raskiscz Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 Rychlá dohoda a max. spokojenost s předmětem obchodu i jeho dodávkou. Doporučuji.
filltos Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Odesláno 31. července 2018 Vše bez problému, doporučuji.F.
Moty Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 nožový nákup, dohoda skvělá, doprava ideální, kvalita zboží na výbornou, takže v klidu kupujte díky
hopa26 Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Odesláno 17. února 2023 Vše v nejlepším pořádku, díky za obchod a doporučuji.
ismit Odesláno 22. února 2024 Nahlásit Odesláno 22. února 2024 vše v naprostém pořádku, můžu doporučit. díky.
cdale Odesláno 17. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2025 Vše OK. Rychlé zaslání a celkově vše super. Doporučuji.Odesláno z mého SM-S928B pomocí Tapatalk
AndyAaron Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Ahojte, ja si tedy dovolim dat lehce negativni hodnoceni a to hlavne strany komunikace. PB69 projevil zajem o hodinky. Dokonce jsme po nejake dobe zjistili, ze asi bydlime kousek od sebe, takze obchod by mel byt absolutne bez problemu. Jenze pak prestal uplne komunikovat. Staci treba napsat, ze mu manzelka rekla, ze se mu nelibi. Ale jelikoz mi prijde, ze takovehle chovani se stava castejsi a me to vytaci, tak uz jsem se odhodlal napsat to do feedbacku. Aby nedoslo k mylce, o penize ani hodinky jsem neprisel, ale obchod se neuskutecnil, protoze zajemce nekomunikuje. Pokud by doslo ke zmene, rad tu zanecham pozitivni feedback. 1
AndyAaron Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května Jsem strasne rad, ze svuj predchozi post muzu prehodit do pozitiva. S Petrem jsme se nakonec potkali a probehla vymena. Za me tedy nakonec vse v poradku a muzu doporucit. 1
maruška Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května Ač nehodinkový obchod, ale vše proběhlo na výtečnou.Moc děkuji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se