Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Někdo by si mohl myslet,že to patří do Humoru,ale já,jsem přesvědčen,že to patří právě sem.

"Nevěřil bych, že mě vyhodí z práce jenom proto,že prostě jen pustím sednout slepce. A to jsem byl třikrát za sebou jmenovaný autobusákem měsíce!"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Někdo by si mohl myslet,že to patří do Humoru,ale já,jsem přesvědčen,že to patří právě sem.

"Nevěřil bych, že mě vyhodí z práce jenom proto,že prostě jen pustím sednout slepce. A to jsem byl třikrát za sebou jmenovaný autobusákem měsíce!"

Ale to jsi u toho dal někomu kdo ho nechtěl pustit přes držku, nebo? :-)

Odkaz ke komentáři

Tohle mi někdo vyprávět, neuvěřím. Vejdu do vietnamské večerky v Holešovicích, týpek za kasou měl právě zabořenou hlavu své přítelkyně v klíně. Nevěřícně na ten výjev zírám, omluvně se na mě podíval. Zmohl jsem se jen na "tak, já přijdu jindy"  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Vietnamci sou fakt divný

ve čtvrtek vlezu na chatě na rynku do šopu že chci becherovku

nemáme 

vlezu do druhýho, kde zas neměl tonic

vlezu do třetího šopu (víc jich tam není)

tam sedí vietnamka na bedně od piva  a kojí malýho vietnamce

becherovku máte ?

mávne rukou někam za sebe 

takže stojím nad vietnamkou s kozou venku a má můj poklopec dvacet centimetrů od ksichtu ........ cumim do toho bordelu co má v regálu a sem tak konsternovanej, že tu becherovku nevidím ....... když sem jí po minutě uviděl, tak sem jí popad + jsem popad lahev s nápisem tonic, zaplatil ty zenský s kozou venku a mazal pryč

když sem večer ten tonic otevřel tak sem ho hned vylil protože to někdo vařil zřejmě v sapě

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

teď jedu z chaty a u mělníka mě vystrkuje středočech ze silnice (mimochodem středočeši jsou největší hovada na silnici ...... horší než poláci a bulhaři ....... středočech na silnici je vlastně kombinace bulhara a poláka)

tak sem ho vytroubil ...... uhnul a zařadil se za mně ...... vevnitř dva vietnamci (on a ona) 

najel sem na dálnici ,nabral rychlost a jal se předjíždět ....... to hovado se nasralo vedle mně abych nemohl předjíždět a ta scvrklá *unda měla hubu od ucha k uchu ...... kdybych měl zbraň, tak už sem byl teď ve vězení ........ započal jsem stíhací jízdu že ho zabiju pohledem, ale s motorem ze sekačky se volvo blbě dohání 

takže jsem během jedinýho tejdne dvakrát prohrál válku s vietnamcem 

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

Mám kamaráda, co řídí taky všelijaký velký auta - náklaďáky, jeřáby a co já vim co ještě. Ten zas do toho prej tuhle na chatě sednul za volant (koupil mámě nějaký malý Hyundai, výpravěla mi to ona), chvíli seděl a pak prej: "Tak to ne." A přesedl si.

to celkem chápu ...... přes léto si půjčujeme ještě jedno auto páč má máma více aktivit ...... letos to byl rapid škoda ...... sem si do toho sed  a myslel sem že sedím prdelí na silnici tak sem vysed a sed dozadu ...... tam to bylo kupodivu pohodlnější než v naší sekačce

Odkaz ke komentáři

Vietnamci sou fakt divný

ve čtvrtek vlezu na chatě na rynku do šopu že chci becherovku

nemáme

vlezu do druhýho, kde zas neměl tonic

vlezu do třetího šopu (víc jich tam není)

tam sedí vietnamka na bedně od piva a kojí malýho vietnamce

becherovku máte ?

mávne rukou někam za sebe

takže stojím nad vietnamkou s kozou venku a má můj poklopec dvacet centimetrů od ksichtu ........ cumim do toho bordelu co má v regálu a sem tak konsternovanej, že tu becherovku nevidím ....... když sem jí po minutě uviděl, tak sem jí popad + jsem popad lahev s nápisem tonic, zaplatil ty zenský s kozou venku a mazal pryč

když sem večer ten tonic otevřel tak sem ho hned vylil protože to někdo vařil zřejmě v sapě

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

teď jedu z chaty a u mělníka mě vystrkuje středočech ze silnice (mimochodem středočeši jsou největší hovada na silnici ...... horší než poláci a bulhaři ....... středočech na silnici je vlastně kombinace bulhara a poláka)

tak sem ho vytroubil ...... uhnul a zařadil se za mně ...... vevnitř dva vietnamci (on a ona)

najel sem na dálnici ,nabral rychlost a jal se předjíždět ....... to hovado se nasralo vedle mně abych nemohl předjíždět a ta scvrklá *unda měla hubu od ucha k uchu ...... kdybych měl zbraň, tak už sem byl teď ve vězení ........ započal jsem stíhací jízdu že ho zabiju pohledem, ale s motorem ze sekačky se volvo blbě dohání

takže jsem během jedinýho tejdne dvakrát prohrál válku s vietnamcem

Mnohem horší jsou "ceckaři". Ti s C v RZ.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...