tommas4 Odesláno 18. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Pokročili jsme v doladění dalších věcí: program všeobecně:pátek 21/10 příjezd účastníků individuálně, ubytováníhotelová večeře 18:00 - 19:30 (pozdní příjezdy dostanou večeři servírovanou z kuchyně až do 20:30,ještě pozdější příjezdy budou mít v recepci v lednici nachystanou obloženou mísu místo večeře)prosím pozdní příjezd nahlásit předem na recepci - podrobnosti dostanete později v szprogram na večer / seznamovací setkání - volně, na zakousnutí okolo 21:00 hodiny budepřipravena pečená šunka na kosti a pokud se vejdeme do rozpočtu tak ještě tatarák s topinkamasobota 22/1hotelová snídaně 07:30 - 09:30program přes den v řešení, budeme ladit později dle finálního počtu lidí, zájmů a počasíudělám tak tři varianty ať si každý může vybrat zda a čeho se zúčastníoběd si řeší každý sámvečeře bude slíbená chronovečeře opět 18:00 - 19:30 (menu a podrobnosti níže)na 21:00 občerstvení ("lepší" sýry a podobné dobroty k zakousnutí + jedno drobné překvapení)volný průběh večerního posezeníneděle 23/1hotelová snídaně 07:30 - 09:30, odjezd - případně ještě krátká vycházka po okolí + tipy na cestukde se můžete zastavit s dítky a strávit příjemný zbytek neděle chronovečeře:podávaná bufetovým způsobem, tedy v restauraci je prostor kde budou připraveny pokrmy a talíře,každý si vybere a sní co se mu líbí, u teplých jídel budou stát naši kuchaři, počítáme s přípravou vícemenších porcí, aby jste mohli ochutnat na co máte chuť, bude na výběr z 5-ti druhů jídel, jsou zvolenytak aby vyhovovaly i dětem a ženám, plus saláty, dresinky, polévky, předkrmy, pečivomenu prozradím, v závorce je kdo to vaří doma pečená a připravená kachní paštika s ovocným přelivem z malin z naší zahrady (Maxel)škvarková pomazánka z vlastnoručně škvařených škvarků (Maxel)domácí pečivo (tommas4)krémová polévka z pečené dýně, podávaná se zakysanou smetanou (Maxel)masový vývar s masem, zeleninou a těstovinami (polovička od tommas4) zeleninové saláty, dresinky, pečivo (tommas4)pět druhů hlavních jídel je:- smažený filet z tilápie marinovaný v limetkové šťávě, obalený v domácí sezamové strouhance (tommas4)- kuřecí prsíčka plněná žemlovou nádivkou s jablky se smetanovou omáčkou s hříbky (nebo se smrži) (tommas4)- pomalu pečené trhané vepřové maso s redukovanou omáčkou (Maxel)- deset hodin dušená hovězí líčka na červeném víně podávaná s restovanou zeleninou (Maxel)- domácí kynuté knedlíky plněné borůvkami přelité merendou (merenda = borůvková omáčka) (tommas4)k tomu přílohy - šťouchané brambory s cibulkou, bramborová kaše s máslem,dušená jasmínová rýže, karlovarské nebo špekové knedlíky, domácí pečivo změna vyhrazena, protože vaříme ze surovin kvalitních, tedy hůře dostupných, nejsou to polotovarya něco se taky nemusí podařit, nejsme cnc stroje náklady jídlo:v avizované ceně jsou večeře, tudíž část nákladů na chronovečeři zvládnu rozpustit do platby za ubytování,ale i tak je potřeba zafinancovat jídlo, pak taky druhé večeře (šunka v pátek, jídlo večer v sobotu),určitě nebudu pořádat něco kde by jsme večer seděli u chipsů z recepce, kalkulace jsou hotové, vycházíme komplet dvě stovky na dospělou osobu, stovku na dítě (pouze děti 5 - 15 let, pod pět to nebudeme řešit)připomínám že organizace a pořádání jdou za mnou, to je můj denní chleba, takže to je ok, ale je tadyběhání okolo, příprava a vaření samotné ze strany Maxela, tomu patří velké DÍKY za čas a ochotu!platba a peníze: ani jeden z nás nechce utratit svoje hodinkové kapesné za suroviny a potom nevědět co s nimi,považujeme za rozumné platby záloh na pobyttady to dostává už vážné rozměry nechte si to v klidu do příštího týdne projít hlavami, podrobnosti máte na první stránce, další najdetena našem webu www.hotelchs.cz a zbytek je v tomto megadlouhém postu. Příští týden si každého z Vásobešlu formou SZ kde budu chtít upřesnit podrobnosti, potom vše předám na recepci, kde každémuvystaví zálohovou fakturu (50% z celkové částky) a následně po úhradě dostanete od účetní daňovýdoklad k platbě, doplatek je při příjezdustorno bude jiné než mám standardně, a to:zrušení pobytu více jak 7 dní před příjezdem = záloha se vrací v plné výšizrušení pobytu 7 až 3 dny před příjezdem = polovina zálohy propadá, polovina se vracízrušení pobytu 3 a méně dnů před pobytem = celá záloha propadápříjezd = pátek 21/10 v 15:00, storno písemně na hotelový email nebo mě do sz prodloužení pobytu - bez problémů, napište mi SZ, ceny zůstávají stejné,tohle musím vědět nutně předem, od úterý 25 do pátku 28 mám větší akci pro 100 lidí tak ať se vejdete počasí:podzim, takže může být extrémě hnusně nebo taky ne, počasí budeme vědět týden předem skoropřesně, tohle musíme nechat na poslední chvíli jaké oblečení a program bude,silnice až k hotelu je normálně udržovaná pro případ že by sněžilo, řetězy nejsou nutnéostatní:- sobota večer - budeme rádi když se (kdo chce) sejdou Vaše domácí kulinářské výtvory na ochutnání,prosím pište to pak do vlákna, aby se nám nesešlo 26 druhů škvarkové pomazánky nedělejte toho prosím moc, pět šest normálních porcí stačí na ochutnávkunedělejte věci jako koupit sýr a zapíchnout do něj párátko s olivou, vítány jsou třeba skleničkas nakládanou zeleninou, riletky, utopenci, hermelíny, chleba a tak, nebo stačí prosté sloní ouško s křenem není to povinné, nevozte dorty, ale sladké je samozřejmě vítáno- turnaj ping pong - proč ne, bude - li dostatek zájemců tak v sobotu odpoledne? - zmíněné jmenovky - asi to bude nutné, dám si samolepku na čelo a bude to - dress code prosím není, jedete na starší hotel na horách za dobrým jídlem, od tepláků nahoru to je ok já rovnou začnu ať mi to nikdo nevyfoukne - na sobotu večer dávám na ochutnávkutady v udírně u hotelu mnou naložený a vyuzený bůček, najemno nakrájený a na jazyku se rozplývající
tommas4 Odesláno 18. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 plus aktuální seznam, pokud jsou tam změny oproti poslednímu tak je to v pořádku, toto je správně: tommas4 / manželka a syn 6 letMaxel / plus manželka a syn 2 rokynividic / gerlénsect zatím to vypadá plus manželka, plus jeden 3 a plus druhý 13Tittus + žena (možná i pes)Radek124 + manželka + haranti 9&12 (a pes)dan83MichelinRoura74 + dvě děti a manželka (ta dorazí v sobotu odpoledne)Mareka01 + manželka a dvě děti 9 a 13Lamiczka + žena + možná prcek 2 rokyPrischera + 2 děti (6 a 8) 50:50stepecken + ženakuncák7 + pes ( možná i neteř )Gorlo + manželka a 2 děti (4 a 1,5)Farky + žužu + chachar (16)TomCZ - určitě se na Vás přijedu kouknout, zda sám nebo s manželkou a dvěma dětmi 2 a 4 se uvidíSphinxx + máma + dcerka (10) + dva psiJuraj11 + žena a dcera(5)Conrad + 1Bob + PetraKamilWagoneerFrostieBeet + ženuška + dva caparti (5 a 4)Tikal+ Tikálek+TikalováMirek+Mirková+dvě Mirčata (holka 7let, kluk 11 měsíců)MJ + choť + mikroMJ (1 a 3/4) + psiceHonzaSkostra + paní kostrová + dvě malé kostřičky (1,5 roku)Denjl s paní Denjlovou a dvě děti (3mesice a 2roky)Melly sámRolas + přítelkyněRodriguez + 2 dítka (7 a 12 let)RedAce + žena + syn (1 a 1/4)
Návštěvník Kamil Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Tak já bych se s dovolením ujal organizace pingpongového turnaje, zatím prosím zájemce, aby se napsali na seznam a podle celkového počtu doladíme systém hraní. Píšu doposud známé zájemce: KamilBobKuncákFrostieLamiczka
Lamiczka Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Já budu na ten pinec spíš do počtu, neb jsem to pár let nehrál, ale pro doplnění pavouka to snad bude stačit Stejně bych to asi nechal na místě. Pokud bude v týdnu před akcí čas, tak bych rád vzal ten medovník, pokud se na něj teda nevztahuje pravidlo o dortech
Frostie Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 V 18. 8. 2016 v 11:30, Kamil napsal: Tak já bych se s dovolením ujal organizace pingpongového turnaje, zatím prosím zájemce, aby se napsali na seznam a podle celkového počtu doladíme systém hraní. Píšu doposud známé zájemce: KamilBobKuncákFrostieLamiczkaSouhlas, jen doufám, že mi zdraví dovolí se plánované akce zúčastnit.
Návštěvník Kamil Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Já bych udělal na sobotu vzorek Chilli con carne. Nebojte, s chilli se budu mírnit, udělal bych ho jen lehce ostré. Tome postaráš se o přílohu? Já k tomu mám nejradši hranolky nebo opečené brambory, někdo to jí s rýží, samozřejmě se dá i s chlebem..
Conrad Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Tak bych to viděl že přijedu +1+ štrúdl
Melly Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 V 18. 8. 2016 v 12:05, Kamil napsal: Já bych udělal na sobotu vzorek Chilli con carne. Nebojte, s chilli se budu mírnit, udělal bych ho jen lehce ostré. Tome postaráš se o přílohu? Já k tomu mám nejradši hranolky nebo opečené brambory, někdo to jí s rýží, samozřejmě se dá i s chlebem..Chilli con carne je mé nejoblíbenější jídlo na přípravu. Bych snad taky udělal hrnec, ať můžeme srovnat
guzmic Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Zkusím dorazit, jak nebudou manželka a 1,5 měsíční drobek proti.Ps. Zkusím přemluvit aj jeronima. tommas4 / manželka a syn 6 letMaxel / plus manželka a syn 2 rokynividic / gerlénsect zatím to vypadá plus manželka, plus jeden 3 a plus druhý 13Tittus + žena (možná i pes)Radek124 + manželka + haranti 9&12 (a pes)dan83MichelinRoura74 + dvě děti a manželka (ta dorazí v sobotu odpoledne)Mareka01 + manželka a dvě děti 9 a 13Lamiczka + žena + možná prcek 2 rokyPrischera + 2 děti (6 a 8) 50:50stepecken + ženakuncák7 + pes ( možná i neteř )Gorlo + manželka a 2 děti (4 a 1,5)Farky + žužu + chachar (16)TomCZ - určitě se na Vás přijedu kouknout, zda sám nebo s manželkou a dvěma dětmi 2 a 4 se uvidíSphinxx + máma + dcerka (10) + dva psiJuraj11 + žena a dcera(5)Conrad + 1Bob + PetraKamilWagoneerFrostieBeet + ženuška + dva caparti (5 a 4)Tikal+ Tikálek+TikalováMirek+Mirková+dvě Mirčata (holka 7let, kluk 11 měsíců)MJ + choť + mikroMJ (1 a 3/4) + psiceHonzaSkostra + paní kostrová + dvě malé kostřičky (1,5 roku)Denjl s paní Denjlovou a dvě děti (3mesice a 2roky)Melly sámRolas + přítelkyněRodriguez + 2 dítka (7 a 12 let)RedAce + žena + syn (1 a 1/4)guzmic sám
Návštěvník Kamil Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 V 18. 8. 2016 v 14:03, Melly napsal: Chilli con carne je mé nejoblíbenější jídlo na přípravu. Bych snad taky udělal hrnec, ať můžeme srovnat Super, uděláš ho ty a já přivezu jen vlastní chilli pastu.
Sphinxx Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 V 18. 8. 2016 v 9:29, tommas4 napsal: Pokročili jsme v doladění dalších věcí ...Tomu říkám perfektní organizace ...
TomCZ Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Kulturní poznámka: v pátek mají koncert v Jeseníku Horkýže Slíže...
Wagoneer Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Vezu nakládanou zeleninu jako pŕílohu k ledasčemu..:-)
guzmic Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 (upraveno) Já teda vezmu nějaké ovoce, nejspíš slivovici, meruňkovici a jablkovici. Upraveno 19. srpna 2016 uživatelem guzmic
Mirek Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Já upeču bábovku a vemu domácí nakládáný okurky, bez těch nedám ani ránu...
Maxel Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Vaše kuli-příspěvky na víkendovou slezinu jsem doplnil do seznamu a prosím pište to rovnou k Vašemu jménu. Za dvě-tři stránky se v tom nikdo nevyzná a hledat, kdo co přiveze, pak bude složitější tommas4 / manželka a syn 6 let - head chefMaxel / plus manželka a syn 2 roky - deputy head chefnividic / gerlénsect zatím to vypadá plus manželka, plus jeden 3 a plus druhý 13Tittus + žena (možná i pes)Radek124 + manželka + haranti 9&12 (a pes)dan83MichelinRoura74 + dvě děti a manželka (ta dorazí v sobotu odpoledne)Mareka01 + manželka a dvě děti 9 a 13Lamiczka + žena + možná prcek 2 rokyPrischera + 2 děti (6 a 8) 50:50stepecken + ženakuncák7 + pes ( možná i neteř )Gorlo + manželka a 2 děti (4 a 1,5)Farky + žužu + chachar (16)TomCZ - určitě se na Vás přijedu kouknout, zda sám nebo s manželkou a dvěma dětmi 2 a 4 se uvidíSphinxx + máma + dcerka (10) + dva psiJuraj11 + žena a dcera(5)Conrad + 1Bob + PetraKamil - doveze extra ostrou chilli pastu a omáčky od gandalfaWagoneer - doveze nakládanou zeleninuFrostieBeet + ženuška + dva caparti (5 a 4)Tikal+ Tikálek+TikalováMirek+Mirková+dvě Mirčata (holka 7let, kluk 11 měsíců) - doveze bábovku a nakládané okuryMJ + choť + mikroMJ (1 a 3/4) + psiceHonzaSkostra + paní kostrová + dvě malé kostřičky (1,5 roku)Denjl s paní Denjlovou a dvě děti (3mesice a 2roky)Melly sám - doveze chilli con carneRolas + přítelkyněRodriguez + 2 dítka (7 a 12 let)RedAce + žena + syn (1 a 1/4)guzmic sám - doveze tekuté ovoce (slivka, meruňka, apod.)
TomCZ Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Maxeli, navrhuji korekci - Tom je chef a Ty sous-chef nebo opačně.
Roman-ZA Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Valutova cudzina sa tiez hlasi - Roman-ZA + priatelka(?) :D tommas4 / manželka a syn 6 letMaxel / plus manželka a syn 2 rokynividic / gerlénsect zatím to vypadá plus manželka, plus jeden 3 a plus druhý 13Tittus + žena (možná i pes)Radek124 + manželka + haranti 9&12 (a pes)dan83MichelinRoura74 + dvě děti a manželka (ta dorazí v sobotu odpoledne)Mareka01 + manželka a dvě děti 9 a 13Lamiczka + žena + možná prcek 2 rokyPrischera + 2 děti (6 a 8) 50:50stepecken + ženakuncák7 + pes ( možná i neteř )Gorlo + manželka a 2 děti (4 a 1,5)Farky + žužu + chachar (16)TomCZ - určitě se na Vás přijedu kouknout, zda sám nebo s manželkou a dvěma dětmi 2 a 4 se uvidíSphinxx + máma + dcerka (10) + dva psiJuraj11 + žena a dcera(5)Conrad + 1Bob + PetraKamilWagoneerFrostieBeet + ženuška + dva caparti (5 a 4)Tikal+ Tikálek+TikalováMirek+Mirková+dvě Mirčata (holka 7let, kluk 11 měsíců)MJ + choť + mikroMJ (1 a 3/4) + psiceHonzaSkostra + paní kostrová + dvě malé kostřičky (1,5 roku)Denjl s paní Denjlovou a dvě děti (3mesice a 2roky)Melly sámRolas + přítelkyněRodriguez + 2 dítka (7 a 12 let)RedAce + žena + syn (1 a 1/4)guzmic sámRoman-Za (na100%) + priatelka (ta to potvrdi zaciatkom septembra) Bude stacit upresnit aj zaciatkom septembra - 1. dekada?
tommas4 Odesláno 20. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2016 V 18. 8. 2016 v 16:30, Kamil napsal: Super, uděláš ho ty a já přivezu jen vlastní chilli pastu. Já tedy řeším přilohu V 18. 8. 2016 v 16:39, Sphinxx napsal: Tomu říkám perfektní organizace ... Nikoliv, perfektní organizace je to chili výše V 19. 8. 2016 v 7:43, TomCZ napsal: Maxeli, navrhuji korekci - Tom je chef a Ty sous-chef nebo opačně.Ono je to náročné na čas, takže budou vařit i mí kuchaři s námi že ano,nějak si na tohle dělení funkcí nepotrpíme, ale trvám na tom že hlavníhvězdou večeře je Maxel.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se