Přejít na obsah

TENIS

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mega dobrý turnaj a mega dobrý finále a ty emoce na konci od obou holek.. získaly si svět. Nádhera🍀🙏🏻 jsem zase trochu víc hrdej že jsem Čech🙂🇨🇿

• Like 1
Odesláno

Slava vitezum, cest porazenym. Karoliny je mi trochu lito, ale Noskova je sampionka se vsim vsudy. Vyhrat Wimbledon v jednadvaceti, smekam 🎩

Odesláno

Parádní tenis, reprezentace té naší malé zemičky a slova těch holek na závěr neměla chybu. Před oběma smekám.

P.S. Líbil se mi komentář: "Kdo nebrečí, není Čech!" I když jsou obě Moravanky😀

• po měsíci...
Odesláno

Tryskomyš Bejlek👏 Žádná ranařka, cit v ruce, pestrá hra, na kurtu je všude. Na tenise se mi líbí, že fyzické dispozice nejsou až tak limitující jako u jiných sportů. Pěkná podíváná!

• Dát hlas 1
Odesláno

Sára, velmi pěkně. Nemá cit v ruce a kreativitu jako Kája, nemá zápěstí jako Bára, nemá výšku a razanci jako Kája Plíšková, není komplexní jako Linda. Ale co má, tak to je vzhledem ke své výšce neskutečný pohyb, obrovskou bojovnost, a hlavně obrovskou vůli a stoupající sebevědomí. Při velice slušné míře tenisové šikovnosti to dělá dohromady nebezpečnou hráčku. Ale, a rád bych se mýlil, vzhledem ke svým tělesným dispozicím, to na úplný top nevidím.

Odesláno

Český řádění letos nebere konce 👍🏻😅

Sara je motorová myš, je všude, styl hry všechno a nic, je to takovej řízenej chaos a funguje to, ale jak psal @habadej na udržení se v top 10 to úplně taky nevidím, ale to neznamená že jí nefandím, naopak, jen dva zápasy k titulu a velký hráčky už porazila, reálne to je 🙏🏻😉

• Dát hlas 1
Odesláno
V 22. 8. 2026 v 8:27, habadej napsal:

Sára, velmi pěkně. Nemá cit v ruce a kreativitu jako Kája, nemá zápěstí jako Bára, nemá výšku a razanci jako Kája Plíšková, není komplexní jako Linda. Ale co má, tak to je vzhledem ke své výšce neskutečný pohyb, obrovskou bojovnost, a hlavně obrovskou vůli a stoupající sebevědomí. Při velice slušné míře tenisové šikovnosti to dělá dohromady nebezpečnou hráčku. Ale, a rád bych se mýlil, vzhledem ke svým tělesným dispozicím, to na úplný top nevidím.

taková druhá Strýcová

Odesláno

Souhlas, tenhle formát mi přijde dost ubohý. Ale tak GS se samozřejmě počítá a verim že to oba nakopne i k individuálním výkonům 👍🏻💪🏻

• Dát hlas 3
Odesláno
V 18. 10. 2018 v 21:38, tikzot napsal:

Je to super, moc prijemna akce a hezky se na to kouka, ja blb sem na to mohl jit, ale necekal sem to jako naky uplne dobry a ted lituju... a andree muj idol z mladi, sakra;-)

A kdyz sel berda na umpire tak hned prvni pohled na ty nizky PP Nautily.. myslim ze to jsou 100%

Rada full goldy daytony s trikolorou na jednom subcifru v tom dokumentu sou ale taky nadherny ne ze ne;-)

Když zrovna nečumím na hodinky a sportovní přenosy, občas si na chvíli sednu k něčemu napínavému na https://mostbet1hu.bet.

Člověk čeká, že to bude jen taková příjemná podívaná, a pak zjistí, že tam je jeden kousek za druhým. A Andrea je samozřejmě úplně jiná liga, tam není co řešit

• Hlasovat proti 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...