mondeo2 Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Tak si ulev rukou...nemůžu, odpoledne budu tahat obrubníky...........asi patnáct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 šak právě, uvolníš zápěstí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Vobrubniky nech tahat ženu, když je taková netykavka Vem si příklad s kuncaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Vobrubniky nech tahat ženu, když je taková netykavka Vem si příklad s kuncaka hmmm...to by asi šlo, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 houby zadny ........ ale zjistil sem ze ma mama zezadu velky usi ........ takze to nebyl promarnenej cas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 Někdo by si mohl myslet,že to patří do Humoru,ale já,jsem přesvědčen,že to patří právě sem."Nevěřil bych, že mě vyhodí z práce jenom proto,že prostě jen pustím sednout slepce. A to jsem byl třikrát za sebou jmenovaný autobusákem měsíce!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 Někdo by si mohl myslet,že to patří do Humoru,ale já,jsem přesvědčen,že to patří právě sem."Nevěřil bych, že mě vyhodí z práce jenom proto,že prostě jen pustím sednout slepce. A to jsem byl třikrát za sebou jmenovaný autobusákem měsíce!"Ale to jsi u toho dal někomu kdo ho nechtěl pustit přes držku, nebo? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 Tohle mi někdo vyprávět, neuvěřím. Vejdu do vietnamské večerky v Holešovicích, týpek za kasou měl právě zabořenou hlavu své přítelkyně v klíně. Nevěřícně na ten výjev zírám, omluvně se na mě podíval. Zmohl jsem se jen na "tak, já přijdu jindy" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 (upraveno) Vietnamci sou fakt divný ve čtvrtek vlezu na chatě na rynku do šopu že chci becherovku nemáme vlezu do druhýho, kde zas neměl tonic vlezu do třetího šopu (víc jich tam není) tam sedí vietnamka na bedně od piva a kojí malýho vietnamce becherovku máte ? mávne rukou někam za sebe takže stojím nad vietnamkou s kozou venku a má můj poklopec dvacet centimetrů od ksichtu ........ cumim do toho bordelu co má v regálu a sem tak konsternovanej, že tu becherovku nevidím ....... když sem jí po minutě uviděl, tak sem jí popad + jsem popad lahev s nápisem tonic, zaplatil ty zenský s kozou venku a mazal pryč když sem večer ten tonic otevřel tak sem ho hned vylil protože to někdo vařil zřejmě v sapě -------------------------------------------------------------------------------------------------------- teď jedu z chaty a u mělníka mě vystrkuje středočech ze silnice (mimochodem středočeši jsou největší hovada na silnici ...... horší než poláci a bulhaři ....... středočech na silnici je vlastně kombinace bulhara a poláka) tak sem ho vytroubil ...... uhnul a zařadil se za mně ...... vevnitř dva vietnamci (on a ona) najel sem na dálnici ,nabral rychlost a jal se předjíždět ....... to hovado se nasralo vedle mně abych nemohl předjíždět a ta scvrklá *unda měla hubu od ucha k uchu ...... kdybych měl zbraň, tak už sem byl teď ve vězení ........ započal jsem stíhací jízdu že ho zabiju pohledem, ale s motorem ze sekačky se volvo blbě dohání takže jsem během jedinýho tejdne dvakrát prohrál válku s vietnamcem Upraveno 22. září 2018 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 Ona neřídila máma? Tos ovšem neměl dělat, pak to takhle dopadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 Ona neřídila máma? Tos ovšem neměl dělat, pak to takhle dopadá.ne .... před chatou si do toho dřepla a já pitomec jí vyhodil, že pojedu já, když sem momentálně čistej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 Mám kamaráda, co řídí taky všelijaký velký auta - náklaďáky, jeřáby a co já vim co ještě. Ten zas do toho prej tuhle na chatě sednul za volant (koupil mámě nějaký malý Hyundai, výpravěla mi to ona), chvíli seděl a pak prej: "Tak to ne." A přesedl si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 Mám kamaráda, co řídí taky všelijaký velký auta - náklaďáky, jeřáby a co já vim co ještě. Ten zas do toho prej tuhle na chatě sednul za volant (koupil mámě nějaký malý Hyundai, výpravěla mi to ona), chvíli seděl a pak prej: "Tak to ne." A přesedl si.to celkem chápu ...... přes léto si půjčujeme ještě jedno auto páč má máma více aktivit ...... letos to byl rapid škoda ...... sem si do toho sed a myslel sem že sedím prdelí na silnici tak sem vysed a sed dozadu ...... tam to bylo kupodivu pohodlnější než v naší sekačce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 YPO a jak jsi poznal, že je to skutečně středočech prosím tě? Měl to nalepené na čele? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 YPO a jak jsi poznal, že je to skutečně středočech prosím tě? Měl to nalepené na čele? normální vietnamec středočech ..... to poznáš .... léta praxe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 Tak to potom jooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 Vietnamskej středočech je celkem známá rasa.Celkem ochotnej,ale na silnici nezná bratra.Natož bratrance. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 Ze zivota:Jsem se byl venku probehnout a jak zaleze slunko, tak uz je kosa. Tak mam rozedrene bradavky. Budu muset zase zacit prelepovat, ale to pak trha chlupy na hrudniku. Past vedle pasti totok...https://sweet-epil.cz :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camlost Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Vietnamci sou fakt divný ve čtvrtek vlezu na chatě na rynku do šopu že chci becherovku nemáme vlezu do druhýho, kde zas neměl tonic vlezu do třetího šopu (víc jich tam není) tam sedí vietnamka na bedně od piva a kojí malýho vietnamce becherovku máte ? mávne rukou někam za sebe takže stojím nad vietnamkou s kozou venku a má můj poklopec dvacet centimetrů od ksichtu ........ cumim do toho bordelu co má v regálu a sem tak konsternovanej, že tu becherovku nevidím ....... když sem jí po minutě uviděl, tak sem jí popad + jsem popad lahev s nápisem tonic, zaplatil ty zenský s kozou venku a mazal pryč když sem večer ten tonic otevřel tak sem ho hned vylil protože to někdo vařil zřejmě v sapě -------------------------------------------------------------------------------------------------------- teď jedu z chaty a u mělníka mě vystrkuje středočech ze silnice (mimochodem středočeši jsou největší hovada na silnici ...... horší než poláci a bulhaři ....... středočech na silnici je vlastně kombinace bulhara a poláka) tak sem ho vytroubil ...... uhnul a zařadil se za mně ...... vevnitř dva vietnamci (on a ona) najel sem na dálnici ,nabral rychlost a jal se předjíždět ....... to hovado se nasralo vedle mně abych nemohl předjíždět a ta scvrklá *unda měla hubu od ucha k uchu ...... kdybych měl zbraň, tak už sem byl teď ve vězení ........ započal jsem stíhací jízdu že ho zabiju pohledem, ale s motorem ze sekačky se volvo blbě dohání takže jsem během jedinýho tejdne dvakrát prohrál válku s vietnamcemMnohem horší jsou "ceckaři". Ti s C v RZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se