zekon7302 Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 17.4. 18:00 v http://www.carbon.cz/restaurace/1. Beet2. Bedjasson (ať se nevykalíš sám)3. zekon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 (upraveno) No nic, jak jsem už začal machrovat, tož to musim přijsť... 17.4. 18:00 v http://www.carbon.cz/restaurace/1. Beet2. Bedjasson (ať se nevykalíš sám)3. zekon4. wizard-ov - kdyby to šlo dřivši bylo by fajn, du rovnou z rubani Upraveno 7. dubna 2015 uživatelem wizard-ov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 4. wizard-ov - kdyby to šlo dřivši bylo by fajn, du rovnou z rubani V kolik ti to vyhovuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl99 Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Nejlépe ráno aby mu ujel výtah a nemusel ten den farat Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 (upraveno) Pánové ostravsko-beskydské buňky, jste zváni: Pozvánka-TOBRUK.pdf Upraveno 7. dubna 2015 uživatelem PetrM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Nejlépe ráno aby mu ujel výtah a nemusel ten den farat Sent from my iPhone using Tapatalk Výtah na šachtě? Tak leda ve skladu nebo kajsi v kanclu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 No já nevím, ať to netrhám ale v pět bych tam klidně už zasedl...Možná tam budu už dřív podle hesla 'lepši byť navaleny, jak zavaleny' ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Pánové ostravsko-beskydské buňky, jste zváni: Pozvánka-TOBRUK.pdfTaky mi to přišlo. Ale momentálně mám lehký syndrom chronovyhoření, takže nejdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 No já nevím, ať to netrhám ale v pět bych tam klidně už zasedl...Možná tam budu už dřív podle hesla 'lepši byť navaleny, jak zavaleny' ;o) U mě není problém.Sice od nás z Horní budu muset vyjet tak v poledne abych tam byl na pět, ale výzev se nelekám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 (upraveno) Takže update: 17.4. 17:00 v http://www.carbon.cz/restaurace/1. Beet2. Bedjasson (ať se nevykalíš sám)3. zekon4. wizard-ov - kdyby to šlo dřivši bylo by fajn, du rovnou z rubani Upraveno 8. dubna 2015 uživatelem Beet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drew83 Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Takže update: 17.4. 17:00 v http://www.carbon.cz/restaurace/1. Beet2. Bedjasson (ať se nevykalíš sám)3. zekon4. wizard-ov - kdyby to šlo dřivši bylo by fajn, du rovnou z rubani5. drew83 - jak psal wizard, to dojdu skoro v papučach Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Rezervace je na cca 10 osob, kdyby se někdo ještě chtěl přidat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Tož já na 90% přindu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Nejedete někdo z Ostravy? Že bych se přifařil. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Já bych jel, ale nemůžu. Tak vás aspoň všechny zdravím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 Dorazím taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 Taky dojdu, ale asi ne na 17 .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Kluci,nedělám to rád, ale budu se muset z dneska omluvit z rodinných důvodů. V ideálním případě bych se objevil na chvilku později v prohibi módu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drew83 Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Taky dorazím později...Dušane, drž mi místo, prosím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Na 99% prijedu uz na 17h, nemuzu se moc dlouho zdrzet, znate mne :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se