travex Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2019 Zbytečně ses držel zpátky, proutek čepičky evidentně nasazovat umí, tam by nic nehrozilo.
hopa26 Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2019 O to snad neslo,jsem se smal sam sobe jak mi to jako zdvihlo sebevedomi. Pane,jakej sem jura.
Návštěvník Zmizík Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2019 Ty vole, hopo, já čtu ty tvoje příspěvky strašně rád.
Klotzman Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2019 No ale chlubit se manželce a myslet, že budu pochválenej? To by čekal jen začátečník
kdojinej Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2019 @hopa26 beztak to byla z jeji strany lest, kdyz ti lupinky zamerne schovala doufajic, ze tak vyvstane prilezitost ke klofnuti zamozneho hejla
hopa26 Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2019 Je to mozny.Frajerka pricichla k moznosti ziskat rezijku,tak hned kula pikle.
pepaa Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2019 Jsem se právě vrátil ze zubní pohotovosti. Krásná mladá doktorka u mne stála zleva a zaučovala moc pěknou mladou zubařku, ta byla zase vpravo. Obě měly nádherné oči, hluboké a laskavé, radost se do nich koukat. A fakt jsem nevěděl jestli koukat do těch doleva nebo doprava. Skoro jako v nebi. Vlastně ani nevím co mi všechno napovídaly. No a mně do pusy raději strčily odsávačku, abych mluvit nemohl.Jen protivná sestra (naprosto jiná liga) tu idylku kazila. Bohužel měla potřebu konverzovat hlavně ona. Nechat si mne tam ale nakonec nechtěly. A tolik nepříjemných pocitů celých 95 minut v čekárně předtím je hned fuč... Sent from my iPhone using Tapatalk
geometr Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2019 Z tohohle vlákna je slušná červená knihovna.
zhrado Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2019 Mám zapálené hrdlo a ťahá sa mi to do stredného ucha. Doktorka ma asi neminie. Ale začínam sa tešiť, určite tam bude dáka pekná dr alebo aspoň sestrička
geometr Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2019 Akorát až Ti bude píchat ucho, tak jí neuvidíš do těch laskavejch očí :-(
zhrado Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2019 Raz mi tam už ihlu chcela vraziť. A keď som to videl skôr som sa bál o ňu.. Našťastie k tomu nedošlo.
geometr Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2019 Však pepuu ty srandičky taky přejdou, až mu ta mladá subtilní zaučená doktorka bude vyndavat osmu. Taky o ní bude mít strach, až na něm bude spocená klečet.
zhrado Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2019 Jednu krutú osmičku už mám za sebou.. Len mi ju neťahali ale vŕtali, sekali, brúsili, šili... Otras, aj som to tu kedysi písal. A roky idú, bude horšie..
hopa26 Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 (upraveno) Vcera jsem cetl tohle : https://www.idnes.cz/ekonomika/doprava/zeleznice-leo-express-porucha.A181221_163705_eko-doprava_cfrMohl bych klidne tancovat na soukrominkovi,ze jsou ubohy atd.Ale neudelam to. Zacal novy grafikon,vezu prvni spesny vlak nacpany po strechu. Do cilove stanice uz jen dve zastavky. Pri nastupu cestujicich v Zdarci u skutce vlakvedouci souhlasi s odjezdem ,ja zavru dvere ,na odjezdovem navestidle volno a chci jet.A ono pi cu!Nezasunul se schudek. Tzn ven z kabiny,protlacit se mezi lidmi ,tvarit se usmevave,jakoze se nic moc nedeje ale uz jsem tusil ze to nebude pr del. A nebyla.Je totiz inovace,naramna.SZDC posypava peron nove misto piskem a soli jako doted stipanou zulou ,kaminky velike asi 0,8 cm -pro ne vyhoda,neodplavi to voda a staci ji to v zime posypat jednou za 14 dni.Pro dopravce problem.Cestujici co nastupoval do me jednotky oklepaval boty,nebo soupnutim nakopnul kaminek do mechanismu vysuvu schudku a pri zasunuti se kaminek vpacil do listy a zajel dovnitr.Byl sem v hajzlu jak nikdo druhej. Rikam si no pekny. Dovnitr do lokotky ,zmacknout zavirani dveri.Zase mezi lidi ,tvarit se vesele-jako ze drobne komplikace,ale neni duvod se bat,zaridime. Nouzove odemknout dvere na druhe strane ,obehnout jednotku a pod peron si uplne vlezt.To rozhodne nemusim a mozna ani nesmim.Hodobozove jeany na sobe.Za idealnich okolnosti bych uz volal a rusil vlak,autobusy by odvazeli nastvany cestujici .Mezi peronem a schudkem je strasne malo mista ,nejde poradne zabrat ,zaroven clovek musi myslet i na sebe aby neprisel o prsty,pokud je strci kam nema a vcucne je to do skvirky,tak je po nich a masinu ho nohama ridit nenechaji.Velkou ,opravdu maximalni a brutalni silou jsem s tim ramploval ,pomahal si krikem do piiiiiiicccciiiiiij,kraaaaam zku rvenejjjjjj,tooooo mne tak se re.eeeeeeeee.A voala ,schudek zajel.Vylezu ven,jdu dovnitr mezi lidi,metam sebevedome pohledy jakoze ,tak se to podarilo,to koukate,co?Dojdu k ridicimu pultu a rikam si,ty vole ja se skacim.....Schudek dal sviti cervene.Restartuju tedy mechanismus pohonu schudku,nepomohlo to. Mezitim uz telefon od dispecera "zdravim te,ahoj jak pak to vypada,pojedeme? " Rikam popravde "ahoj,nevim dej mi prosim jeste chvilku" .Opet nouzove otevrit dvere ,cestujici -jak pak to vypada,mame prestup v Pardubicich pojedeme?Rikam,nekdo mi kopnul kaminek do schudku,nemuzu odjet,protoze bych vyoral peron ......Ale dejte mi jeste chvilku,snad se mi to podari zasunout.Znova pod peron,znova s schudkem zaverglovat,prdeli se oprit o zem a nohama zatlacit do uz zasunuteho schudku a uslysel jsem cvaknuti-sepnul nejaky koncovy spinac. Bezim dovnitr,cestou si rikam modlitbicku a uz vidim -vse zelene sviti,opraveno.Pisknu,odjizdim a diky cekaci dobe v Rosicich dovezu lidi do cilove stanice pouze s 3 minutama zpozdeni.Schudek jsem cestou vypnul,lidi upozornil ze nefunguje a dekoval panu bohu ,ze mam ve vzteku takovou silu.Tak k nam budte tolerantni,az nekde pojedete vlakem. Upraveno 11. ledna 2019 uživatelem hopa26
Lynx12 Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 Nejen řidič tvrdý chleba má...... i mašinfíra....
Klotzman Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 Tvl Hopa to je historka jak víno, já ani nedejchal jak to dopadne. Pěkný.
5etter Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 To je ta dnešní elektronická, přetechnizovaná doba. Blbej kamínek a vyřadí z provozu celej vlak. Borci na Albatrosech nebo na Šlechtičnách takový problémy neřešili. Ale zase neměli na palubě internet.Taky jsem při čtení ani nedutal.
long Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 To: Hopa Hele to byly takové nervy, že jsem Ti chtěl již ten kamínek pomoc vyndat !
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se