Dantechno Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Odesláno 23. března 2010 Nechce se mi to ted hledat nekde v histori. Na kdy se tvori ta soupiska tady? Zkus prispevek hned pred tvym.
Návštěvník salamio Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 Nechce se mi to ted hledat nekde v histori. Na kdy se tvori ta soupiska tady? Na dnešek, to ještě stíháš!
Hasňa Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 Jsem vul, sorry. To jsem prehlidnul. Ne, to bohuzel nestiham. O tyden pozdeji by to bylo realnejsi. Nevadi, bez Maroshe tam stejne nemuzu. Mezi ostravske vlcaky pouze s Maroshem za zady. To si pak clovek muze pustit hubu na spacir a stejne je v klidu. :-)
kubson Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 zítra, Kubo takže dneska no uvidím..
bandicoot Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 Tak jsem na miste cinu. Nadhernej den, idealni na to, zalezt nekam do knajpy. Sice jsem uz v tramvaji videl nejmin 5 kocek se kterymi bych vecer travil radsi, ale co nadelam
Baker Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 Sice jsem uz v tramvaji videl nejmin 5 kocek se kterymi bych vecer travil radsi, ale co nadelam Proc je nevezmes s sebou ?
kulix Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 jenom 5? to pockej az dorazis treba do centra..to uz nas nikdy nebudes chtit videt..
bandicoot Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 5 v jedny tramvaji je masakr. Z prace jsem zvyklej, ze jsou to tak 2 za celej den a to je jeste vidim letmo z auta.
tombed Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 5 v jedny tramvaji je masakr. Z prace jsem zvyklej, ze jsou to tak 2 za celej den a to je jeste vidim letmo z auta. Bandi to je morava... to nejsou pražské kariéristky...vstoupil jsi do minového pole
Návštěvník salamio Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 No jo, cestování MHD (a v Ostravě zvlášť) mi taky vždycky rozhodí hormonální hladinu!
bandicoot Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 Nojo, hotova Odyseova cesta. Nejradsi bych to tu zapich a vydal se odolavat sirenam...
Návštěvník salamio Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 Nojo, hotova Odyseova cesta. Nejradsi bych to tu zapich a vydal se odolavat sirenam... Jsa Lynkeovým bratrem a potomkem (někdy si říkám proč sakra zrovna já?), toho jsem naštěstí ušetřen .
tombed Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 Jsa Lynkeovým bratrem a potomkem (někdy si říkám proč sakra zrovna já?), toho jsem naštěstí ušetřen . vo tom to není, ty je všechny hravě ukecáš
Kalifx Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 No jo, cestování MHD (a v Ostravě zvlášť) mi taky vždycky rozhodí hormonální hladinu! Kdepak, není nad teplý lidský slovo...
kubson Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 toš tomu říkám sraz s adrenalinovým entrée (pro některé..)
tombed Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 (upraveno) málem jsme nedojeli... nicméně Baker i Bandi i já jsme v pořádku a ač to tak nevypadá, antiseptický klouzek s airgabů byl všude Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. března 2010 uživatelem tombed
Andrew Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 málem jsme nedojeli... Ten frajer s Mondeem vyjel z protisměru z jednosměrky?
Andrew Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 přesně tak a hnal to do další... Aaach jo! Hlavně že jste celý, jsou to jen plechy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se