Vit Odesláno 19. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Díky.U mě nadšení zatím neochabuje.
DavidLC Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Dnes mi volala slečna z Helvetie,že dorazily,tak příští týden už poteče pepsi proudem?
jovani Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 fuuuuuuha zeby? mna este nikto nekontaktoval ...
Markynin Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2016 Muzu vedet kde se daji objednat a na kolik vyjdou, na zahranicnich eshopech nejsou?
Vit Odesláno 20. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2016 V 20. 8. 2016 v 7:17, Markynin napsal: Muzu vedet kde se daji objednat a na kolik vyjdou, na zahranicnich eshopech nejsou? SEIKO PADI HELVETI
Markynin Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2016 Aha, takze jen tato barevna kombinace, plny tah asi nemaji, co maji navic oproti novym zelvam
Markynin Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2016 Jake jsou prosim rozmery, luneta pouzdro, mam obvod 17,5cm
Vit Odesláno 20. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2016 (upraveno) V 20. 8. 2016 v 7:37, Markynin napsal: Jake jsou prosim rozmery, luneta pouzdro, mam obvod 17,5cm Tah je podle mě plný.Průměr lunety: cca 40mmRozteč stěžejek - cca 43mmCelková délka pouzdra: cca 48mm(ostatní rozměry viz odkaz výše) Upraveno 20. srpna 2016 uživatelem Vit
prischera Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2016 Tah je totožný s normální edicí. Je plný včetně koncových dílků, spona je plechová, spojený je klasickými Seiko piny s pojistnými kroužky. Od obyčejných je odlišuje, krom barevného provedení, lesklý ciferník se sunburstem. Ona i cena je téměř stejná jako u standardu.
Markynin Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2016 Tak dle rozmeru jsou mensi nez stare SKX007, myslel jsem ze budou o krapet vetsi
Vit Odesláno 21. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 V 20. 8. 2016 v 18:58, Markynin napsal: Tak dle rozmeru jsou mensi nez stare SKX007, myslel jsem ze budou o krapet vetsi Tvé chování mi přijde mírně neslušné, většina zdejších členů poděkuje, když jim někdo odpoví na dotaz, tys jich měl hned několik a když jsme ti s Prischerou odpověděli, místo poděkování dáš jen svůj názor.Navíc na polovinu dotazů by ti odpověděl strejda Google. ---------------------------------------------------------------------------.
Markynin Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 No asi neni problem podekovat, diky. Nicmene netrvam aby i me za kazdy zodpovezeny dotaz kazdy dekoval, toho jsem se take nedockal a hlavne s tou vetsinou to nebude tak horke (viz historie teto diskuse), hlavne aby nam nestouplo sebevedomi a nechteli jsme dekovat uz jen za to, ze sem neco napisem. Moc dekuji, budeme se drzet tematu.
Vit Odesláno 21. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 V 21. 8. 2016 v 15:53, Markynin napsal: No asi neni problem podekovat, diky. Nicmene netrvam aby i me za kazdy zodpovezeny dotaz kazdy dekoval, toho jsem se take nedockal a hlavne s tou vetsinou to nebude tak horke (viz historie teto diskuse), hlavne aby nam nestouplo sebevedomi a nechteli jsme dekovat uz jen za to, ze sem neco napisem. Moc dekuji, budeme se drzet tematu. Trochu mi připomínáš některé osoby z pohádky O dvanácti měsíčkách.Souhlasím, dále už se k tomu nebudu vyjadřovat, toto vlákno je v sekci fotogalerie.
Markynin Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 Trochu jsem koketoval s tím,že si je pořídím ale ta velikost mě trochu odradila. Prostě si nedokážu představit hodinky menší než mám nyní, moje hexy mají 42,5mm. Je fakt, že želví pouzdro hodinky opticky zvětší. Měl jsem Armidy A7 a ty měli 42mm a želví pouzdro a vypadali na ruce opticky fakt větší než hexy. Ale ty Pady jsou fakt pěkný, nebo je zkusím a pak je pustím dál.
Waya03 Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 V 20. 8. 2016 v 18:58, Markynin napsal: Tak dle rozmeru jsou mensi nez stare SKX007, myslel jsem ze budou o krapet vetsiJak jsi přišel na to že jsou menší než SKX007? Průměr pouzdra je o víc než 2mm větší.
Markynin Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 Asi jsem to špatně napsal, na SKX je luneta 42mm, kolem dokola po stranách pouzdro není. Tyto mají 40mm a želví pouzdro je trochu rozsiruje. Vizuelně ale vidíš spíše velikost lunety než stříbrné pouzdro, nebo se pletu? Vipadají pady nebo nové želvy na ruce větší než SKX?
Vit Odesláno 21. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 V 21. 8. 2016 v 16:06, Markynin napsal: Trochu jsem koketoval s tím,že si je pořídím ale ta velikost mě trochu odradila. Prostě si nedokážu představit hodinky menší než mám nyní, moje hexy mají 42,5mm. Je fakt, že želví pouzdro hodinky opticky zvětší. Měl jsem Armidy A7 a ty měli 42mm a želví pouzdro a vypadali na ruce opticky fakt větší než hexy. Ale ty Pady jsou fakt pěkný, nebo je zkusím a pak je pustím dál. Nejlíp uděláš, když si nové želvy vyzkoušíš.Pouzdro má průměr 45mm.Foto na ruce 17,5 - 18cm je v tomto vlákně - viz příspěvek #49.
dufi Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 V 21. 8. 2016 v 15:42, Vit napsal: Tvé chování mi přijde mírně neslušné, většina zdejších členů poděkuje, když jim někdo odpoví na dotaz, tys jich měl hned několik a když jsme ti s Prischerou odpověděli, místo poděkování dáš jen svůj názor.Navíc na polovinu dotazů by ti odpověděl strejda Google. ---------------------------------------------------------------------------.Parádní fotka...jsem taky čekatel z Helveti a poslední info jsem dostal v týdnu, že když to dopadne, tak budou v půlce září...
Návštěvník YPO Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 V 21. 8. 2016 v 16:46, dufi napsal: Parádní fotka...jsem taky čekatel z Helveti a poslední info jsem dostal v týdnu, že když to dopadne, tak budou v půlce září...v pátek jsem slečně (paní) Vokrojové jedny odřekl (na pozdější (nemám momentálně čas) x možná odběr x ještě nemám jasno x chci to vidět naživo) .... tak se zkus poptat po zdraví .... jestli teda nejsi někde na konci vocasu (pořadníku) a neměl prioritu někdo před tebou
prischera Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 Želvy jsou samozřejmě větší, jak průměr lunety tak pouzdro. Průměr lunety je o dva milimetry větší než u SKX (40 x 42mm) Pouzdro taky. Omlouvám se Vítovy, že mu do tohoto krásného fotovlákna šoupnu mobilovku obyčejných želv, ale PADI budu mít až zítra, navíc mám v tuto chvíli ve frontě na zpracování přes 400 fotek ze Sopot a lehce agresivní tón Markynina mě nijak nemotivuje k plácání se zrcadlem. Slibuju, že to časem napravím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se