Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Ne, tohle není Ulaanbaatar. Dnes v Praze, cesta s rodinkou. Lístek pro psa jsem sice nekoupil, protože to nešlo :D , ale na druhou stranu musím uznat, že měl tenhle řidič cit v noze a vůbec celkově na řízení, protože 90% řidičů na téhle lince jezdí brzda/plyn, jak pošťáci.

tak UB to není už jen podle té nové Karosy. Tam jezdí buď B731 nebo nové Hyundaie a Daewoo... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne, tohle není Ulaanbaatar. Dnes v Praze, cesta s rodinkou. Lístek pro psa jsem sice nekoupil, protože to nešlo :D , ale na druhou stranu musím uznat, že měl tenhle řidič cit v noze a vůbec celkově na řízení, protože 90% řidičů na téhle lince jezdí brzda/plyn, jak pošťáci.

Toho znám, jmenuje se Victor Wong, akorát by měl být už 16 let mrtvý.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Přijelo DPD. O hodinu později. Na můj výhružný telefonát. Jdu k autu. Haleká na mě divný chlapík v teplácích a špinavém tričku s nápisem "jedu pozdě, ale vypadám dobře".  Jako že teda sorry, ale jejich manažeři jsou napřesdržku. Jde k zadním dveřím, otevře tu skříňovou Avii, nebo v čem to přijel, a já zírám na hromadu, ale hromadu poházených krabic. Chlápek vyskočí do auta a ptá se, jako co že to má bejt. Povídám, že balíček ze Slovenska. Jme se lehkým odstrkování nohou rovnat hromadu krabic. Já stojím za autem a nevěřícně zírám, co se děje metr přede mnou. Najednou zaryčí, že to našel a...... a ohne se v těch teplácích pro malý balíček ze Slovenska a v mžiku já z metru civím na jeho chlupatou prdel s nějakou dermatitidou, která z těch tepláků vylezla snad do půlky. V tu chvíli jsem litoval, proč mi matka v dětství nevypíchla oči.

:lol:  úplně to vidím ... já to nechápu, že některý lidi nemaj soudnost ... vod jistý doby už nechci aby se řemeslníci zouvali ... zaprvý smrad, kterej se dá vyvětrat, ale ty masný dinousaří ťápoty nejdou umejt .... úplně se mi udělalo špatně

někdy minulej tejden se mi postavil důchodce do mrtvýho úhlu chca nastoupit předníma dveřma (neviděl sem ho, takže sem neotevřel)

dědu to tak rozlítilo, že mi francouzskou holí (tou vrchní částí ) jebnul třikrát do dveří

lek sem se tak, že sem se málem posral

tak sem ty přední dveře otevřel a promluvil mu do duše

zřejmě mu moje domluva trochu hnula žlučí, protože mu z huby vyjela asi půllitrová slina a vzápětí vypadly zuby

takže kromě toho, že sem měl hnědý trenky, tak se mi z toho zvednul i kufr

pojinta žádná není ... děda si sednul jako všichni méně pohybliví občané na to pro ně nejdebilnější místo, z kterýho v první zatáčce vypadnou a celou cestu ani nepípnul

noa právě sem začal stahovat nějakou mega aktualizaci do windows ... tak je možný, že už vodemně budete mít nadobro pokoj  :D

Odkaz ke komentáři

:lol:  úplně to vidím ... já to nechápu, že některý lidi nemaj soudnost ... vod jistý doby už nechci aby se řemeslníci zouvali ... zaprvý smrad, kterej se dá vyvětrat, ale ty masný dinousaří ťápoty nejdou umejt .... úplně se mi udělalo špatně

někdy minulej tejden se mi postavil důchodce do mrtvýho úhlu chca nastoupit předníma dveřma (neviděl sem ho, takže sem neotevřel)

dědu to tak rozlítilo, že mi francouzskou holí (tou vrchní částí ) jebnul třikrát do dveří

lek sem se tak, že sem se málem posral

tak sem ty přední dveře otevřel a promluvil mu do duše

zřejmě mu moje domluva trochu hnula žlučí, protože mu z huby vyjela asi půllitrová slina a vzápětí vypadly zuby

takže kromě toho, že sem měl hnědý trenky, tak se mi z toho zvednul i kufr

pojinta žádná není ... děda si sednul jako všichni méně pohybliví občané na to pro ně nejdebilnější místo, z kterýho v první zatáčce vypadnou a celou cestu ani nepípnul

noa právě sem začal stahovat nějakou mega aktualizaci do windows ... tak je možný, že už vodemně budete mít nadobro pokoj  :D

Bud rad, ze do tebe tou holi nepichal, jako onehda do me jeden podobnej u mne v praci. Jak jsem empatickej od prirody, tak jsem mu tu hul malem zlomil o hrbet.

Odkaz ke komentáři

My jsme jednou s prarodiči opékali buřty. Najednou se babička smutně kouká do plamenů...

Děda se zeptal co se stalo a ona, že ji tam špadly žuby.

Vytáhl jsem je, babička je umyla a zase měla úsměv jak filmová hvězda...

Upraveno uživatelem Rudykopalsson
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

včéra sem cosi natíral a zasral sem si celou hubu od barvy jak to stříkalo

něco sem voloupal, něco upadlo z toho ksichtu samo,  něco zůstalo v peřinách a něco zůstalo furt na ksichtu

tak sem přemejšlel jak to odstraním (přeci si nebudu šmrdlat ksicht ředidlem)

šlo teda hlavně konkrétně o obočí (to sem zapomněl říct)

tak sem to vyřešil šalamounsky .... vzal sem strojek co mám na fousy a vojezdil s ním na jedničku vobočí

teď vypadám jako kretén a budu to muset zase natřít

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...