Ondrej71 Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Dnes ráno mi jeden kamarád z fóra napsal, že se včera ožral, a že jestli chci jeho SINNY, že si mám přijít. No a za hodinu už jsem je měl na ruce. Nebudu se o nich moc rozepisovat, parádní recenzi na ně napsal už Roman I. Ale musim říct, že jsou SKVĚLÉ ! Unitas s hackingem, WR 100, nádherný černý cifr a na ruce sedí neskutečně. Tenhle model se už nedělá, o to víc jsem rád, že se ke mě dostal Pár fotek :
Vit Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Gratulace Ondro, pěkné hodinky, navíc s příběhem.Budu se těšit na další hezké fotky.
Daemonultimate Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Parádní a když už si je člověk okouká jako celek, začnou ho bavit druhým pohledem, krásná korunka, perfektní gramodeska, dokonalost indexů, jednoduchost a účelnost, prostě super a gratulace!
Kid_A Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 tohle jsou opravdu povedene hodinky! gratulace
MíraMíra Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Sinn všeobecně mě začíná bavit čím dál tím víc. Tyhle jsou moc fajn.Tak gratulace a až se někdy večer ožereš, tak se ozvi.
Frostie Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Nádhera a navíc s lepším a poladěným Unitasem 6498!
Ondrej71 Odesláno 7. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Děkuji pánové . Moc se mi líbí jak mají z různých pohledů různej cifr.
Alessio Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Hrozne hezky! Ten remen je origo? Sent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Že já vůl se nerozhoupal, když je čaroděj nabízel k prodeji. Jsou krásný a vím, o čem mluvím
nividic Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Odesláno 8. září 2016 Sou výborný, nebejt tak velký, už je dávno mám. Těším se na další fotky, Ondro.
spiderer Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Odesláno 8. září 2016 Gramodeska perfektni fotka, kdyby nemely 44mm tak jsem je koupil hned kdyz byly v prodeji
sashator Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Odesláno 8. září 2016 Už když je měl Roman se mi líbily a doteď se to nezměnilo...ty půlminutový a očíslovaný indexy jsou povedený
wizard-ov Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Odesláno 8. září 2016 Kurnik už jsi je schvátil ? Já jsem si říkal - buď Ty nebo Roman... Tož užívej, jsou to ty správné rafinované Sinny...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se