sibirnaya Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2016 Tyhle hodinky jsem driv vubec neznal, neregistroval, nic. Pak jsem videl tenhle Viktoruv prispevek a zamiloval se Už jsme spolu rok a zacal zhavit draty. Pak slovo dalo slovo a jel jsem se na ne podivat do Prahy do Hiltonu. Mel jsem strach, ze mi budou velky, a nastesti mi fakt byly velky. Min. tyden mi Viktor psal, ze asi pudou do sveta, a jestli jim preci jen nechci dat sanci, a protoze byly od te doby v temer kazdym mym vlhkym snu, tak sem souhlasil. V sobotu sme si dali rande a uz jsou jen moje. Nosi se bohovsky, ta jejich jednoduchost me dostava a je to neco uplne jinyho, nez mam. 42,5mm na sirku, 52,5mm na vysku, a ten strojek je paradni, je to proste moderni variace na Golden Bridge.. cestou z rande a uz doma
sibirnaya Odesláno 28. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2016 fotky davam hlavne pro Vita, kerej si vo ne rek, a mam doma sice FF, ale s pevnym sklem 35mm, takze na makro to neni uplne idealni. Skoda, ze uz gougy nebydli za rohem, bych mu je hodil, at je nafoti Nemuzu mit hodinky jen s minutovkou a hodinovkou, musim si je pak furt davat k uchu a poslouchat, jestli jdou. Odzkouseno s PAM, Autaviema apod. Tady se furt mrcasi to levy kolecko, takze su v klidu.
sibirnaya Odesláno 28. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2016 uz se tesim, az budu zejtra v praci a mrknu na ne lupou. a schvalne zmerim suplerou vejsku
farkyostrava Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2016 hezkypekne nacelniku :-).... ty jsou fakt tak jine ze jsou asik i zajimave ...
Daemonultimate Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Opravdu nevšední hodinky, ale nejvíc mě zaujalo, že i přes to všechno, co Ti prošlo rukama, stále dokážeš mít vlhké hodinkové sny a k tomu Ti gratuluju.
Vit Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Děkuju Honzo, vypadají suprově, líbí se mi i to prohnuté sklo.
sibirnaya Odesláno 29. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 nejlepsi je to prohnuty dynko, diky tomu sedi na ruce jak prdel na hrncu. vejska vprostred je 14mm
sashator Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Dobrej kousek, hodně se mi líbí tvar pouzdra...akorát bych se bál jak budou sedět, tobě očividně sedí dobře, ale na mým placatým lovečáku by to mohlo bejt už horší...každopádně zajímavý a neokoukaný hodinky, tak ať ti vydrží co nejdýl
sibirnaya Odesláno 29. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 sak na rolex meeting vol. 3 si je vyzkousis
sashator Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 To jsem chtěl napsat, ale pak jsem si říkal, jestli ti tak dlouho vydrží
semi001 Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 sak na rolex meeting vol. 3 si je vyzkousis Ovšem, jestli je z Tebe, někdo nevytáhne Jinak parádní a sednou Ti skvěle
Josef01 Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Sice dlouho nevydrží, ale konečně máš pořádný hodinky super
DarylVanHorne Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Velká gratulace Fakt krásný kousek a ty fotky jsou také mňam
jacob Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Tleskám vestoje! Několikrát jsem je viděl na Ashford, ale takovou odvahu nemám :-).
gas Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Pěkný. Ale už mně nikdy, ale nikdy neříkej, že jsou mně nějaké hodinky velké :D
Ondrej71 Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Paráda Honzo, gratuluju k tomuhle spešl kousku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se