martar Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 (upraveno) Pokud je tu podobné vlákno, prosím o sloučení. Před třemi týdny jsem narazil na problém s nedostatečným počtem dírek na spon? Omega Speedmaster Professional Moonwatch 3570.50. Na spon? jsou pouze dvě polohy, a to je málo. Jsem perfekcionista, takže kromě pohodlné délky náramku je pro mě důležité i vycentrování spony na spodku zápěstí. Chtěl jsem koupit půldílek, jenže ouha, k náramku ref.1998/849 se half link nedělá. Post?žoval jsem si ve statutech a spolupacient Exiztence navrhnul vyzkoušet půldílek že starých Seamasterů 2254. Dílek jsem objednal přes servis Kvedu (Dušák) a hlásím, že pasuje jak rozměry, tak designem. Hurá! Jedná se o půldílek 115ST1610Vyráběl se k náramku Seamasterů 2254, ref.č. tahu je 020ST1610930Cena půldílku včetně dvou čepů a dutinek je aktuálně 675 Kč. Upraveno 26. června 2016 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 Dobrá práce! Už si tady pár lidí stěžovalo, že jim půldílek na tahu moonů chybí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 (upraveno) Veškerou chválu si zaslouží Exiztence, bez n?j bych byl nahranej. Transplantace mezi řadami Speedmaster x Seamaster by mě nenapadla. A velký dík patří i Adamu Trubačovi z butiku Omega, který mi pomohl dohledat všechna referenční čísla a o celou záležitost jevil sympatický zájem. Upraveno 30. června 2016 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 (upraveno) No ja to vim, ale asi jsem minul prislusna temata:) Hlavne jsem chtel ale rict k tomu perfekcionismu, mam to podobne, ale me zase desne toci ten puldilek, jina delka nez zbytek dilku, brr. Nastesti je moje vaha ted ve stadiu "puldilek off" Upraveno 28. června 2016 uživatelem Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 Já myslím že chválu zaslouží ten kdo na to přišel poprvé na fóru přišel což jsem já určitě nebyl, ale jsem rád že jsem mohl pomoct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Tak malý UP půldílek na moony taky "potřebuji" a cena nám trošku poskočila na dnešních 1600 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 675 ---> 1600 ?! No hezky... s trnovýma sponama je to to samý, zdražení víc než dvojnásobný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Nevíte, jestli tento půldílek existuje i v novější verzi se šroubkama (2x mikrošroubek, 1x tyčka bez závitu), aby to opticky sedělo s posledním tahem k Moonwatchům? Tento dílek by asi pasoval, jen bude mít z boku dírky místo šroubků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 To bych taky rád věděl. Možná bych jeden zužitkoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Tak i tady, na novej sroubovaci tah puldilek neexistuje. Treba jen zatim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se