Návštěvník Kamil Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Omlouvám se, jestli to tady už padlo. Tome máš tam stůl na ping pong? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 16. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Omlouvám se, jestli to tady už padlo. Tome máš tam stůl na ping pong?Tři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 (upraveno) Pánové, ač jsem doma přesvědčoval, tak se asi nebudu moci zúčastnit, nebo možná na odpolko na skok, ale to logo pánové..chápu číselník i kuchařskou čepici, ale když se podíváte s odstupem, tak to vypadá spíš jak anatomický obrázek..a nevím jestli bych tohle chtěl dávat na triko..nic proti autorům, já to nevymyslel..ale ... Upraveno 16. srpna 2016 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 16. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Logo zůstává jak je, je to malůvka na navigační cedule na jeden sraz. Pořízení si trika s tímto obrázkem cifru s čepicí je dobrovolná volba. Tímto ukončuji připomínkové řízení k logu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 To si člověk opravdu nemůže nechat ujít. Drahá bude jíst a já budu hodinkovat, ideální kombinace:-) Tommas4 / manželka a syn 6 letMaxel / plus manželka a syn 2 rokynividic / gerlénsect zatím to vypadá plus manželka, plus jeden 3 a plus druhý 13Tittus + žena (možná i pes)Radek124 + manželka + haranti 9&12 (a pes)dan83lukyn63 / singleMichelinRoura74 + dvě děti a manželka (ta dorazí v sobotu odpoledne)Mareka01 + manželka a dvě děti 9 a 13Lamiczka + žena + možná prcek 2 rokyPrischera + 2 děti (6 a 8) 50:50stepecken + ženakuncák7 + pes ( možná i neteř )- raději zatím 50/50Gorlo + manželka a 2 děti (4 a 1,5)Farky + žužu + chachar (16)TomCZ - určitě se na Vás přijedu kouknout, zda sám nebo s manželkou a dvěma dětmi 2 a 4 se uvidíSphinxx + máma + dcerka (10) + dva psiJuraj11 + žena a dcera(5)-manželka protestuje,dcera se těší Conrad + 1Bob + PetraKamilWagoneerFrostieBeet + ženuška + dva caparti (5 a 4)Tikal+ Tikálek+TikalováMirek+Mirková+dvě Mirčata (holka 7let, kluk 11 měsíců)MJ + choť + mikroMJ (1 a 3/4)HonzaSkostra + paní kostrová + dvě malé kostřičky (1,5 roku) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Jo, přijedeme i s pani Denjlovou a dvouma detma (3mesice a 2roky)... Vecer se z Pc napisu do seznamu... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 (upraveno) Idu na stretko aj nejaki bikeri? http://cestovani.idnes.cz/na-kole-na-praded-vodorovne-ani-metr-d6y-/na-kolo.aspx?c=A060630_160020_ig_kolo_tom Upraveno 17. srpna 2016 uživatelem Roman-ZA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Zapomel sem dopsat psa..... a přípisuju i Denjla Tommas4 / manželka a syn 6 letMaxel / plus manželka a syn 2 rokynividic / gerlénsect zatím to vypadá plus manželka, plus jeden 3 a plus druhý 13Tittus + žena (možná i pes)Radek124 + manželka + haranti 9&12 (a pes)dan83lukyn63 / singleMichelinRoura74 + dvě děti a manželka (ta dorazí v sobotu odpoledne)Mareka01 + manželka a dvě děti 9 a 13Lamiczka + žena + možná prcek 2 rokyPrischera + 2 děti (6 a 8) 50:50stepecken + ženakuncák7 + pes ( možná i neteř )- raději zatím 50/50Gorlo + manželka a 2 děti (4 a 1,5)Farky + žužu + chachar (16)TomCZ - určitě se na Vás přijedu kouknout, zda sám nebo s manželkou a dvěma dětmi 2 a 4 se uvidíSphinxx + máma + dcerka (10) + dva psiJuraj11 + žena a dcera(5)-manželka protestuje,dcera se těší Conrad + 1Bob + PetraKamilWagoneerFrostieBeet + ženuška + dva caparti (5 a 4)Tikal+ Tikálek+TikalováMirek+Mirková+dvě Mirčata (holka 7let, kluk 11 měsíců)MJ + choť + mikroMJ (1 a 3/4) + psiceHonzaSkostra + paní kostrová + dvě malé kostřičky (1,5 roku)Denjl s pani Denjlovou a dvouma detma (3mesice a 2roky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Idu na stretko aj nejaki bikeri? http://cestovani.idnes.cz/na-kole-na-praded-vodorovne-ani-metr-d6y-/na-kolo.aspx?c=A060630_160020_ig_kolo_tomBikeri nevím, ale běžec tam jeden bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Prozatimní stav (?):- 32 chronomagorů- 23 manželek- 31 dětí- 6 psů Slušný, na to že první předpoklady byly, že takovejch 15 lidí celkem by bylo fajn... Se ňák začínám potit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 No dobře, chuligáni mne ukecali. Tommas4 / manželka a syn 6 letMaxel / plus manželka a syn 2 rokynividic / gerlénsect zatím to vypadá plus manželka, plus jeden 3 a plus druhý 13Tittus + žena (možná i pes)Radek124 + manželka + haranti 9&12 (a pes)dan83lukyn63 / singleMichelinRoura74 + dvě děti a manželka (ta dorazí v sobotu odpoledne)Mareka01 + manželka a dvě děti 9 a 13Lamiczka + žena + možná prcek 2 rokyPrischera + 2 děti (6 a 8) 50:50stepecken + ženakuncák7 + pes ( možná i neteř )- raději zatím 50/50Gorlo + manželka a 2 děti (4 a 1,5)Farky + žužu + chachar (16)TomCZ - určitě se na Vás přijedu kouknout, zda sám nebo s manželkou a dvěma dětmi 2 a 4 se uvidíSphinxx + máma + dcerka (10) + dva psiJuraj11 + žena a dcera(5)-manželka protestuje,dcera se těší Conrad + 1Bob + PetraKamilWagoneerFrostieBeet + ženuška + dva caparti (5 a 4)Tikal+ Tikálek+TikalováMirek+Mirková+dvě Mirčata (holka 7let, kluk 11 měsíců)MJ + choť + mikroMJ (1 a 3/4) + psiceHonzaSkostra + paní kostrová + dvě malé kostřičky (1,5 roku)Denjl s pani Denjlovou a dvouma detma (3mesice a 2roky)Melly sám samotinký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 17. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Bězce i cyklisty nasměruju kudy, mám to naběhaný i projetý osobně, konzultacerovnou na místě u mapy. Jinak mi dejte pár dní (mám teď fakt blázinec a řešímeinternetové připojení) a bude podrobnější info ohledně jídla, kolik to vyjde a dalšíinformace ať se pomalu pohneme dále, plánujeme to s Maxelem po sz, mu to jde rychlejia brzda jsem já, ale času máme zatím dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 17. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Pěkně ten počet, to je tak půlka aktivních členů ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Možná nebudeš daleko od pravdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Jestli bude někdo opravovat tabulku, tak u sebe prosím změnu-z 50/50 změna na natuty jedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 17. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Jestli bude někdo opravovat tabulku, tak u sebe prosím změnu-z 50/50 změna na natuty jedu. Udělám pak aktualizaci.Jinak v půlce října to tu většinou vypadá jako na podzim Foto vloni nebo předloni v půli řijna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 To je v zadku. Otcim ma vtedy akurat narodeniny. Jedine, zeby som ho stiahol so sebou. Ma na Jeseniky krasne spemienky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Počasí mohu jen potvrdit ( bejvalka byla z města Jeseník, takže to mám taky prochozený ). Z trasama na výlet mohu případně taky pomoct a poradit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Jaký trasy, jaký výlety. Já tam jedu relaxovat, takže bazén, nějaký drink a doutník. Jedině že bych vás všem znechutil pingpong. Ještě mě napadá bowling, ten tam Tome asi nemáš? Že bych si vzal boty a gulu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Na pinčes se hlásím, byť mi moc nejde, zato jsem jak mistr zenu, takže žádné znechucování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se