Tittus Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Nebude tam strom, řidič to napálí do značky, lampy, spadne z mostu, vletí pod vlak, vjede do protisměru, usne za volantem... Už aby byly ty počítačem řízený auta... Pak konečně nebudeme zbytečně kácet stromy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Nebude tam strom, řidič to napálí do značky, lampy, spadne z mostu, vletí pod vlak, vjede do protisměru, usne za volantem... Už aby byly ty počítačem řízený auta... Pak konečně nebudeme zbytečně kácet stromy.Souhlasím, protože člověk si nic jiného nezaslouží :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 No já si s dovolením ponechám to bez počítače s rizikem, že to napálím do stromu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Jeste nikdy jsem neslysel o pripadu, ze by se strom rozhodl skocit ridici do cesty. Ve 100 % pripadu slo o ridicskou chybu.Pri praskle pneumatice, vskocene velke srne pripadne jine prekazce nahle se nemusi nutne jednat o ridicskou chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 No já si s dovolením ponechám to bez počítače s rizikem, že to napálím do stromuVsak to ti taky demokraticky zakazem nebo zpoplatnime (nebo oboje), ze budes rad pouzivat auto s pocitacem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Pri praskle pneumatice, vskocene velke srne pripadne jine prekazce nahle se nemusi nutne jednat o ridicskou chybu.to jsou takový hypotézy kterejma nás krměj vymítači stromů já jsem ještě prasklou pneumatiku za 32 let co jezdím neviděl ..... tím netvrdím, že se to nemůže stát, ale to promile je tak nízké, že určitě není důvod kvůli tomu vymýtit vše co stojí kolem silnice ...... zboříme i domy u silnic ? zvěř: jenom blbec pokud už není vyhnutí srážky nějak manipuluje s volantem ..... následky srážky se zvěří jsou vždy menší než vymejšlet něco dalšího s větším následkem (samozřejmě pokud to není 2t bejk, tam už je to jedno jestli strom nebo bejk ...... tam doporučuju zavřít oči a čekat) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Mě praskla pravá přední pneu na dálnici v rychlosti cca 140 km/hod. I v té rychlosti jsem volant udržel, i když opravdu "kopal" do ruky. Normálně jsem zpomalil a zastavil na krajnici.Takže pokud se člověk poleká a zazmatkuje a skončí díky tomu "na stromě", pořád se jedná jen o řidičovu chybu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 me to pripomina tu pohadku Vo Sipkovy Ruzence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 (upraveno) souhlasím jaruno ---------------------------------------------------------------- ještě je potřeba rozlišovat prasklou pneumatiku (okamžitý únik vzduchu) a píchlou pneumatiku (pomalý únik vzduchu) ....... teď jsou na ty píchlé pneumatiky nějaká čidla ne ? ..... nemám s tím zkušenost, ale to by mohlo pomoct třeba začít zkoumat pneu dřív než to začne šmajdat Upraveno 1. prosince 2018 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Ypo, nakladaku co jsem potkal s prasklymi pneu jsem viděl desítky jen za poslední rok. U OA je to spíše defekt nebo celé upadlé kolo (těch jsem viděl za poslední rok do desítky). Já k tomu kácení stromů nemám celkem žádnej názor, mě nevadí a pokud má někdo důvod je pokácet, nemam s tim taky problém. Ovsem pokud se bavime o nejakem bezvyznamnem miste spojujici dve bezvyznamne vesnice, pokud sou na hlavnim tahu, radsi bych je tam taky nevidel, nebo tam osadil aspoň svodidla (v DE jsem potkal svodidla i JEN kolem stromů, jakoze osvodidlovanej strom za zatackama, proc ne) . https://www.krimi-plzen.cz/a/kamion-se-drevem-proletel-svodidly-a-smetl-osobni-vuz/ Já vim o jednom potenciálně nebezpečnym místu, kde se i já cejtim při 90kmph celkem nebezpečně (a to je to jedna z hlavních a frekventovaných silnic), pokácet stromy je škoda, o tom žádná, ale svodidla by se tam postavit mohly, ten úsek zas tak dlouhej není. Stačí lehkej defekt nebo cokoliv a skóre 1:0 ve prospěch stromu je daný. Jednou jsem tam předjížděl nějakýho sráče co jel 70 a najednou mi začal bránit předjíždění (což mi došlo až když jsem jel 140 a on furt vedle mě), jenže to sou chyby ostatních, který se nedaj předpokládat a samozřejmě by to tady většina označila za "chyba řidiče, strom za to nemohl, nepřizpůsobil, bla bla ..) Tady je to místo YPO. https://www.google.com/maps/@49.9115857,12.7040508,3a,59.5y,117.19h,91.49t/data=!3m6!1e1!3m4!1sUtBhdDAF_ChAxlNimOJTJg!2e0!7i13312!8i6656 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 nebudu to vůbec číst ..... desítky !!!! náklaďáků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Když se cítíš nebezpečně, tak zpomal. Nikdo tě nenutí jet 90. To je MAXIMÁLNÍ povolená rychlost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 (upraveno) YPO, tak to necti, nikdo te nenuti. Desitky nakladaku jsem potkal na autobahn, je to celkem bezna situace. 5etter, jezis, ze jsem zase neco psal. Upraveno 1. prosince 2018 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 U mě to byla regulérně prasklá guma. Rána, okamžitá reakce volantu a už jsem se s ním pral... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 YPO, tak to necti, nikdo te nenuti. Desitky nakladaku jsem potkal na autobahn, je to celkem bezna situace. 5etter, jezis, ze jsem zase neco psal.člověče nešťastná v praze jezdí cca 1000 autobusů denně ..... autobus je vlastně takovej náklaďák s plechovou boudou ještě jsem v naší garáži neslyšel o tom, že by někomu praskla pneumatika ...... maximálně se stane jednou za dva měsíce, že někdo nemá svůj den ....... vomete obrubník a udělá si tu gumu sám tak mě prosím nekrm blbostma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Me jednou regulerne praskla guma... malem z toho byla taky pekna rána.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 zceyee: Ty vole, tak ty se tam cítíš nebezpečně a ještě přidáváš a předjíždíš. Radši budeš požadovat stavbu svodidel, než abys dal nohu z plynu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 jo, když praskne guma tak to může stát i 5 000 000 ...... tudle sem to počítal na výživným Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 A ve městech bych taky zrušil všechno v okolí silnic, do čeho by se dalo nabourat. Zabít se můžeš i ve 40 km/h. Život je vůbec hrozně nebezpečnej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 zceyee: Ty vole, tak ty se tam cítíš nebezpečně a ještě přidáváš a předjíždíš. Radši budeš požadovat stavbu svodidel, než abys dal nohu z plynu.A parkrat jsem tam predjizdel i za bourky, no stejne by tam ty svodidla mohly byt, jako kdybych to neodhadl, ne? YPO, kolik vazi nalozenej autobus? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se