Přejít na obsah

DIPLOMAT 40 v nerezu

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Jak se tomu říká? Trefit hřebík na hlavičku... :D

...... naštěstí se blízká na lepší časy :lol2: :lol2: :lol2: .........

...ani bych se nedivil, kdyby v tom byl strojek co se dává do Breitlingů :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Upřímně - ta žlutá barva strojku mi připadá dost mimo celkový styl.

Na těch novějších fotkách to je celkem dobře vidět.

Jinak samozřejmě - ať si každý koupí jaké chce hodinky.

Za sebe můžu říct, že ... a dost, ať mě zase někdo nenařkne z kdoví čeho.

Já bych si je někoupil, mně se prostě nelíbí.

Odkaz ke komentáři

Jen pro zajimavost fota Prim Diplomat nerez vedle sebe

vlevo prumer 38mm manual vpravo 40mm automat

U mensich diplomatu takovy odstup pasku od pouzdra neni...

fota zdroj:Typograf a stranky Prim Holland, dekuji za vypujceni.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Hodinky su paradne .... vyvoj tejto sagy som nesledoval a nepoznam pre to ani cenu a podrobne parametre (hadam to tak na 40K)

Len jedna kritika z mojej strany.... priehlad na stroj kde polku stroja zakryje rotor proste nepatri... byt tam 66 alebo 68 tak by to bolo nieco ine.

Pokial ide o pomer cena/vykon ... dolezite je ze su spokojni novi majitelia.... my ostatni sme svoje namietky vyjadrili dostatocne uz tym ze sme sa nepridali..... Preto kazit novym majitelom radost nejakou dalsou diskusiou o cene a hodnote je myslim zbytocne.

Odkaz ke komentáři

Hodinky su paradne .... vyvoj tejto sagy som nesledoval a nepoznam pre to ani cenu a podrobne parametre (hadam to tak na 40K)

Len jedna kritika z mojej strany.... priehlad na stroj kde polku stroja zakryje rotor proste nepatri... byt tam 66 alebo 68 tak by to bolo nieco ine.

Pokial ide o pomer cena/vykon ... dolezite je ze su spokojni novi majitelia.... my ostatni sme svoje namietky vyjadrili dostatocne uz tym ze sme sa nepridali..... Preto kazit novym majitelom radost nejakou dalsou diskusiou o cene a hodnote je myslim zbytocne.

Hmm, ale je to forum o hodinkach...a tak se proste tady o nich bavime...je to jeden z nasich konicku....tot vse. :whistle:

Odkaz ke komentáři

Hmm, ale je to forum o hodinkach...a tak se proste tady o nich bavime...je to jeden z nasich konicku....tot vse. :whistle:

Dobre ale neplevelil by som s tym toto vlakno, ktore je urcene predovsetkym priaznivcom a terez uz aj majitelom tej limitky... nikto nikomu nebrani zalozit vlakno s nazvom

"Preco nechcem diplomat 40LE a, co by som si za ten peniaz kupil lepsieho."

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
Mně celá akce včetně výsledku poněkud připomíná prodej vysavačů Rainbow blahé paměti :)

.... malinkatý rozdíl tam je, nejlepší model Rainbow v mateřské zemi stojí 1000usd a u nás asi 120t :D - pravda je,že v usa primky asi moc nejedou :)

Odkaz ke komentáři

Moje postřehy k těmto novým Diplomatkám:

Z mého pohledu to jsou takové malé roztomilé Primky.... :)

Měl jsem příležitost si je vyzkoušet na jedné společenské akci se stříbřeným ciferníkem, kam tato verze velice dobře zapadla a zapůsobila i jistým luxusním dojmem. Bohužel, na nafocení jsem si čas nenašel. Ovšem teď při srovnání s černou verzí se utvrzuji, že nasměrování do tmavého ciferníku bylo správné rozhodnutí. Nějak to lépe pasuje, je to přirozenější, mohu si je vzít k džínům i k obleku a stále působí tak nějak jemně a decentně.

Co se týká relativně velké vzdálenosti uchycení řemenu od pouzdra, tak z mého pohledu je vyhovující. Působí takto méně upjatě, volněji, ležérněji, vzdušněji, a kdovíco ještě. Je to stejné jako u Spartaků a myslím si, že to tak být má ? u hodinek tohoto typu. Domnívám se, že pokud by při zvětšování (přetvarování) pouzdra z původní velikosti byl zvolen jiný přístup (s těsnější mezerou mezi řemenem a pouzdrem), bylo by vhodné zvolit též větší průměr pouzdra, než současných 40 mm.

Strojek. Nebudu se zde vyjadřovat k názorům vyjadřujícím vhodnost použití jiného kalibru. Já sám jsem se v diskusi původně přikláněl k použití šedesátosmičky ? je prostě hezčí. Na druhou stranu 96 je určitá výzva ? prostor pro něco nového. V podstatě ošklivý kalibr ? plechařina, tak zkusíme, co se na tom dá vylepšit.

Je pravda, že jsem si jeho úpravu představoval trochu jinak, řekněme méně jednobarevnou, na druhou stranu jsem nevěděl, co vlastně chci. Na třetí stranu je to zase něco jiného, je to překvapení a začíná se mi to líbit. A vůbec, jsem strašně zvědavej, co na to řekne cigi ? pokud to ovšem přežije ? kompletně pozlacený strojek ? asi to nepřežije.... :D

Ještě se pokusím něco málo nafotit při lepším světle, tak jestli to vyjde, tak to sem ještě zítra hodím.

A ještě nesmím zapomenout poděkovat všem gratulantům. B)

Odkaz ke komentáři

Moje postřehy k těmto novým Diplomatkám:

Ještě se pokusím něco málo nafotit při lepším světle, tak jestli to vyjde, tak to sem ještě zítra hodím.

A ještě nesmím zapomenout poděkovat všem gratulantům. B)

Týpo pls. vyfoť makro té lunety s jedním indexem, jsem strašně zvědavej na to zpracování. Z těch tvejch fotek mám takovej zváštní pocit.

Upraveno uživatelem hciq
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...