Toblin Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Další varianta serie Alpiner. Za mě dobrý. 44 mm100 mšroubovací korunka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Za mně dobrý univerzály, tuhle značku mám rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 (upraveno) Sportovní lajna č. 4 má jen mechaniku nebo také quartz? Líbí se mi to zdůraznění odolnosti vůči magnetickému poli, do jaké hodnoty až sahá? Tenhle nejočesanější model nevypadá zle, ale šel bych do chron, ale ty zas nemaj datumku. Jinak pro ty co neznají proč je sport lajna označená číslicí 4:1) Antimagnetické2) Odolné vůči nárazům3) Vodotěsnéa zřejmě se tvůrcům číslo 3 příliš nelíbilo, takže:4) Nerezová ocel Upraveno 28. července 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 mel jsem gmtycka a tyhle mi prijdou cistsi, asi by me bavily dele, vypadaji skvele pockame na Black Friday na Gemnation Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Jsou super, už jsem je propagoval i ve svém vlákně, líbí se mi nerezová luneta, líbí se mi zdvojený dvanáctkový index, ale jak už jsem zvyklý na své GMT, tak tady mi ta čtvrtá ručka chybí. Pro mě jsou tedy GMT the best, ale to nic nemění n tom, že i tyto jsou skvělé, celá řada Alpiner je skvělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitvarak Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 To jsou ale fakt pěkné, jednoduché a čisté hodinky ... na to, že tam nacpali datumovku (sorry, to je jenom můj problém). A je fajn, jak v tom názvu ukrývají všechna ta konkrétní pozitiva a sociální jistoty, upozorňující na jejich univerzálnost. Protože univerzálnost mám na hodinkách fakt rád. I když na Seiko 5 to dotáhnout nezvládly, žejo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jorge Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Datum u těch prvnich mne naopak překvapil. Černý datový věnec k světlému cifru, který vypadá jako bílý, ale měl by být stříbrný. Chtělo by to vidět naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 29. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Víte jake hodnoty dosahuje antimagnetic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 (upraveno) http://www.alpina-watches.com/collection-alpiner/automatic-gmt-24h-207.aspx?f=1&me=133 tady jsou hodnoty - 4,800 A_m. Ale nerozumím tomu Upraveno 29. července 2016 uživatelem Rudina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Antimagnetismus Mezinárodní norma pro antimagnetické hodinky (ISO 764) udává, žeantimagnetické hodinky musí odolat expozici stejnosměrného magnetického pole o intenzitě 4 800 A/m, přičemž hodinky si musejí zachovat přesnost chodu +/- 30 sekund/den. aha, takže asi normální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 29. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Ta 4 bude jen marketing, pochybuji, že se technické řešení odlišuje od standardu.Stejně jsou super. Přemýšlím o nich. Měl bych pěkný uni jako Bells a mohl bych zkusit být OWG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 a pěkný uni jako já by jsi neměl? I když chápu fotky Bellse jsou bezkonkurenční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 29. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 To se omlouvám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Nejsem jediný vlastník GMT verze, kolega Rudina v tom jede se mnou a ještě Bladeruner, takže jsou tu minimálně troje, o kterých vím. Já je jen asi nejvíc propaguju Co se týče toho antimagnetismu, tak odolají magnetickému poli, které vydávají třeba repro bedny, fén atd., je to i na webu. Jasně není to žádný zázrak, ale lepší než nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 Za me moc ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 Za mě paráda.Klidně by mohly být i bez lunety. Pěkné, čisté, takové klidné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 luneta je super, je oproti jiným hodinkám taková ouzoučká, ale mohli by je dělat i s černou lunetou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 1. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 S borcem na ledu:picssr.com/photos/alpinawatches/page2?nsid=93462846@N07 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 Vypadají skvěle a ta světlá luneta jim sluší, na fotkách hodinky vysloveně září. Říkám si, že by ta luneta určitě pasovala i na GMT, takže bych udělal takový menší pokus s výměnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 (upraveno) To má na svědomí kontrast s řemenem, na tahu by naopak zapadla, takže to není tou lunetou, ale tou kombinací. Alpiny jsou velmi fotogenické, naopak v reálu se u mne dostavuje zklamání, že nejsou jak na fotkách. Upraveno 1. srpna 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se