Lamiczka Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 (upraveno) Konecne dalsi hasic do party Upraveno 22. října 2016 uživatelem Lamiczka
Tikal Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 (upraveno) Dvojbob Upraveno 22. října 2016 uživatelem Tikal
Radek124 Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 Houby agresivní virus - BORŮVKOVÁ LIMONÁDA, je to i na ceduli!!! ...Ale protože každý dobrý skutek (typu znemožnění společensky zmoženého chronokolegy) musí být po zásluze potrestán, po návratu na pokoj jsem se dočkal zevnitř zamčených dveří a trvalo mi snad čtvrt hodiny než jsem se dozvonil a dobouchal - a ani ten (pochodem na Švýcárnu sklácenej) pes po mě neštěk. Tak to dopadá když jeden celej večír místo kořale sosá jenom fialovou hopsinku, aby při návratu nevzbudil opileckým výstupem sousedům mimčo...
Tikal Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 (upraveno) To jsou asi ty boží mlýny Radku Taky nějaké hodinky Upraveno 22. října 2016 uživatelem Tikal
Mirek Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 Ta mašinka se povedla :-D on Guzmič vypadal už v devět tak, že měl jít spát před hodinou...
M3maniac Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 Moooc pěkné, docela mě se..e že jsem nedorazil, jeden hasičák zrovna potřebuju super jste si to užili, i Polreichův brácha je sympaťák
Maxel Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 Hlášení místního rozhlasu - v 9:45 sraz před hotelem. Pokud možno všichni aj s děckama. Bude group foto
TomCZ Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 Bylo mi ctí a potěšením se zúčastnit a poznat některé chronopacoše osobně a moc díky tommasovi a Maxelovi za organizaci a bezva gastrozážitky
Lamiczka Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 Tak sraz je za nama, jeste jednou diky moc vsem za super akci, hlavne Maxelovi a Tommasovi za skvely jidlo a vubec veskery litani okolo.Snad se podari zorganizovat neco podobnyho znova
Honza.manta Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 Připojuji se s díky organizátorům. Byla to velmi povedená akce. Klobouk dolů a ještě jednou díky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se