Beet Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Tak já bohužel zdravím aktuálně z Finska s estonským pivkem Rock v ruce. Sluníčko, teráska a 22 stupňů v tričku. Jak je v Ově? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Chlapi díky za pokec. Škoda že jsem musel tak brzo domů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drew83 Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Ahoj všichni, bylo fajn, rád jsem vás poznal Tak zase příště ! 2 Traveler: Ty Aquatimery jsou nádherné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2013 Super akce, díky hoši.Nakonec to dvouhodinové zpoždění vlaku bylo jen ku prospěchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denisax Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2013 Díky za super večer..s vámi člověk dokáže úplně vypnout :-) Navrhovala bych, aby se každý ostravský sraz konal tam kde včera... Co vy na to? Krásný zbytek víkendu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2013 Super akce, díky hoši.Nakonec to dvouhodinové zpoždění vlaku bylo jen ku prospěchu Hlavně že jsi to stihl, příště budeš trefit na nádr i poslepu . Mmch., už máš vybráno? Bylo fajně, díky všem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2013 Navrhovala bych, aby se každý ostravský sraz konal tam kde včera... Co vy na to?No já jsem teda pro , i když mi to včera úplně nevyšlo..........příště každopádně dojdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2013 Super akce,nejvíc mně pobavila debata kolem obchodní strategie,i když nemám páru o co šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2013 Dobrá akce - trochu hlučno na můj vkus, ale zase přijatelnější ovzduší... Pro Denisu - když má tak ráda ty světlé ciferníky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čendík Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2013 Bylo fajně. Pivo dobré, nálada taky - už se těším na další akci . Super akce, díky hoši.Nakonec to dvouhodinové zpoždění vlaku bylo jen ku prospěchu Koukám, že jsi to v pohodě stihl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drew83 Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2013 Co hokejisty s "breitlingeny", už tady máme ?! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2013 Marty, je to jasné, ty Tudory si prostě jednou musím koupit... Čendíku stihl jsem to a ještě jsem stihl i dvě další piva A dík za navigaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denisax Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2013 Dobrá akce - trochu hlučno na můj vkus, ale zase přijatelnější ovzduší... Pro Denisu - když má tak ráda ty světlé ciferníky: Ooo děkuji Omegy jsou krásne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denisax Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2013 Co hokejisty s "breitlingeny", už tady máme ?! :-) Asi ještě ne a ani je tady asi mít nebudeme leda se s nimi kontaktovat a nabídnout jim členství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drew83 Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2013 Asi ještě ne a ani je tady asi mít nebudeme leda se s nimi kontaktovat a nabídnout jim členství Tak to bude na tobě, máš pro to pravděpodobně nejlepší vlohy ze zúčastněných, co jsem si tak všiml :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denisax Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2013 Tak to bude na tobě, máš pro to pravděpodobně nejlepší vlohy ze zúčastněných, co jsem si tak všiml :-) Ha to je milé , ale jelikož nevím ani kdo byli nebo odkud byli, kromě toho, že to byli hokejisti (ani nevím tým) tak se s nimi spojit a nabídnout jim členství nemohu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2013 Pro všecky Ostravské (i neOstravské) chronomagory platí pozvání na Beskydský sraz. Kdo nesledujete vlákno, klikněte zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/61155-sraz-chronomagu-beskydy/page-6 Účast a kvalita účastníků vypadá více něž dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2013 Už jsem si dlouho neudělal výlet do Ostravy, tak co takhle udělat rozlučku s létem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2013 Můžu nejdříve 6. 9. a rád se zase srazím...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 Tak já nejraději až po 15.9. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se