There is a cancellation fee of 10% as stated in our posted policies and procedures. Please feel free to contact us if you have any further questions or concerns. Thank you for choosing AuthenticWatches.com. Sincerely, Peter AuthenticWatches.com (805) 823-8888 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 26. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2007 ...... člověk by si u nich pomalu něco objednal s tim, že to je bez problémů ... Neuvěřitelný ... Ja stale nechapem ze sa vsetkemu tak divime.... neviem co od nich cakame? Ze predavaju znackove hodinky za polovicu len tak z dobroty srdca a lasky k ludom? Ved z tych cien musi byt kazdemu na prvy pohlad jasne, ze s tymi hodinkami nieco nie je v poriadku. Inak by to ostatni predajcovia mohli rovno zabalit lebo by kazdy nakupoval u Authentic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se