Přejít na obsah

ze Života .....

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

já mám takový jedny hodinky, který vůbec nenosím, ale vopčas je natáhnu ...... a voni se dycky za ty dva dny zastavěj za pět minut dvanáct nebo ve dvanáct pět .... pokaždý ...... není to divný ?

Odesláno

já mám takový jedny hodinky, který vůbec nenosím, ale vopčas je natáhnu ...... a voni se dycky za ty dva dny zastavěj za pět minut dvanáct nebo ve dvanáct pět .... pokaždý ...... není to divný ?

Nemají třeba datumovku? Laicky: při přehazování dostává strojek větší záhul a pokud byl u nich servis před delším časem tak po přehození už nemají sílu běžet dál. 

Návštěvník YPO
Odesláno

nemaj datum

musím změřit rezervu jestli je furt stejná .... jinak je to znamení

Odesláno

Odpor kladený posunem datumového věnce mě taky napadl. Záleží, co to je za hodinky. Pokud jsou to vintage s dlouhým příběhem, může být klidně pod nodate cifrem date strojek (mám jedny takové amfibie), vesele si o půlnoci cvaknou. Ale předpokládám, že to asi nebude ten případ. Pak to může být způsobeno tím, že strojek jedoucí na zbytek energie pera nepřekoná jiný odpor než je posun datumového v?nce - typicky třeba špatně nasazené ručky nebo ručky s hodn? zašlou lumi, které se můžou o sebe při míjení nepatrně třít. Jenže ručky se míjí každou hodinu, v tom to asi taky nebude. Takže já bych laicky sázel na nějaký drobný odpor na hodinovém ozubeném kole, nečistota, ochození apod.

Anebo Znamení.

Návštěvník YPO
Odesláno

unitas to úplně není, ale ruční nátah to je 

takže je 9.12.2016 - 8:00 - natahuju do plna a naměřená rezerva je 58,5h -- někdo zdatnější by moh spočítat kdy se zastaví ---- já to tipuju za pět minut dvanáct, ale nevím kdy

Odesláno

unitas to úplně není, ale ruční nátah to je 

takže je 9.12.2016 - 8:00 - natahuju do plna a naměřená rezerva je 58,5h -- někdo zdatnější by moh spočítat kdy se zastaví ---- já to tipuju za pět minut dvanáct, ale nevím kdy

:D teoreticky mi to vychází na 11.12.2012 v 18:30, prakticky to bude 11.12.2016 12:05, protože to JE znamení!

Návštěvník YPO
Odesláno

děje se spousta divných věcí, to je fakt .... 

24, 25, 26 ...... mám odpolední směnu ..... zřejmě k vánocům dárek

na voplátku sem dostal smlouvu už na neurčito

a jak sem z toho byl rozněžnělej, tak sem vstoupil do odporů

myslím, že sem se definitivně zbláznil .... na druhou stranu vodemňe budete mít na vánoce klit :)

tak štastný a veselý

Návštěvník YPO
Odesláno

A do kolika je odpolední šichta?

záleží na tom kterým směrem se vydáš

Návštěvník YPO
Odesláno

tos mi připomněl když sem se rozved, tak sem si šel v poledne do tesca na štědrej den koupit pecen chleba a máslo jakože budu hodovat a po cestě zpátky sem se stavil v nějaký putyce kde seděla partička stejnejch zoufalců jako já ..... v osum večer sem z putyky vodcházel se salátem i řízkem kterej sem tam od někoho dostal

nejlepší štědrej večer kterej sem zažil kromě těch kdy sem byl harant

Odesláno (upraveno)

Jedno písmenko, a všechno je jinak :)

YPO, prosimt?, jak je to s těmi kamerami v autobusech a tramvajích? V souvislosti s instalací kamery u nás v ulici si tak přemýšlím o prošmírovanosti veřejného prostoru (banky, obchody, ulice, pumpy, bankomaty...) a napadly mě ty černé půlkoule v MHD. Je to jen monitoring pro řidiče, nebo to má nějaký záznam nebo online výstup? Bych se už ničemu nedivil.

Upraveno uživatelem martar

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...