Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

vazeni,

od znameho co slouzi u vrtulniku a napadlo se me ho zeptat, mam moznost ziskat Prim Hind

03_PRIM_Hind_ELTON_01.jpg

Rad bych vedel, co byste povazovali za rozumnou cenu. Nechci je zase zbytecne preplatit ;) Prodavat je nemam v planu.

Diky za "navrhy"

• Odpovědi 92
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jak říká kamarád: Zadarmo je i vocet sladkej!

Odesláno

tak jestli nekdo dal 50 za civilni verzi (cemuz teda fakt nerozumim)... tak za limitovanou edici by to dle mistnich meritek melo byt vyrazne vice. Nicmene nevidel jsem stav, coz se dozvim v utery.

Odesláno

Třeba ja. Ta vterinovka je dobrej ulet

Ta vteřinovka je pravděpodobně odkaz na "Tygří" letku.

Vlastně celé hodinky (ciferník, hodinové a minutová ručka) vycházejí ze vzhledu přístrojového vybavení kokpitu posledních verzí vrtulníku Mi-24.

Odesláno

Ta vteřinovka je pravděpodobně odkaz na "Tygří" letku.

Vlastně celé hodinky (ciferník, hodinové a minutová ručka) vycházejí ze vzhledu přístrojového vybavení kokpitu posledních verzí vrtulníku Mi-24.

Škoda, že nemají korunku v podobě pístu, tady by se to hodilo víc ...

Odesláno (upraveno)

je tady o tom pekne zpracovany clanek.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/blog/46/entry-252-letecké-náramkové-hodinky-vzdušných-sil-ačr-část-šestá/

ta vterinovka je samozrejme odkaz na kamo a spolu s dalsimi detaily oddeluje tuhle limit edici od civil verze. A vojenska ma oboustrannej antireflex (asi).

Civil:

03_PRIM_Tiger_ELTON_01.jpg

Upraveno uživatelem kriznik
Odesláno

tak puvodne jsem se ptal na rozumnou cenu limitovane edice, ktera se neda jen tak poridit.

urcite jsem z toho nechtel mit debatu nad kvalitou znacky, jakkoli chapu ze zdejsi osazenstvo by udelalo vsechny hodinky uplne nejlip :D

Odesláno (upraveno)

Jsi na diskuzním fóru, tak to zkus pochopit. I běžný rozhovor přece téměř vždy odbočuje různě do stran.

Navíc jsi odpovědi dostal.

Ed: A už mnohokrát jsem zde psal svůj názor - že ptát se nadšenců a potenciálních zájemců (kteří se navíc vzájemně znají) na cenu a očekávat pravdivé a reálné informace dost dobře nejde.

Je to jako něco prodávat a ptát se zájemců kolik by dali. Většina zájemců nabídne minimum či něco směšného, u nezájemců nevíš jestli si nedělají jen srandu a jejich částka není úplný nesmysl.

Upraveno uživatelem Karlos

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...