spona Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2017 Blahopřeji a moc závidím.Máš to moc pěkný.Pěkná recenze, jseš šikula
James24 Odesláno 1. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2017 Díky, díky, taky si myslim... s tím řemenem to můžou být i oblekovky
Honza 82 Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 Hezke, vkusne. At slouzi a delaji radost.
tomasteckavesely Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 Díky za recenzi! Střídavě o nich přemýšlím už hodně dlouhou dobu ale nikdy jsem je neměl. Snad jsi převážil závažíčko na tu správnou stranu ;-)
James24 Odesláno 6. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2017 Přesně po roce od publikování této recenze (a zároveň při mém dnešním třetím výročí na fóru) bych rád uvedl aktuální stav. Eltony mám už víc než rok a pořád mě neomrzely. Naopak, staly se mými nejoblíbenějšími hodinkami a zároveň jsou to hodinky, které nejvíc nosím. Největší opotřebení je znát na korunce, ale jinak jsou v super stavu. Přesnost je pořád do 10s/den, takže pohoda na 40 let starý strojek. A řemínek ze pštrosa chytá hezkou patinu. Ještě přidám pro radost pár fotek .
rick71 Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2017 Diky, hezky napsano.Nevite kolik dnes Elton za takovouto renovaci chce ?
palko423 Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 Mám nabídku z Eltonu, kde to dělá sakum pikum vše nové (kromě strojku, v ceně je "jen" vyčištění seřízení bez nových součástek) 12500 Kč, průhledné dýnko +1500 Kč.I bych do toho šel, ale odradilo mě stále jen plastové sklíčko. Každopádně jde o komplet české hodinky a jak je uvedeno výše, hodinky s příběhem a to jde :-)
Ashan Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Odesláno 11. února 2018 Moc pěkný. Odesláno z mého A1-840FHD pomocí Tapatalk
James24 Odesláno 31. ledna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2019 Si to tu s dovolením zaktualizuju snad hodnotným příspěvkem - přidávám aktuální fotky. Po dvou a půl roce od renovace jsou to stále mé nejoblíbenější hodinky. To, že je nosím, je vidět i na korunce, která už by pomalu potřebovala výměnu - už se hůř natahujou. Ale jinak si nemůžu na nic stěžovat. A to ani na přesnost - do 5s za den, kam se hrabou Sarby ... A to když si vzpomenu na mé začátky tady na fóru, kdy jsem nechápal, co na těch Igenech všichni vidí ... Už to chápu...
Fajkus Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Odesláno 3. února 2019 připomínáš mi, že mi sporty už dlouho leží v krabici. Zítra je dám na ruku.
HunterRomario Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Odesláno 31. července 2019 Zaujalo mě, že byly hodinky vyrobené původně pro armádní potápěče, ale že vodotěsnost měly jen 5ATM. To je jako by byly vyrobené pro potápěče, ale ne k potápění.
Bert Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Odesláno 31. července 2019 5 ATM je 40 metrů vodního sloupce včetně tlaku na hladině moře. Vznikly v době, kdy se ČSLA potápěla jen se vzduchem, takže 40 metrů je tak akorát. Navíc: K nejprudším změnám tlaku dochází v blízkosti hladiny, takže bych neviděl žádný praktický problém s tím jít i o něco hlouběji.
HunterRomario Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Odesláno 31. července 2019 Díky za vysvětlení. I když to je dost odlišné od toho, co se obecně píše o 5ATM hodinkách, kde se uvádí, že by se s nimi nemělo ani plavat, natož potápět, že 5 ATM je jen maximálně na mytí rukou.
Bert Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Odesláno 31. července 2019 To je nově vzniklý blafoslang výrobců hodinek. Tahle matoucí sračka vznikla spooooustu let po té, co PS 1 spatřily světlo světa. Studuj nováčku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se