Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Sucitim s Tebou YPO, kazdy si k tomu musime dojst vlastnou cestou,... ja som napriklad definitivne uznal ze ochranne stity nie su len pre zbabelcov az vo chvili, ked som pri koseni strunovkou rozmetal rastyho cerstvy exkrement.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já teda ve šatlu služeb MHD moc nevyužívám, když už ale jednou za čas tuhle zážitkovou turistiku podniknu, nemůžu si na chování personálu cestovní kanceláře DPMB stěžovat. Nejsilnější zážitek mám z Vánoc 2009, kdy jsem usnul 24. prosinca v rozjezdu a v 5 ráno se probudil v Lelekovicách na konečné(asi), respektive mě probudil řidič stylem "Vypadni ven ty vožralý hovado!" Hned sem ho hodil do vobrazu, že nejsu žádnej pitomec, co se před Štědrým dnem vylije jak váza, ale že to jenom tak blbě terminově vyšlo, že už třetí den zapíjím narození dcery a nějak mi došly síly, tak sem uls. Borec hned votočil, že to je jasný, že taková věc se musí důkladně zapít, že on má tři dcery a taky všechny pořádně zapil, ale nic na plat, v autocaru mě nechat nemůže, že je to proti nějakýmu předpisu, aby ve stanici seděl pasažér vevnitř, kdyby prej třeba začal bus hořet a já tam uhořel, měl by z toho zbytečný vopletačky, tak jestli bych nemohl jít těch cca 20 minut počkat na zastávku, než se vydáme zpět do civilizace. Tak jsem si řekl ok, nebudu dělat problémy a šel sem si ustlat na zastávku. Po chvilce mě teda zase autobusák budí, jestli by prej nebylo lepší lehnout si na tu lavičku na zastávce pod střechou, než do závěje vedle zastávky. Opět jsem to vyhodnotil jako rozumnej návrh a parakotoulem se přesunul na lavečku. Za chvilu zas budíček, že vyrážíme směr Hlavas, tak ať nasednu, ještě se teda zeptal, kdeže to vysedám, kdybych náhodou zase usnul, aby mě probudil a vykopl, nebo budu po štaci pentlovat ještě na Štěpána. Tak jsme se domluvili, že na Slovaňáku vystupuju, ať se děje, co se děje... Celkem jsem si už dával majzla, abych nezařezal, skoro se povedlo a na Slovaňáku jsem se sám od sebe jal vystoupit. Řidič na mě teda ještě volal, ať hodím zpátečku, že sme teprve na Semálu, ať ještě zastávku vydržím... to už jsme se rozloučili, popřáli si šťastný a veselý a úspěšnej zbytek života, já už jsem se moc vykecávat nemohl, protože sem cca za dvě hodiny musel vstávat a jet pro ženu s dcerou do porodnice... takže i na řidiče autobusů se tu vztahuje, že co Moravák, to dobrák od kosti... Prágl moc posoudit neumím, byť tam jezdím výhradně MHD, auto nechám na Chodově a pak už jenom krtkem, do té pažské džungle se autem bojím. Popravdě mě ale překvapuje, že v Praze MHD ještě řídí lidi, sem doteď žil v přesvědčení, že už to je na západě všechno plně automatizovaný, vždycky tam su ale tak vystresovanej, abych nenasedl do špatnýho spoje a nedojel někam dořitě, odkud bych se už vživotě nevymotal, že nějakej řidič je to poslední, co by mě zajímalo, takzě Ypo, až Ti bude z mrtvýho úhlu bušit na vrata busu nějakej neandrtálec ve zmijovce, buď prosimtě shovívavej, můžu to být klidně já!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

já sem lidumil a mám lidi rád ... za pětikorunu si mě můžou i vyfotit

takže poslední dnešní domácí zásek

máma dřepí někde ve vířifce, tak sem se jal mejt nádobí v naší nové myčce (poprvý)

už se tam ty dva hrnky drhnou tři a půl hodiny a furt není konec

takže odcházím pracovat a snad se to do večera vypne

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

modrá velryba je hovno proti tomu co včéra vymyslela máma se svojí kamarádkou ve vířivce

ta kamarádka má velkýho psa kterej je starej a už zřejmě dlouho nevydrží

tak prej jestli by ho mohla potom zakopat u mně na zahradě

tak nejdřív nevěříc říkám "cože ?"

"no sem myslela" říká

"proč já? proč zrovna kurva sem?" říkám

"no, že by mu sem chodila zapalovat svíčku" říká

"ty si se úplně zbláznila, já tady žádnej urnovej háj nechci" říkám

"tak to eště promysli" říká

zatím sem nic nevymyslel, kromě toho, že bych tu jámu vykopal větší

Odkaz ke komentáři

modrá velryba je hovno proti tomu co včéra vymyslela máma se svojí kamarádkou ve vířivce

Třeba se s tebou chce scházet, až nebude máma doma a neví jak to má navlíct

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...