Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Otázku designu bych ponechal stranou. Design si dodal zákazník. Ani já nejsem zastáncem takovýchto hodinek, ale proti vkusu zákazníka nic nenamítám. On je bude nosit. Navíc, zákazník je z Ruska, a tam platí přeci jen jiná kritéria krásy a designu. Z tohoto pohledu by bylo ošidné soudit.

Pro mne je důležité, že na těchto hodinkách mohu demonstrovat hned několik novinek v oblasti technologie výroby.

1) jde o první skutečně hranaté hodinky PRIM

2) jde o první hodinky, u kterých byly aplikovány české granáty jak na pouzdru, korunce, tak i číselníku.

To otevírá nové možnosti i pro design hodinek pro naše zeměpisné šířky, byť na nich budou použity daleko decentnějším způsobem.

Odesláno

Hezká mimostředka. Nenosil bych je, ale provedení se mi líbí.

Jaké jsou rozměry těch hodinek? Docela by mě to zajímalo. Díky.

Vážně to jsou české granáty? Zaráží mě ta světlá barva.

Jestli je to syntetika, tak je to smutné, protože 1 karát stojí necelé dvě stovky.

A jestli jsou z Mosambiku (ale i ty by měly být tmavší), tak je to smutné dvojnásob, protože v českých hodinkách nemají co dělat.

Odesláno
  NIGHTinGALE napsal:
Hezká mimostředka.

Myslíš, že je to mimostředovka? Subciferník na mě působí jako půlkruh, tak jsem si spíš myslel, že je to ukazatel rezervy chodu. Nebo je to blbost?

Odesláno (upraveno)
  lolohh napsal:
Myslíš, že je to mimostředovka? Subciferník na mě působí jako půlkruh, tak jsem si spíš myslel, že je to ukazatel rezervy chodu. Nebo je to blbost?

No jo, ona tam je vteřinovka klasická. Teď to vidím. Takže jsem se seknul. Sorry.

Byl jsem asi tak oslepen tím leskem polodrahokamů, že jsem si toho nevšiml :suicide_anim:

Tak nevím, co by to mohlo být :) možná šroubek, co drží strojek na číselníku :), ale vypadá to neotřele :D

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno
  PRIM napsal:
.......Navíc, zákazník je z Ruska, a tam platí přeci jen jiná kritéria krásy a designu.....

To vysvětluje ten zlatej rámeček jak u ikony .-)

• po měsíci...
Odesláno

Nemuzu si pomoct. Dat 70k za hodinky, kde jedina komplikace je datum skoro vprostred ciselniku, technologicky nijak zajimave, jejichz jedinou prednosti je nostalgie po komunisticky ere, mi prijde jako nesmysl. Nicmene proti gustu zadny disputat a ja to chapat asi nemusim ...

Odesláno

každopádně ať je cena jakákoliv, u Primu máte jistotu, že je vždy férová. Řešit ji tedy nemuste, výše není vůbec rozhodující.

Odesláno

Primky mám a nosím je (ty staré), nové bych si asi v současné chvíli nekoupil, protože za tu cenu si mohu vybrat jiné hodinky, momentálně bližší mému srdci. Nicméně, nikdo na mě nemíří pistolí a nenutí mě koupit si právě Primky. A nejsme přece malé děti, aby nás někdo opíjel rohlíkem. Takže každému podle jeho gusta. Howg. :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

A také si v milém Eltonu minimálně neuvědomují to, že některé členy eventuelně mhou přivést i do nepříjemné situace.

Do předběžného pořadníku p. Prokop poznamenal leckoho, kdo přiznal byť malý zájem. Ale ti, kterým se cena bude pak zdát vysoká, pak budou muset hledat nějaké důvody, jak vycouvat. Ono napsat ?promiňte, ale myslel jsem, že to bude levnější?, není vždy jednoduché. Možná je to obchodní taktika, kdy někteří ze seznamu radši hodinky koupí, aby nemuseli vymýšlet, proč ne. Vysvětlete mi prosím, proč nelze udělat kalkulaci na tento typ hodinek, při třeba 20, 30 40, 50 ks (jak tu někdo psal), když se v podstatě jedná o obyčejné hodinky, kterých Prim vyrobí mraky a musí mu to být jasné. Chápu, že u solitéru kde neví, jestli zákazník bude chtít 100 nebo 300 pravých diamantů se to špatně odhaduje a cena může vyletět někam řádově jinam. A pokud to neumí, tak podle mě zřejmě dělají něco špatně.

Nebo je to ta individuální péče o zákazníka.

Upraveno uživatelem Ondraj
Odesláno
  Ondraj napsal:
Vysvětlete mi prosím, proč nelze udělat kalkulaci na tento typ hodinek, při třeba 20, 30 40, 50 ks

To mi vrtá v hlavě skoro od založení toho vlákna. Nechápu to.

Odesláno
  Ondraj napsal:
Vysvětlete mi prosím, proč nelze udělat kalkulaci na tento typ hodinek, při třeba 20, 30 40, 50 ks

Dneska jsem se ta právě snažil dozvědět, ale asi je to fakt jen plevelení vlákna o Diplomatech. Vážně jsem o nich uvažoval, ale to, co píšeš, je přesně můj názor. Já jsem přesně ten typ, který by pak již nedokázal vycouvat, znám se. Ale pravdou je, že kdo nechce přistoupit na tuhle hru, nemusí to vlákno vůbec otvírat. Škoda, ale to je moje dnešní resumé. Šmitlik

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...