tikzot Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2018 V 16. 2. 2018 v 18:58, colommbo napsal: A racing řemen se spec. zakončením k moonům v černém provedení tu ještě není a tož tady:Tohle je opravdu masterpiece ;-) ten roundcut je neskutečnej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Kura! Ty jedeš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Presiel som si od zaciatku cele vlakno. Nadherne kusky.Rasto asi ta oslovim aj ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 nadhera, to je top level, radost pohledet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 tikzot: Sice přesně nevím, co znamená roundcut (zakončení u stěžejek?) a poslední dobou nosím permanentně nerezové Igeny, ale moony s tímto řemenem na ruce sedí tak báječně, že o nich, v nejlepším slova smyslu, člověk ani neví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 V 17. 2. 2018 v 10:21, colommbo napsal: tikzot: Sice přesně nevím, co znamená roundcut (zakončení u stěžejek?) a poslední dobou nosím permanentně nerezové Igeny, ale moony s tímto řemenem na ruce sedí tak báječně, že o nich, v nejlepším slova smyslu, člověk ani neví... Přesně tak, round cut jakože volně přeloženo dokola uřízlý;-) až k pouzdru a to je prostě nádhera! Také to mám na pamech a je to nejlepší;-) ale na těch tvých to vypadá tak super, hned ty hodiny vypadaj úplně jinak, líp! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Angličtinu jsem se kdysi dááávno učil asi šest let, něco mi v hlavě zůstalo a nebyl jsem úplně levej, takže si leccos dokážu odvodit či domyslet, přesto díky za upřesnění i za pochválení! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 V 15. 2. 2018 v 13:44, RC3 napsal: ...Ten hnědý kroko na Radiomirech je úžasný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Dnes dorazil....paradna pracička. Teším sa, ako bude patinovat. Dík Rasťo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Ten oranžový pštros je nepřehlédnutelný, díky Rasťo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Rasťo, (R3) potřebuji na Tebe kontakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Já prosím také. Jak nejdou ty SZ, tak se s Rasťou neumím spojit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Rasťo, pošli mi prosím e-mail na sery.vlk na gmailu, děkuju, petr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC3 Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Ahojte, uz to riesim a chcem aby to bolo raz a navzdy aby som to uz nemusel menit tak mi dajte este par dni.Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC3 Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Tak to bolo rychlejsie ako som predpokladal. Tu je kontakt na mna: rc (zavinac) rclw.sk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Děkujeme, já už napsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC3 Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 ... díky a ešte niečo na Panerai. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Ta boční modrá linka je super nápad, jemná, decentní. Rasťo, ty děláš své řemeny opravdu s láskou, Tikzot měl pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC3 Odesláno 10. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2018 V 9. 4. 2018 v 18:26, Koumes napsal: Ta boční modrá linka je super nápad, jemná, decentní. Rasťo, ty děláš své řemeny opravdu s láskou, Tikzot měl pravdu. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zolly Odesláno 10. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2018 Opravdu nádherná práce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se