Návštěvník YPO Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 To neni krajnice, ale stezka pro cyklisty.kdyby tam byl bedlivej policista tak ste všichni ve vězení až zčernáte , páč na voranžovou se křižovatkou už neprojíždí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 Tady policajta na krizovatce nepotkas, zato tu stavi co par set metru radary, takove sloupove, asi to je dobry kseft, protoze uz stoji na kazde druhe krizovatce. Zatim to neumi face ID, takze my cyklicti jsme v klidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 (upraveno) Tady policajta na krizovatce nepotkas, zato tu...Potřebuješ je na křižovatkách? Na co? Upraveno 18. listopadu 2017 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 Nepotrebuju. kdyby tam byl bedlivej policista ... Tady policajta na krizovatce nepotkas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 (upraveno) Nechci taky přihazovat polínko do ohně, ale párkrát se mi stalo, že sem v autě, jako řidič, popojížděl v koloně. Pak z ničeho nic z prava kolem projel cyklista. Já se vždy lek, prostě sem ho nečekal. Neodbočoval sem do prava, žádná odbočka ani připojovací pruh, nekoukal sem se do pravého zpětného zrcátka, nečekal sem tam realnou překážku. A pak sem nervózní, když za mnou či přede mnou jede motorkář, radši uhýbám, mají malé blinkry, lepší zrychlení, čekám to nejhorší, že mi vjedou pod kola. A chodci? Vrchol všeho bylo před pár lety, maminka s kočárkem si to šine ve městě přes 4 proudovku ve špičce, 2 pruhy v každém směru. Přitom o 50m dál je podchod. A další skupina sou super chodci, přecházející přes cestu mimo přechod s pohledem upřeným 1 metr před sebe na zem. Asi když to auto nevidíš, tak tě nemůže srazit a ublížit ti. Ano, cyklista může předjíždět zprava a ty to musíš předvídat, dobrý je koukat do zrcátek (jako řidič doporučuju) nebo jet při pravém okraji vozovky aby cyklista nemohl projet (tak jak taky udává zákon ... tedy jet při pravém okraji vozovky). Je to jejich oblíbená disciplína např. při nájezdu na kruháč. Nedávno kousek ode mě byla situace, že kamion betonárky odbočoval vpravo na kruháči, musel si najet tak, že nemohl vidět kdo ho zprava předjíždí (prostě byl zlomenej), samozřejmě šup cyklistka zprava ... sknčilo to amputací dolních končetin, takže z ní už cyklistka nebude, leda taková ta jak šlape rukama. Ale jo, zákon to nezakazuje tak proč ne, že? Vina bude stejně na řidiči, takže no problem. Railcyclingu zdar! edit: jo a když neujede běžný řidič (což už se taky moc nevidí) tak ho po dobu tak 3h nechaj čekat na místě nehody (hned mu seberou doklady) a pak ještě přijde předvolání .. tady možná i k soudu (protože se jedná o TČ), ale když to bude fízl, je třeba mu dát medajli. https://vary.idnes.cz/policista-miloslav-kozak-vyznamenani-oceneni-zachrana-zranena-zena-dopravni-nehoda-g30-/vary-zpravy.aspx?c=A170505_2323331_vary-zpravy_slv Upraveno 18. listopadu 2017 uživatelem qoyi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 Já právě do zrcátek čučím, když přejíždím, předjíždím tak si kontroluju danou stranu pohledem až na okna bočních zadních dveří, jinak průběžně. Jenže to s tím cyklistou už mě párkrát fakt vylekalo, nepočítal sem s tím, popojíždíš max 5-15km/hodinu, koukáš dopředu, kdy se to pohne, pak vlevo, jestli někdo neztratil trpělivost a nechce to vzít kamikadze. Ale snažím si už na to dávat bacha. Jen si říkám, když se setká kolo/chodec s autem, co asi vyhraje? U auta to odnesou plechy, finanční ztráta. Cyklista, chodec je rád, když to přežije a nezůstane na vozíku. Nechápejte to špatně, snažím se být obezřetný, jako řidič i chodec (na kole už moc nejezdím) a právo silnějšího taky nerazim. Jen je dobré si dávat prostě bacha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 cyklista na prechodu musi tlacit a jako chodec ma prednost. na prejezdu pro cyklisty tlacit nemusi, ale prednost nemá. Ve vyhrazenem pruhu při pravém kraji vozovky ma prednost u aut odbočujícím do prava. Na kole najezdim vic, nez nachodim. Ve meste pouzivam, jak to jen jde, cyklostezky, protože jinak mám na triku ublížení na zdraví, když na křižovatce prakticky vysvětluju řidiči, ať starost o mou osobní hygienu nechá na mě a neplýtvá vodou z ostřikovačů při předjíždění zrcátko na bullhorn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 (upraveno) Cyklista na chodniku! No, kdyz se mi pres plnou caru na stezku nacpou auta, tak nekudy jet musim. A ne, ve fronte s autama opravdu stat nebudu. Edit: Datum a cas nesedi, to se mi resetovala kamera po vymene baterky. https://www.youtube.com/watch?v=XILcSWRarsg&feature=youtu.be Upraveno 18. listopadu 2017 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 A je to stezka nebo jen část pruhu pro cyklisty? Potkat jako cyklista na chodníku cyklistu ... nepřekvapivá situace, že? A správně si pokračoval na zyklostezku, to jsem nečekal. Máchal si při průjezdu křižovatkou taky rukama? Z videa to nejde poznat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 (upraveno) A je to stezka nebo jen část pruhu pro cyklisty? Potkat jako cyklista na chodníku cyklistu ... nepřekvapivá situace, že? A správně si pokračoval na zyklostezku, to jsem nečekal. Máchal si při průjezdu křižovatkou taky rukama? Z videa to nejde poznat.Tam, kde stoji auta na zacatku je to jeste cyklostezka, ta pak konci, auta tam mohou prejet a cyklista muze vjet na chodnik. A co ja mam delat s tim, ze tam jela nejaka babka na kole? Asi se boji mezi tu plechovou divokou zver, nedivim se ji. Me neprekvapujou ani neosvetleni chodci bez jedine odrazky na Bundesstraße B449: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=MqvSwtuvIkM To mavnuti rukou v prvnim videu, na ktere furt narazis bylo ve smyslu "no problem", vzdyt jsem mel dost casu na objeti a zenska na me koukala celkem vyplasene, nebudu ji jeste vic stresovat. A co ty, mavas jeste sekyrou, co ji mas ve dverich? Nebo uz jsi presel na strelnou zbran? Upraveno 18. listopadu 2017 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 Já právě do zrcátek čučím, když přejíždím, předjíždím tak si kontroluju danou stranu pohledem až na okna bočních zadních dveří, jinak průběžně. Jenže to s tím cyklistou už mě párkrát fakt vylekalo, nepočítal sem s tím, popojíždíš max 5-15km/hodinu, koukáš dopředu, kdy se to pohne, pak vlevo, jestli někdo neztratil trpělivost a nechce to vzít kamikadze. Ale snažím si už na to dávat bacha. Jen si říkám, když se setká kolo/chodec s autem, co asi vyhraje? U auta to odnesou plechy, finanční ztráta. Cyklista, chodec je rád, když to přežije a nezůstane na vozíku. Nechápejte to špatně, snažím se být obezřetný, jako řidič i chodec (na kole už moc nejezdím) a právo silnějšího taky nerazim. Jen je dobré si dávat prostě bacha...kdo vyhraje? No, řidič obvykle dostane spoluvinu ať je to jakkoliv, protože má předvídat že cyklista je debil a vletí mu tam. Já se snažím jít cestou menšího odporu a to nejen u cyklistů. Například tady nedaleko máme mezi vesnicema hned u sebe dvě křižovatky bez přednosti, tedy s předností zprava. je to takový unikát že se to vyučuje odjakživa ve všech autoškolách v okolí. A přesto se tam prostě zprava nepředností. Ti co jedou rovně se domnívají že je to jejich. Když jedu a vidím že se tam blíží auto, radši trochu zpomalím ikdyž mám přednost. Když do sebe křápnem, já budu v právu ale bude mi to houbeles platný protože budu mít auto rozbitý a možná i sebe. Stejně se chovám k cyklistům. Když je někdo idiot do té míry že jede prostředkem silnice protisměrem do jednosměrky a ještě je sprostej, co s ním? Zasloužil by obě hnáty přerazit. Jenže když do něj bouchnu, stejně schytám spoluvinu, budu mít rozbitý sklo, světlo, kapotu, lebka mu pukne, ta imploze vzduchoprázdna, to není žádná sranda a co když v tý hlavě bude něco mít, kdo to bude uklízet žejo. Fuj. Jo, jistě, idiot si bude troufat čím dál víc. A jednou dojde na to že mu někdo neuhne. Třeba mostní pilíř. nebo zábradlí obkročmo. Ale hlavní je, že u toho nebudu já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 (upraveno) U nás v Pardubicích to je Ho-či-minovo město, řidiči vycvičený na kola zprava zleva, cyklisti se motají blízko aut přejíždějí i nedejbože křižovatky a nejsem si vědomý, že by se nějak extrémně tady vraždili cyklisti. V listopadu ráno do Semtína vždycky Závod míru. Kdyby mě nějakej šulin prostřík držku ostrřikovačem, tak mu na nejbližší křižovatce ukopnu zrcátko klidně i u volva. :-D. Míra debility je obecně daná Gaussovou křivkou stejně z řidičů jako u cyklistů, akorát za volantem to odserou plechy, na kole kosti. Ale to tomu kovbojovi od Q je zbytečný vykládat. Upraveno 18. listopadu 2017 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 o mavnuti rukou v prvnim videu, na ktere furt narazis bylo ve smyslu "no problem", vzdyt jsem mel dost casu na objeti a zenska na me koukala celkem vyplasene, nebudu ji jeste vic stresovat. A co ty, mavas jeste sekyrou, co ji mas ve dverich? Nebo uz jsi presel na strelnou zbran? Strelna zbran je v planu, ale nejak se ziskani ZP neshoduje s mym casovym planem, resp. nikde se tam nevleze čas pro získání ZP. Sekyra je jistota, navíc v DE je legální protože je to nástroj. Navíc se tím dá rozmlátit sklo. To znamená že bych se nemusel pořezat jak minule když jsem se snažil vyrvat čelní sklo bez rukavic abych se k zaklíněný holce dostal. Neosvětlená chodkyně v německu? Tak to vidim fakt poprvý. V ČR to vidim furt, ale v německu jsem to právě ještě nezažil. https://www.youtube.com/watch?v=njJPIg4I_ao Taky mám video .. chtěl jsem ji nejdřív svézt (proto pomalu), ale pak mi došlo že to bude asi prostitutka tak jsem jel dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 Kdyby mě nějakej šulin prostřík držku ostrřikovačem, tak mu na nejbližší křižovatce ukopnu zrcátko klidně i u volva. :-D. Míra debility je obecně daná Gaussovou křivkou stejně z řidičů jako u cyklistů, akorát za volantem to odserou plechy, na kole kosti. Ale to tomu kovbojovi od Q je zbytečný vykládat. Tak jenom blázen ostříkne agresivního cyklouna před křižovatkou. Pokud to na kole odnesou kosti a u auta plechy .. proč mi spoustu cyklistů vlítne bez rozhlídnutí pod auto? To si asi dali k snídani ten jogurt "kostíci"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 Patrně to svojí duševní slabostí přitahuješ, karma nejspíš funguje. Já toho nejezdím taky hodně a cyklistické mi takový švíky, který tu popisuješ, nedělají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 Tak jenom blázen ostříkne agresivního cyklouna před křižovatkou. Pokud to na kole odnesou kosti a u auta plechy .. proč mi spoustu cyklistů vlítne bez rozhlídnutí pod auto? To si asi dali k snídani ten jogurt "kostíci"?Takže nakonec jen malej srabík :-D? Tak nemusíme pokračovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 qoyi a jeho virtuální realita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 to aby se jeden bál umejt si sklo při stání na červený. Přijede pedál, nacpe se vedle, padne na něj kapka a začne se střapčit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 ale je pravda,ze pardubice jsou na kolo uzivatelsky prijemne. rovina,hodne cyklostezek,na silnici udelany pruhy,v jednosmerkach muzes jet na kole proti..... lidi jezdi opravdu hodne,jak autama ,tak i na kolech. treba dnes ,zima asi 4 stupne. u bazenu uplne plny stojan. jezdim na kole cely rok,i na snehu,nepamatuji se,ze bych resil nejaky infarktovy stav-hadku s ridicem nebo se nervoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se