mmmara Odesláno 18. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2008 Tak tady to pomalu a jistě vypadá na mrtvý vlákno, tak sem zvědav, kdy se objeví nové vlákno pro novou I.E. nebo L.E. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 18. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2008 Každopádně jsem očekával více fotek . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 18. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2008 Každopádně jsem očekával více fotek . To snad očekávali všichni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2008 To snad očekávali všichni... Také nemáme moc fotek, ale na našem webu najdete u modelu Diplomat 40 ještě jednu poměrně povedenou fotku zepředu. Jinak asi žádná fotka nedokáže zprostředkovat dojem, který budete mít z hodinek naživo. Přiznám se, že mě občas irituje, jak někteří členové řadí tento model mezi tuctový, aniž by ho fyzicky viděli. Když pominu zavilé odpůrce, myslím si, že ostatní uznají, že minimálně cylindrické safírové sklo dává tomuto modelu (stejně jako Pavouku) punc exkluzivity. Ostatně, ukažte mi jedny jediné zahraniční hodinky, které tento dominantní technický prvek mají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2008 Tak tady to pomalu a jistě vypadá na mrtvý vlákno, tak sem zvědav, kdy se objeví nové vlákno pro novou I.E. nebo L.E. už dávno se objevilo http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=13214 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2008 Také nemáme moc fotek, ale na našem webu najdete u modelu Diplomat 40 ještě jednu poměrně povedenou fotku zepředu. Jinak asi žádná fotka nedokáže zprostředkovat dojem, který budete mít z hodinek naživo. Přiznám se, že mě občas irituje, jak někteří členové řadí tento model mezi tuctový, aniž by ho fyzicky viděli. Když pominu zavilé odpůrce, myslím si, že ostatní uznají, že minimálně cylindrické safírové sklo dává tomuto modelu (stejně jako Pavouku) punc exkluzivity. Ostatně, ukažte mi jedny jediné zahraniční hodinky, které tento dominantní technický prvek mají. Zdravím, jak se tvarově liší cylindrické sklíčko od různých klenutých sklíček? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yen Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2008 (upraveno) Zdravím, jak se tvarově liší cylindrické sklíčko od různých klenutých sklíček? Jestli se nepletu, tak tím, že to není sečna koule, ale má tvar... cylindru: válec nahoře uzavřený rovnou plochou. Já myslím, že to jsou tvary sklíček těch původních akrylátových, co jsou na Diplomatech nebo i jiných hodinkách z té doby. A na svých hodinkách je v safíru, podle mne, používá taky Panerai. P.S. von teda ten válec není úplně rovnej, je krátkej a na konci zakřivenej, ale je tam ta plocha. Toť můj etymologický selský rozum... Upraveno 19. července 2008 uživatelem yen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2008 Zdravím, jak se tvarově liší cylindrické sklíčko od různých klenutých sklíček? Koukni se na jakékoliv starší Primky s plastovým sklíčkem. Tak to je ono, měly je snad všechny. Akorát z plexiskla. To se z fólie vyseknul kroužek, nahřál a vylisoval. Ze safíru se to musí vybrousit. A to je pracné a drahé, protože většina materiálu jde do odpadu. Proto se to tak moc nepoužívá. Praktický význam to taky moc nemá, protože to zhoršuje čitelnost ciferníku z různých úhlů a moc to vyčnívá z pouzdra, tak je jen otáxzka času, kdy se s tím do něčeho majzne a je po parádě. Ale u výjimečných hodinek to dodává punc exkluzivity, to je fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2008 (upraveno) Koukni se na jakékoliv starší Primky s plastovým sklíčkem. Tak to je ono, měly je snad všechny. Akorát z plexiskla. To se z fólie vyseknul kroužek, nahřál a vylisoval. Ze safíru se to musí vybrousit. A to je pracné a drahé, protože většina materiálu jde do odpadu. Proto se to tak moc nepoužívá. Praktický význam to taky moc nemá, protože to zhoršuje čitelnost ciferníku z různých úhlů a moc to vyčnívá z pouzdra, tak je jen otáxzka času, kdy se s tím do něčeho majzne a je po parádě. Ale u výjimečných hodinek to dodává punc exkluzivity, to je fakt. Aha tak to maji nektere nove modely z rady Grand Seiko a i jeden model Orient Royal. A myslim ze i ta kubsonova znacka Dievas za priplatek Upraveno 19. července 2008 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2008 Také nemáme moc fotek, ale na našem webu najdete u modelu Diplomat 40 ještě jednu poměrně povedenou fotku zepředu. Jinak asi žádná fotka nedokáže zprostředkovat dojem, který budete mít z hodinek naživo. Přiznám se, že mě občas irituje, jak někteří členové řadí tento model mezi tuctový, aniž by ho fyzicky viděli. Když pominu zavilé odpůrce, myslím si, že ostatní uznají, že minimálně cylindrické safírové sklo dává tomuto modelu (stejně jako Pavouku) punc exkluzivity. Ostatně, ukažte mi jedny jediné zahraniční hodinky, které tento dominantní technický prvek mají. To je jednoduche. Zacnete je prodavat v normalnich obchodech. Osobne mi to cylindricke sklicko prijde ohavne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2008 Přiznám se, že mě občas irituje, jak někteří členové řadí tento model mezi tuctový, aniž by ho fyzicky viděli. Když pominu zavilé odpůrce, myslím si, že ostatní uznají, že minimálně cylindrické safírové sklo dává tomuto modelu (stejně jako Pavouku) punc exkluzivity. Ostatně, ukažte mi jedny jediné zahraniční hodinky, které tento dominantní technický prvek mají. .... diplomaty tuctové rozhodně nejsou (jak staré tak nové), ale já bych sáhl jinam (sklo asi safírové nebude) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2008 .... diplomaty tuctové rozhodně nejsou (jak staré tak nové), ale já bych sáhl jinam (sklo asi safírové nebude) JOJ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2008 .... diplomaty tuctové rozhodně nejsou (jak staré tak nové), ale já bych sáhl jinam (sklo asi safírové nebude) Safra, ty jsou povedené, znáš typové označení nebo číslo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2008 Tak už jsem je našel . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2008 http://cgi.ebay.com/GENUINE-VINTAGE-FORTIS...1QQcmdZViewItem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2008 Výraz "tuctové" nesedí... jen předražené v porovnání s tím co nabízí konkurence. Nevím jestli stejné safírové sklíčko nabízí konkurence, ale přijde mi to málo na to aby to cenou konkurovalo. Jak jsem napsal už nahoře, hodinky jsou to moc pěkné, nestyděl bych se je asi nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2008 (upraveno) Krásný fortisky, YPO! Pro pokerový hráče. Nejsou tak úderný, jako dilomaty, ale zato roztomile originální. Já snad začnu sbírat variace na tohle téma. Každopádně by to byla podnětná výstavka. Mně teda hodinky za 2 tácy euro ve dvacetikusový serii s vlastním kalibrem, exkluzivním sklíčkem a vyhraněnou estetikou předražený nepřijdou. Řekl bych tak o talíř euro levnější, než první konkurence. Upraveno 19. července 2008 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2008 Krásný fortisky, YPO! Pro pokerový hráče. Nejsou tak úderný, jako dilomaty, ale zato roztomile originální. Já snad začnu sbírat variace na tohle téma. Každopádně by to byla podnětná výstavka. Konečně pořádný nápad... Já sbírám variace na B-Uhren... ty můžeš tohle.. Na co by to vlastně byla variace? Co bylo takovou tou pověstnou slepicí, vejcem tohoto designu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2008 Mně teda hodinky za 2 tácy euro ve dvacetikusový serii s vlastním kalibrem, exkluzivním sklíčkem a vyhraněnou estetikou předražený nepřijdou. Řekl bych tak o talíř euro levnější, než první konkurence. ...... o čem je řeč ? .... něco mi uteklo? ...... cigi příští týden se chystám do muzea na sebeosvětu a taky abych téhle značce trochu porozuměl - vrazím do toho 30litrů benzínu a doufám, že to bude stát za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2008 (upraveno) no jo YPO, ten rest s muzeem a novým městem obecně musím dohnat. Myslel jsem to tak - štráfuješ si to s diplomatkama a každýho zaujmou, neboť jsou dost nápadný, každýmu, komu je ukážeš jsou sympatický a blízký, protože jsou to primky a když vypálíš cenu, tak máš rázem imidž bohatýho dobrosrdečnýho ulítlího snoba - ta mi sedí :D. Abych dosáhl podobného efektu, musel bych mít třeba tygrovanýho rojse :D To je prostě k nezaplacení Upraveno 19. července 2008 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se