AndyAaron Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Pratele,Jen tak pro zajimavost, dnes jsem narazil na youtube na recenzi hodinek Sea-Gull Ocean Star 200M. Nekolik technickych parametru:Velikost: 44mmLug2Lug: 50mmVyska: 13mmStrojek: Sea-Gull 2130 (klon ETA 2824), 28800bph, rezerva 42hSklo: Safir (info o AR jsem nenasel)Delaji se jak v modrem, tak v cernem provedeni.Cena: 350usd (cervenec 2016)Moznost objednani tu:http://www.seagullwatchstore.com/SEA-GULL-816-523-Ocean-Star-200M-Dive-Watch-p/816.523.htm Libi se mi na nich, ze i kdyz jsou to klasicke potapky a nektere designove prvky jsou dost jasne (rekl bych takova kombinace mezi TH, ChW, Suby), tak presto si zachovavaji vlastni identitu a design. Jmeno maji pujcene asi od Mido, ale zlata plasticka hvezdicka na cifru je prijemny detail, stejne jako cervena spicka vterinovky.Minusem pro me je uz velka velikost. Z vyse uvedeneho videa ale vypada, ze provedeni je pomerne kvalitni, respektive odpovidajici dane cene. Pro nekoho, kdo se neboji Ciny a chce vyzkouset neco noveho a jineho, tak to nemusi byt uplne spatna volba. Ale chce to vetsi tlapu. Pridam nekolik obrazku: Zdroj: youtube a google obrazky. Libi? Nelibi? Nejake nazory? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Tady jeste pridam odkaz na recenzi s celkem peknyma detailnima fotkamahttp://www.borealiswatchforum.com/threads/sea-gull-ocean-star-watch-review.3212/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Rlx s Wardem křížený po čínsku. Nebýt té hvězdy, a 40-42mm, tak za mě jo , teda v rámci čumění na netu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Modre fajne. Jen ten kyklop mi tam vadi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Ja tam vidim i ty Tagy Kyklop by sel asi resit. S mensi velikosti souhlasim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Tak ty jsou na ČÍnu hodně super. Mít 40 mm, tak je snad objednám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Tak pro mne osobne velikost dobra. Mam jedny 46-ky a vim, ze to snesu. A hvezdicka? Proc ne? Odstraneni kyklopa uz se tu nekde resilo, otazka zni, zda by nezustala nejaka stopa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Asi bych to neresil odstranenim kyklopa, ale vymenou sklicka. Tohle je celkem bezna velikost hodinek, tak bych tajne doufal, ze pujde najit stejne velky safir bez. Ale mne osobne tam ten kyklop zas tak neva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa80 Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 (upraveno) Mně se líbí, jen na mou ruku je 44 pro běžné nošení už dost. Ta hvězdička náhodou super, líbí se mi i u Zenithů (ikdyž tady má asi jinou konotaci) Upraveno 24. července 2016 uživatelem Mischa80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Modré jsou fajn,líbí. Nic mi na nich nevadí i to dýnko je takové zpestření po Čínsku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Za mne nádhera, vč. kalibru a velikosti. Pro špejličky doporučuji dámské veliosti potápek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Doufal jsem, ze damske velikosti mit budou, lec bohuzel. Nechapu tu velikost. Na cinskou ruku to neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 V 24. 7. 2016 v 18:01, AndyAaron napsal: Doufal jsem, ze damske velikosti mit budou, lec bohuzel. Nechapu tu velikost. Na cinskou ruku to neni.to určitě ne, spíš na nadstandardní evropskou. Ale aspoň možná nebudu muset doobjednávat dílky, což je jinak ponákupní rituál u všech hodinek, téměř... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tos Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Cos to uďál, Číňáku? Héézký... :-)Na fotkách ale fakt héézký. Nemají taky něco ze SM? Furt na to koukám, řikám si, že jo, ale uniká mi, co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tos Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 ...uff, že by to byl ten odstín modré?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Na čínské poměry mi přijdou originální až až... ani ta lupa mi nepřišla tak bídná jako u Štajnů.Takže proč ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 (upraveno) Neni to špatný, z každýho trochu. Na mne velikost akurátní, jen nechápu kyklopa. U této velikosti již lze udělat solidní okno s věncem, který lze přečíst. Ale na čínu jsem ještě nedorostl a ten znak je mi přímo protivnej. Upraveno 30. července 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 Jaky mate odvody zapeti, ze je to na vas moc? Ja mam 17,5cm mam 42mm a klidne bych vzal 44mm a byl bych spokojen, hodne zalezi na tvaru pouzdra, zelvy vypadaji na ruce mohutne i s 42mm, jine vypadaji mensi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 V 30. 7. 2016 v 7:37, krtenek napsal: Třeba to časem přehodnotíš jako já - ideál je 38 až 40 mm.ano, pro párátka typu 16-17.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 V 30. 7. 2016 v 8:23, krtenek napsal: Von se ptal na 17,5 cm...to potom jo, ale i tak myslím, že je to individuální. Někdo snese (když to trochu zobecním) na pracce 21 cm 38 mm a někdo na 17,5 cm klidně dá 45 mm a také to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se