Georgeisin Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Odesláno 10. září 2016 Nepřipadám si jako hodinkový začátečník, za tu dobu před mým členstvím na chronomagu, i za něj, jsem neobjednal ani jednu ?kopírku? něčeho ikonického až do teď. Nechme však obhajoby, prostě jsou doma, jsem vinen. Začalo to brouzdáním po creationwatches a zadáním levného automatického modelu sloužícího jako tool watch, prostě hodinky na lítačku, kde škrábance nevadí a voda v nich se dá doma vlastními silami vysušit. Rozhodnutí pro tento model nebylo impulzivní, prošel jsem fotky, recenze, a komenty místních členů, no a skoro všude se o nich mluví spíše pozitivně. Značka Invicta už samozřejmě tak kladné hodnocení nemá, asi proto, že sice kopíruje jako ostatní, ale bohužel nekvalitně. O to větší zklamání to bylo po rozbalení balíčku, co sem taky mohl čekat za 100 dolarů, proč je ale všichni tak vychvalují. 1/ Kovový tah, na kterém jsou dodávány šel hned dolů, zase tak okatě upozorňovat na sebe nemusím, o jeho kvalitách je zbytečné mluvit, je hlavně nekvalitní. Dal jsem je na racing tah od Tissot. 2/ Pro mě snad největší problém, vnítřní antireflex, něco hnusného, nerovnoměrně nanesená vrstva, při pohledu zepředu za špatných světelných podmínek jsou hodinky jak v mlze, fotky radši nepřikládám. Odlesky indexů vytvářejí v té mlze takové divné obrazce, mapy. 3/ Luneta ? lumibod mimo střed, jinak cekem ucházející, její chod je tak tuhý, že na ruce se jí dá obtížně otáčet, ale zase takový problém to není.4/ Cifr ? no to je kapitolka, drobná krupička na povrchu, ultra low cost vzhled. Logo Invicta je v reálu hoodně nepěkné. 5/ Korunka, závit je hodně krátký, dvakrát otočíte a jste na doraz, moc nedotahuji, bojím se výdrže závitu. 6/ Pouzdro ? leštěné boky a dýnko, ok. Shora broušené nožky, jak polotovar, který přeskočil nějaký výrobní krok. Abych jen nekritizoval, dá se na nich najít i něco pozitivního. 1/ Automat od Seiko, jistota. 10 s do plusu. 2/ 40 mm, fajn velikost, spousta Rolex kopírek (Steinhart, Davosa...atd atd) je cpe do větších pouzder. 3/ 200M WR, koupal jsem se s nimi v rybníce a nezamlžili se. 4/ Nemusíte se o ně bát, za 100 dolarů plus tedy DPH a poplatek za proclení. Láce. 5/ Kiklop zvětšuje, není to je okénko. Nakonec je třeba zmínit, že ty hodinky v reálu vypadají mnohem hůře než na fotkách, je tomu přesně naopak než u hodinek z prodejních vláken . Ty hodinky odpovídají kvalitou své ceně, ne jak recenze napovídají, že působí jako mnohem dražší hodinky. Jsem poučen, byl to omyl. Škoda, že je nemůžu vrátit. No, dodrbu je při volnočasových aktivitách.
farkyostrava Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Odesláno 10. září 2016 (upraveno) tak nevim ... dobre ze jsi to napsal. ale za ty prasule kdyz uz bych musel je utratit tak radsi winder nebo orienty ...;-).... jeste dopisu ze za podobny peniz jde poridit garmin vivosmart optic .... kdyz uz jsme u tech domacich aktivit Upraveno 10. září 2016 uživatelem farkyostrava
JaRooN Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Odesláno 10. září 2016 Jediné, co můžu poradit - koupit cifr, ručky a sklo od yobokies nebo Dagaze a něco hezkého z toho zbastlit. Ten strojek od Seiko dává naštěstí moznosti. Jen ten nápis Invicta na boku pouzdra bude pořád připomínkou, co to máš vlastně na ruce...
Karlos Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Odesláno 10. září 2016 Já bych to neviděl tak černě, každý občas udělá nějaký nedobrý obchod. A vlastní zkušenosti jsou nejcennější.Normálně je zase prodej, vždyť vypadají (a dokud vypadají) dobře.
Daemonultimate Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Odesláno 10. září 2016 Davosa je 1:1 a je to nejhezčí kopírka jakou jsem kdy viděl. Když jsem byl v Německu pro Želvy, Ternosí eLVéčka mě přímo tahaly za ruku, musel jsem je odhánět. Do Invicty jsem taky jednou, dnes už dávno spadl, do nějaký limitky takylolex. Nakonec skončily jako hodinkový dárek hodinkově nepostiženému. Ten si jich váží a užívá. Dnes jsem rád, že jsem je nezlikvidoval a vždycky si na ně vzpomenu při manuální práci, stěhování a podobně. To by se náremně hodily. Takže i když to není žádnej zázrak, uplatnění jistě najdou.
JanNovakJan Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Odesláno 10. září 2016 Obchod CW umožňuje vrácení do 30 dní (nebo to alespoň píší na webu http://www.creationwatches.com/returns.html )
Frostie Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Odesláno 10. září 2016 Já jsem sice slepej jak patrona, ale nemůžu se zbavit pocitu, že ten kyklop je asi tak o 5 mm vpravo, než by měl být... Jinak, jak píše JNJ, pošli jim to nazpátek.
Jeronimo Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Odesláno 10. září 2016 ...... Jen ten nápis Invicta na boku pouzdra bude pořád připomínkou...Mu to rád zadarmo odbrousím.
JaRooN Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Odesláno 10. září 2016 Mu to rád zadarmo odbrousím. A budeš mi věřit, že když jsem to psal, tak jsem přesně na to myslel?
zhrado Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Odesláno 10. září 2016 Keď je raz na ciferníku Professional tak to musí byť predsa profesionálne náradie.. Iba ak by to bol obraz dnešnej doby.. Šmejdy a reklamy..
JaRooN Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Odesláno 10. září 2016 Proč? Je v nich kvalitní strojek, na který není problém koupit jiný cifr a ručky. A nekvalitní pouzdro dokáží zdejší mistři dovést k dokonalosti. A tak můžeš i z takto nekvalitního zdroje získat nakonec kvalitní, hezké a jedinečné hodinky.
Frostie Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Odesláno 10. září 2016 Proč? Je v nich kvalitní strojek, na který není problém koupit jiný cifr a ručky. A nekvalitní pouzdro dokáží zdejší mistři dovést k dokonalosti. A tak můžeš i z takto nekvalitního zdroje získat nakonec kvalitní, hezké a jedinečné hodinky.ano, to všechno lze. Ale nabízí se otázka, proč se s tím takto s.át a nekoupit si jedny pořádné hodiny rovnou, třeba jen v podobě Seiko 5
JanNovakJan Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Odesláno 10. září 2016 Pokud nejdou vrátit, tak bych je strčil někam na Bazoš, za těch cca 2500 korun se musí prodat. Lojzů, co to koupí, je dost.
JaRooN Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Odesláno 10. září 2016 Protože se začneš nudit a zacneš vymýšlet blbosti, aby sis ten chronoživot trochu ozvláštnil? Protože chceš zkusit novou výzvu?Protože máš svoji představu, co bys chtěl a tvůj oblíbený výrobce nedělá ten model ve velikosti, kterou bys chtěl? Určitě existují další dobré důvody...
Frostie Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Odesláno 10. září 2016 Protože se začneš nudit a zacneš vymýšlet blbosti, aby sis ten chronoživot trochu ozvláštnil?Protože chceš zkusit novou výzvu?Protože máš svoji představu, co bys chtěl a tvůj oblíbený výrobce nedělá ten model ve velikosti, kterou bys chtěl? Určitě existují další dobré důvody...v tom případě to asi máme každý jinak, pro mne to při koupi špatných hodinek není pádný důvod ani jeden. Nevím, proč nejde si hned napoprvé koupit hodinky, které se mi líbí a budu s nimi spokojen...
Frostie Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Odesláno 10. září 2016 Seiko 5 .......... jasnějeden z příkladů
JaRooN Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Odesláno 10. září 2016 Já bych to neudělal, protože jsem líný. Jen přemýšlím, že i tímto směrem se klidně může cesta chronomagora ubírat. Může to být slepá ulička, ale může díky tomu vzniknout pár hezkých a jedinečných kousků. Nakonec proč ne?
Frostie Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Odesláno 10. září 2016 Já bych to neudělal, protože jsem líný. Jen přemýšlím, že i tímto směrem se klidně může cesta chronomagora ubírat. Může to být slepá ulička, ale může díky tomu vzniknout pár hezkých a jedinečných kousků. Nakonec proč ne?Tak jako experiment to samozřejmě brát lze...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se