marosh Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 Možná se na vás přijdu podívat chlapci. Slovo chlapa s kulami, jak kubánské pomeranče. (pro ty, kteří už zapomněli-nebyly ani velké, ani dobré, ale tvrdé, jak šutry...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Myslis, ze ctou maily?Volal jsem tam,banketka není,takže tradičně ty dva stoly.Mail nemohla dohledat.Pravděbodobně ne,ono to chodí vedení a ti tomu nijak moc nevěnují pozornost poikud jsi na rezervačku nebyl první,každopádně máme ty naše dva stoly jako furt.Tak maily čtou, včera mi přišlo potvrzení rezervace na dva stoly naproti baru. Takže si můžeme vybírat......no nic, jdu to zrušit. Zekone, to jen tak pro příště . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 12.10.2012 pátek Velevlažná Severomoravská kliko, žádám tímto o povolení zúčastnit se srazu...doma to mám vyjednané, akorát mi včera večer rodil kolega, tak nevím kdy to chce zapít...připíšu se kurzívou a světleji - sect- Baker- marosh- lukin_ova- Čendík- Marty35-zekon7302- Alda- honzoush - Quido Morava (50/50, bo něco na mne leze, a nevím jestli sleze)- nickolas Určitě dojdi, budeš vítán. A klidně dojděte i další, kteří zatím nebyli, či byli někdy dávno. Sraz je ideální místo vidět hodinky co jinde neuvidíte a hlavně si je moci v klidu okouknout, vyzkoušet. No a pokud máte sami něco zajimavého, je to ideální místo se s tím pochlubit. No a hlavně se vidět se stejně postiženými jedinci. No a pivo mají u kocoura taky docela dobré ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Tak maily čtou, včera mi přišlo potvrzení rezervace na dva stoly naproti baru. Takže si můžeme vybírat......no nic, jdu to zrušit. Zekone, to jen tak pro příště . Šak jó,já jsem jenom psal co mi ta slečna sdělila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Určitě dojdi, budeš vítán. A klidně dojděte i další, kteří zatím nebyli, či byli někdy dávno. Sraz je ideální místo vidět hodinky co jinde neuvidíte a hlavně si je moci v klidu okouknout, vyzkoušet. No a pokud máte sami něco zajimavého, je to ideální místo se s tím pochlubit. No a hlavně se vidět se stejně postiženými jedinci. No a pivo mají u kocoura taky docela dobré ... Toš tak to já dojdu...ne že bych se měl extra čím chlubit, ale oslintat někomu SpringDrive mám touhu už hoooodně dlouho!!!...no a trocha toho piva neuškodí...jedno........dvě..............................deset Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Toš tak to já dojdu...ne že bych se měl extra čím chlubit, ale oslintat někomu SpringDrive mám touhu už hoooodně dlouho!!!...no a trocha toho piva neuškodí...jedno........dvě..............................deset U nás se říká dáme jedno dvě, slovy dvanáct .... A na oslintání si beru plastové casia ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Nejsem moc společenský, pivo nepiju a o hodinkách vím celkem h...o, ale přišel bych taky. V kolik to začíná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 12.10.2012 pátek od 18:00, restaurace U kocoura (nebo tak nějak) - sect- Baker- marosh- lukin_ova- Čendík- Marty35-zekon7302- Alda- honzoush - Quido Morava (50/50, bo něco na mne leze, a nevím jestli sleze)- nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 12.10.2012 pátek od 18:00, restaurace U kocoura (nebo tak nějak) - sect- Baker- marosh- lukin_ova- Čendík- Marty35-zekon7302- Alda- honzoush - Quido Morava (50/50, bo něco na mne leze, a nevím jestli sleze)- nickolas- MejlaG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Někde jsem tady zahlídnul tzv. srazové jmenovky...ty jsou doufám jen pro Pražáky!? Já tam prostě vletím a na celou knajpu pustím "kozu"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 12.10.2012 pátek od 18:00, restaurace U kocoura (nebo tak nějak) - tombed- sect- Baker- marosh- lukin_ova- Čendík- Marty35-zekon7302- Alda- honzoush - Quido Morava (50/50, bo něco na mne leze, a nevím jestli sleze)- nickolas- MejlaG Tam chyběl ten tombed. Tak jsem ho dopsal ... Pro nově příchozí. Sejdeme se tady:http://www.ukocourao...racenamape.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Kurwa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 A pánové, kdyby někdo z vás našel zbytečnou stěžejku 20 mm a vzal ji v pátek s sebou,, koupím. Včera jsem šikula "montoval" nový NATO strap a někde mi ulítla. Díky předem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Vezmu Ti ji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Jsem kantare, moribundus (a bohužel ne ten chrono) zatím vítězí.... dnes jsem lehl a asi proležím celý víkend a budu se sním prát Takže, pánové, abych nemátl veřejnost, odshlašuji se ze zítřejšího srazu.Budu jen tiše závidět a těšit se na ten další. Dobře se bavte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Vezmu Ti ji. Děkuji pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 tak mě napadlo, jak se vlastně dá děkovat pěkně? Prostě děkuji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 - tombed- sect- Baker- marosh- lukin_ova- Čendík- Marty35-zekon7302- Alda- honzoush - Quido Morava (50/50, bo něco na mne leze, a nevím jestli sleze)- nickolas- MejlaG- vikhra Tam chyběl ten tombed. Tak jsem ho dopsal ... Pro nově příchozí. Sejdeme se tady:http://www.ukocourao...racenamape.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 - tombed- sect- Baker- marosh- lukin_ova- Čendík- Marty35-zekon7302- Alda- honzoush - Quido Morava (50/50, bo něco na mne leze, a nevím jestli sleze)- nickolas- MejlaG- vikhra Tam chyběl ten tombed. Tak jsem ho dopsal ... Pro nově příchozí. Sejdeme se tady:http://www.ukocourao...racenamape.html Tak jo - tombed- sect- Baker- marosh- lukin_ova- Čendík- Marty35-zekon7302- Alda- honzoush - Quido Morava (50/50, bo něco na mne leze, a nevím jestli sleze)- nickolas- MejlaG- vikhra- mrakodrap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 To mrakouš. Super, budou Genty ! Kurnik, vlezeme se tam vůbec ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se