kriznik Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 vazeni,od znameho co slouzi u vrtulniku a napadlo se me ho zeptat, mam moznost ziskat Prim Hind Rad bych vedel, co byste povazovali za rozumnou cenu. Nechci je zase zbytecne preplatit Prodavat je nemam v planu.Diky za "navrhy"
Liqid Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 Tyto vojenské nevím, ale civilní verze se prodávala nová cca za pade.
bohus76 Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 Také záleží,co je rozumná cena pro Tebe ? Někdo by za ně třeba nedal ani 10papírů......
t.p Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 Jak říká kamarád: Zadarmo je i vocet sladkej!
kriznik Odesláno 11. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2016 tak jestli nekdo dal 50 za civilni verzi (cemuz teda fakt nerozumim)... tak za limitovanou edici by to dle mistnich meritek melo byt vyrazne vice. Nicmene nevidel jsem stav, coz se dozvim v utery.
financ Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 Také záleží,co je rozumná cena pro Tebe ? Někdo by za ně třeba nedal ani 10papírů......Třeba ja. Ta vterinovka je dobrej ulet
Hardslimer Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 Krasna kovova luneta.Ta by se mi libila. ;-)
Jan_Jan_2006 Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 Třeba ja. Ta vterinovka je dobrej uletTa vteřinovka je pravděpodobně odkaz na "Tygří" letku.Vlastně celé hodinky (ciferník, hodinové a minutová ručka) vycházejí ze vzhledu přístrojového vybavení kokpitu posledních verzí vrtulníku Mi-24.
straspol Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 Ta vteřinovka je pravděpodobně odkaz na "Tygří" letku.Vlastně celé hodinky (ciferník, hodinové a minutová ručka) vycházejí ze vzhledu přístrojového vybavení kokpitu posledních verzí vrtulníku Mi-24.Škoda, že nemají korunku v podobě pístu, tady by se to hodilo víc ...
kriznik Odesláno 12. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2016 (upraveno) je tady o tom pekne zpracovany clanek.http://forum.chronomag.cz/index.php?/blog/46/entry-252-letecké-náramkové-hodinky-vzdušných-sil-ačr-část-šestá/ ta vterinovka je samozrejme odkaz na kamo a spolu s dalsimi detaily oddeluje tuhle limit edici od civil verze. A vojenska ma oboustrannej antireflex (asi). Civil: Upraveno 12. června 2016 uživatelem kriznik
financ Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 to že vteřinovka má souvislost s tygrem samozřejmě chápu, mě nadzvedává to "domorobo" provedení. Podobně jsme na prvním stupni matlali plastikový modely
Karlos Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 Co znamená domorobo provedení? Já na té vteřinovce nic špatného ani umatlaného nevidím. Je tygří tak akorát.
Honza.manta Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 Dve petky ???? Dve petky ?Dvě pětky = 20K.
kriznik Odesláno 12. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2016 tak puvodne jsem se ptal na rozumnou cenu limitovane edice, ktera se neda jen tak poridit.urcite jsem z toho nechtel mit debatu nad kvalitou znacky, jakkoli chapu ze zdejsi osazenstvo by udelalo vsechny hodinky uplne nejlip
Karlos Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 (upraveno) Jsi na diskuzním fóru, tak to zkus pochopit. I běžný rozhovor přece téměř vždy odbočuje různě do stran.Navíc jsi odpovědi dostal. Ed: A už mnohokrát jsem zde psal svůj názor - že ptát se nadšenců a potenciálních zájemců (kteří se navíc vzájemně znají) na cenu a očekávat pravdivé a reálné informace dost dobře nejde.Je to jako něco prodávat a ptát se zájemců kolik by dali. Většina zájemců nabídne minimum či něco směšného, u nezájemců nevíš jestli si nedělají jen srandu a jejich částka není úplný nesmysl. Upraveno 12. června 2016 uživatelem Karlos
Honza.manta Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 Mně těch 20K přijde taky akorát.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se