Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tyhle hodinky jsem driv vubec neznal, neregistroval, nic. Pak jsem videl tenhle Viktoruv prispevek a zamiloval se

Už jsme spolu rok

a29d557f-ca52-42cf-9a36-609fa543d66e_zps

a zacal zhavit draty. Pak slovo dalo slovo a jel jsem se na ne podivat do Prahy do Hiltonu. Mel jsem strach, ze mi budou velky, a nastesti mi fakt byly velky. Min. tyden mi Viktor psal, ze asi pudou do sveta, a jestli jim preci jen nechci dat sanci, a protoze byly od te doby v temer kazdym mym vlhkym snu, tak sem souhlasil. V sobotu sme si dali rande a uz jsou jen moje. Nosi se bohovsky, ta jejich jednoduchost me dostava a je to neco uplne jinyho, nez mam. 42,5mm na sirku, 52,5mm na vysku, a ten strojek je paradni, je to proste moderni variace na Golden Bridge..

cestou z rande

Corum001_zps3wfcriat.jpg

a uz doma

Corum002_zpsbma3b3pr.jpg

Corum003_zps5j6sa96u.jpg

Corum004_zpsxcpscxmk.jpg

Corum005_zps0decxnap.jpg

Corum006_zpseah9bzt4.jpg

Corum007_zpsqlfs2eym.jpg

Corum008_zps830lzjot.jpg

Corum009_zpsyjv93k82.jpg

Odesláno

Corum010_zpsjh2kmjxa.jpg

Corum012_zpsuhun7j2k.jpg

Corum013_zps3vcfasmr.jpg

Corum014_zpseyxidblb.jpg

Corum015_zps2sl1zlo4.jpg

Corum016_zps8isqr4cv.jpg

Corum017_zpsqdiymzzc.jpg

Corum018_zpsjmmm9bxl.jpg

fotky davam hlavne pro Vita, kerej si vo ne rek, a mam doma sice FF, ale s pevnym sklem 35mm, takze na makro to neni uplne idealni. Skoda, ze uz gougy nebydli za rohem, bych mu je hodil, at je nafoti :) Nemuzu mit hodinky jen s minutovkou a hodinovkou, musim si je pak furt davat k uchu a poslouchat, jestli jdou. Odzkouseno s PAM, Autaviema apod. Tady se furt mrcasi to levy kolecko, takze su v klidu.

Odesláno

Dobrej kousek, hodně se mi líbí tvar pouzdra...akorát bych se bál jak budou sedět, tobě očividně sedí dobře, ale na mým placatým lovečáku by to mohlo bejt už horší...každopádně zajímavý a neokoukaný hodinky, tak ať ti vydrží co nejdýl

Odesláno

sak na rolex meeting vol. 3 si je vyzkousis :)

Ovšem, jestli je z Tebe, někdo nevytáhne :) 

Jinak parádní a sednou Ti skvěle ;) 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...