Garter Odesláno 15. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Tak jsem byl v Pařížské nahoře v patře u pana hodinare a na 90% jsou OK.
Micey Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 No vida. A otevřel je? Mate mě těch 90%..
SCIFI Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Me těch 90% nemate. Chtít vědět stopro je těžký když je v tom eta. Josefe Já znám člověka co přišel na záchod a při miti sundal si svy glashute a odešel bez nich. Hledal je pak ve Varech po zastavarnach a nakonec našel a koupil je tam. Minimalne jeden člen mi tu historku muže potvrdit. Lidi sou ruzni. Já taky nesundavam.
Bert Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Tak jsem byl v Pařížské nahoře v patře u pana hodinare a na 90% jsou OK.90 procent ..... WTF???
Pavelpu27 Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Teď jsem zvědav na reakce těch vodborníků, co na začátku hlásili, jakej že je to očividnej krám a fejk. Do dneška jsem si myslel, že tady lidi aspoň občas zapojí hlavu, ale vypadá to že jsem se spletl. Ty vínové ručky na první fotce - v odlesku sklíčka je vidět že má Garter na sobě tmavo-červenou vestu, že je to tak? No a ta barva se krásně odleskla od ruček. Jinak až Financ měl odvahu napsat, že je to klidně možné, že je to origo. Podle fotek se s nimi původní majitel moc nemazlil a titan je zároveň dost náchylnej. Jinak já jsem taky jedny dražší hodinky ztratil a vlastně ani nevím kde, takže možné to je.
Micey Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 (upraveno) Me těch 90% nemate. Chtít vědět stopro je těžký když je v tom eta.No ale ta jejich zásadně upravená 7750, celkem dost zdobená zdá se, podle mě by to mělo bejt skoro 100%, kdyby to otevřel.. http://www.paneraisource.com/details/OPVIII.html Upraveno 15. června 2016 uživatelem Micey
dlubix Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Teď jsem zvědav na reakce těch vodborníků.... Ti už mu píšou SZ, za kolik by je pustil
Pavelpu27 Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 No ale ta jejich zásadně upravená 7750, celkem dost zdobená zdá se, podle mě by to mělo bejt skoro 100%, kdyby to otevřel.. http://www.paneraisource.com/details/OPVIII.htmlTo je právě to "skoro 100%". Ti čínští klucí už jsou fakt dost šikovní a i podobné zdobení už jsem u nich viděl.
Návštěvník Mitak Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 No tak gratuluju, teď jen doufej, že je někdo někde nenahlásil jako ukradené. No a nejlíp je prodej a kup si nějaké hezčí PAMy ;-)
SCIFI Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 No tak gratuluju, teď jen doufej, že je někdo někde nenahlásil jako ukradené. No a nejlíp je prodej a kup si nějaké hezčí PAMy ;-)myslíš že někdo kdo ani nezavolá do hotelu že tam má hodinky bude chodit na policii? hlavně je nikdo neukradl ale on je ztratil. toho bych se vůbec nebál. jen škoda že našel zrovna tyhle ne moc hezký. i když by se daly na gumu bude to o něčem jiným.
ensi Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Tak tak, měl by dohledat majitele a vynadat mu za jeho vkus.
Conrad Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Funguje to tak,ze se nedává vědět o jakémkoli nálezu. Prostě se takova,nebo jiná věc dá najít v hotelu v kterém pracuji a buď se host o ní přihlásí, nebo ne. Častokrát se nestačí člověk divit co vše je host schopen zapomenoutU vás bych tedy bydlet nechtěl.
Mornix Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Takže když odnesu hodinky k hodináři, tak mi pravost určí pomocí procent? Je tu 10ti procentní šance, že to jsou fejky... Co si s takovou informací počít? Může pak člověk s klidným svědomím takové hodinky prodat jako origo?
Návštěvník YPO Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 (upraveno) Takže když odnesu hodinky k hodináři, tak mi pravost určí pomocí procent? Je tu 10ti procentní šance, že to jsou fejky... Co si s takovou informací počít? Může pak člověk s klidným svědomím takové hodinky prodat jako origo?hele .... já si koupil ve dvou pražských prodejnách, dvoje krásný hodinky a až poté zjistil, že jedny mají jiné papíry a ty druhé falešné papíry .... trvalo dost dlouho než jsem to s prodejci uvedl na pravou míru ......... dál to pitvat nebudu vobrázek strojku z paneraisource je sice fajn, ale do těhle zadeklovanejch hodinek, se většinou dekorovaný strojky nedávaly takže fejk nefejk .... je to vždycky loterie s papírama i bez (i u obchodníků x nebo jsem měl jenom smůlu) Upraveno 15. června 2016 uživatelem YPO
Mornix Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Podle mne může ověřování pravosti skončit na tři způsoby:1) znalec označí předmět jako pravý2) znalec nemůže potvrdit pravost, což ovšem neznamená, že jde o fejk3) znalec označí předmět jako fejk Takže v tomto případě prostě hodinář pravost hodinek nepotvrdil.
Pavelpu27 Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 YPO - já taky koupil Béčka u AD a až když jsem o ně přišel jsem zjistil, že číslo vypsané na českým záručáku nesedělo s tím perforovaným na mezinárodní kartě.
Pavelpu27 Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Podle mne může ověřování pravosti skončit na tři způsoby:1) znalec označí předmět jako pravý2) znalec nemůže potvrdit pravost, což ovšem neznamená, že jde o fejk3) znalec označí předmět jako fejk Takže v tomto případě prostě hodinář pravost hodinek nepotvrdil.Spíš to vidím tak, že hodinář řekl, že všechny znaky, které je schopen posoudit, jsou shodné s originálem. Ale nevylučuje, že se nemohl objevit tak kvalitní fejkař, že je dokázal všechny napodobit. A tohle vyloučit jde asi málokdy na 100%.
Marhi Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 (upraveno) Ok, tak se omlouvám.Ale stejně mi to hlava nebere.A to probarvení na prvních třech fotkách mě zmátlo. To jak to vykouzlilo ty neuvěřitelně červený ručky. Upraveno 15. června 2016 uživatelem Marhi
Mornix Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Spíš to vidím tak, že hodinář řekl, že všechny znaky, které je schopen posoudit, jsou shodné s originálem. Ale nevylučuje, že se nemohl objevit tak kvalitní fejkař, že je dokázal všechny napodobit. A tohle vyloučit jde asi málokdy na 100%. Znalec, který se na ověřování pravosti specializuje, by to měl být schopný určit. Pokud se ale jedná jen o nezávazný názor nějakého hodináře, tak to beru. Kdybych ale takové hodinky od někoho kupoval, tak by mi asi 90-ti procentní jistota nestačila. Určitě ne u hodinek za takovou cenu.
Karlos Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Já být hodinář, taky bych nějakému náhodně příchozímu netvrdil nic na 100 %. A pokud jde o něco dražšího, tak teprve ne. Dnes jsou lidé schopní všeho.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se