Bob Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 Kamil jede solo s nami v aute, takze vazte slova budete pod dohledem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 12. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Tvl, už mi to večer nějak nemyslelo. Tommas4 / manželka a syn 6 letMaxel / plus manželka a syn 2 rokynividic / gerlénsect zatím to vypadá plus manželka, plus jeden 3 a plus druhý 13TittusRadek124 + manželka + haranti 9&12 (a pes)dan83lukyn63 / singleMichelinRoura74 + dvě děti a manželka (ta dorazí v sobotu odpoledne)Mareka01 + manželka a dvě děti 9 a 13Lamiczka + žena + možná prcek 2 rokyPrischera + 2 děti (6 a 8) 50:50stepecken + ženakuncák7 + pes ( možná i neteř )- raději zatím 50/50Gorlo + manželka a 2 děti (4 a 1,5)Farky + žužu + chachar (16)TomCZ - určitě se na Vás přijedu kouknout, zda sám nebo s manželkou a dvěma dětmi 2 a 4 se uvidíSphinxx + máma + dcerka (10) + dva psi Juraj11 + žena a dcera(5)-manželka protestuje,dcera se těší Conrad + 1 Bob + PetraKamilWagoneer Postupně sem budu dávkovat informace, pokoje mi vyjdou, rodiny dám na uvedené rodinné pokoje sedvěma ložnicema, další pak na klasické dvoulůžkové pokoje (tam akorát sorry, ty nejsou v budověsto let starý ale ve druhé, nicméně je spojeno s recepcí a bazénem uprostřed). Maxel je šikovný kuchař, ale bude nás dost tak jsme se domluvili že budu vařit taky, už jsem jednou vařečku držel v ruce tak to snad dopadne :D Ne, vážně, dopadne to výborně, nebudu psát kde a pro koho jsem vařil, nechte se překvapit.Menu si rozdělíme, oba uvaříme každý něco, co to bude a jakou formou dodám info příští týden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Akorát doplním svoji drahou polovičku... Tommas4 / manželka a syn 6 letMaxel / plus manželka a syn 2 rokynividic / gerlénsect zatím to vypadá plus manželka, plus jeden 3 a plus druhý 13Tittus + žena (možná i pes)Radek124 + manželka + haranti 9&12 (a pes)dan83lukyn63 / singleMichelinRoura74 + dvě děti a manželka (ta dorazí v sobotu odpoledne)Mareka01 + manželka a dvě děti 9 a 13Lamiczka + žena + možná prcek 2 rokyPrischera + 2 děti (6 a 8) 50:50stepecken + ženakuncák7 + pes ( možná i neteř )- raději zatím 50/50Gorlo + manželka a 2 děti (4 a 1,5)Farky + žužu + chachar (16)TomCZ - určitě se na Vás přijedu kouknout, zda sám nebo s manželkou a dvěma dětmi 2 a 4 se uvidíSphinxx + máma + dcerka (10) + dva psi Juraj11 + žena a dcera(5)-manželka protestuje,dcera se těší Conrad + 1 Bob + PetraKamilWagoneer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Ja bych poprosil bez jehneciho a kozich syru :-)) jinek je mi to asi jedno, jsem na vas chlapci zvedav, vydavat zajezd 40 lidi bude maso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 (upraveno) Také bych se předběžně přihlásil, jinak menu cca jako bob, bez zbytečných excesů typu více syrové zeleniny než masa, jáhly, pohanka, špalda, čekankové puky a dalších ekoteroristických experimentů. Počet jeden, bez ženy. Upraveno 12. srpna 2016 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 V Jeseníkách jsme sice byli letos v Lázních, ale na ČHS jsem ještě nikdy nebyl, takže hlásím celou rodinu. Přidávám do seznamu taky Frostieho Tommas4 / manželka a syn 6 let Maxel / plus manželka a syn 2 roky nividic / gerlén sect zatím to vypadá plus manželka, plus jeden 3 a plus druhý 13 Tittus + žena (možná i pes) Radek124 + manželka + haranti 9&12 (a pes) dan83 lukyn63 / single Michelin Roura74 + dvě děti a manželka (ta dorazí v sobotu odpoledne) Mareka01 + manželka a dvě děti 9 a 13 Lamiczka + žena + možná prcek 2 roky Prischera + 2 děti (6 a 8) 50:50 stepecken + žena kuncák7 + pes ( možná i neteř )- raději zatím 50/50 Gorlo + manželka a 2 děti (4 a 1,5) Farky + žužu + chachar (16) TomCZ - určitě se na Vás přijedu kouknout, zda sám nebo s manželkou a dvěma dětmi 2 a 4 se uvidí Sphinxx + máma + dcerka (10) + dva psi Juraj11 + žena a dcera(5)-manželka protestuje,dcera se těší Conrad + 1 Bob + Petra Kamil Wagoneer Frostie Beet + ženuška + dva caparti (5 a 4) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 12. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Ja bych poprosil bez jehneciho a kozich syru :-)) jinek je mi to asi jedno, jsem na vas chlapci zvedav, vydavat zajezd 40 lidi bude maso40 je v klidu.My ale nechceme dělat machry s food stylingem a už vůbec nechceme být od pátku zavření v kuchyni.Budeme dělat tak čtyři druhy jídel plus polévky a dezerty, aby si každý vybral co mu je zrovnapo chuti nebo ochutnal od každého, uděláme to formou asistovaného bufetu. Jednak jsme normální horskáhospoda, takže abych si tady hrál s žehlenými ubrusy a 15-ti příbory pěkně naskladanými okolo každéhomísta nemám vybavení, ale raději se věnujeme dobrému jidlu Má to svoje výhody, každý se nají jakuzná za vhodné, vybere si co jí / nejí, s jídlem myslíme i na ženy a děti, sedne si s těmi kdo mu budouladit místo aby dostal přidělené dva sousedy u stolu atd. atd., bude to paráda, už se těším.I tak uznavám že kolem toho budeme docela běhat, to zase ano. Máš něco proti kozám jako jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Kdyz smrdi tak jo, jinak ne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Vařte cokoli, sním skoro vše. Hlavně, ať je toho hodně :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 To vypadá velmi zajímavě, prověřím termínové možnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 kamil, bob, příšera, kuncák, sfinx, možná tikal .. to už aspiruje na výjezdní zasedání dspbch, ne??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Tommas4 / manželka a syn 6 letMaxel / plus manželka a syn 2 rokynividic / gerlénsect zatím to vypadá plus manželka, plus jeden 3 a plus druhý 13Tittus + žena (možná i pes)Radek124 + manželka + haranti 9&12 (a pes)dan83lukyn63 / singleMichelinRoura74 + dvě děti a manželka (ta dorazí v sobotu odpoledne)Mareka01 + manželka a dvě děti 9 a 13Lamiczka + žena + možná prcek 2 rokyPrischera + 2 děti (6 a 8) 50:50stepecken + ženakuncák7 + pes ( možná i neteř )- raději zatím 50/50Gorlo + manželka a 2 děti (4 a 1,5)Farky + žužu + chachar (16)TomCZ - určitě se na Vás přijedu kouknout, zda sám nebo s manželkou a dvěma dětmi 2 a 4 se uvidíSphinxx + máma + dcerka (10) + dva psi Juraj11 + žena a dcera(5)-manželka protestuje,dcera se těší Conrad + 1 Bob + PetraKamilWagoneerFrostieBeet + ženuška + dva caparti (5 a 4)Tikal+ Tikálek+Tikalová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Jestli nás tam nechají někde dýmat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 12. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Už jsem psal že je to celý nekuřacký? Nebo aspoň do okamžiku než jdou polovičky a potomci spát a já jsem dostatečně pod parou abych si taky donesl svůj popelníček? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 nestraš s popelníčkem Tak venku můžeme, ne ? I když v říjnu to asi nebude nic moc, že ? Jinak jsem bystře zneužil situaci a budeme zůstávat nejméně do středy, protože junior má ve škole podzimní prázdniny, takže bude turistika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Co se týče jídla já sním vše-tedy krom ryb,to do huby nedám,dcera je po mě(až na ty ryby),ale manželka je no škoda mluvit,za tu to dyžtak sťápu já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Tommas4 / manželka a syn 6 letMaxel / plus manželka a syn 2 rokynividic / gerlénsect zatím to vypadá plus manželka, plus jeden 3 a plus druhý 13Tittus + žena (možná i pes)Radek124 + manželka + haranti 9&12 (a pes)dan83lukyn63 / singleMichelinRoura74 + dvě děti a manželka (ta dorazí v sobotu odpoledne)Mareka01 + manželka a dvě děti 9 a 13Lamiczka + žena + možná prcek 2 rokyPrischera + 2 děti (6 a 8) 50:50stepecken + ženakuncák7 + pes ( možná i neteř )- raději zatím 50/50Gorlo + manželka a 2 děti (4 a 1,5)Farky + žužu + chachar (16)TomCZ - určitě se na Vás přijedu kouknout, zda sám nebo s manželkou a dvěma dětmi 2 a 4 se uvidíSphinxx + máma + dcerka (10) + dva psi Juraj11 + žena a dcera(5)-manželka protestuje,dcera se těší Conrad + 1 Bob + PetraKamilWagoneerFrostieBeet + ženuška + dva caparti (5 a 4)Tikal+ Tikálek+TikalováMirek+Mirková+dvě Mirčata (holka 7let, kluk 11 měsíců) Odesláno z mého Passport pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Já bych prosil jednolůžkový pokoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Mně je to ouplně jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Mně vlastně taky, ale musel by se mnou spát někdo hluchej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se