MejlaG Odesláno 15. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 V 13. 10. 2023 v 13:21, ladvach napsal: Laco chem se safírem. Je to o level výše. Udělej pak pls fotku na denním světle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 Ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Jsou parádní. Chvilku jsem po nich jednu dobu koukal. A pořád občas kouknu na fliegry. Pořád nějak chci nějaké jednoduché hodinky a nejlíp bez data. Nemít tyhle tu datumku, už je mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 Flieger Friday Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Laco prostě pilotky umí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Souhlas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 (upraveno) Zítra sem dám reálný pík. Tak jako nyní jsem se naposledy těšil, že udělám opravky ve škole na konci prázdnin. Co mám na brandech rád? Komunikaci! Z Laco hodinkové manufaktury mi paní tuším Dorothea poslala cca 10 vteřinové video mých nových Laco Vancouver Vintage 36 mm automatik, abych se mohl snadněji rozhodnout. A to oceňuji. Toto je pik z toho videa. Zítra ráno je přivezou na poštu. V Laco říkali, že jsou to beautiful hodinky. Upraveno 13. prosince 2023 uživatelem ladvach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2023 Paní Dorothea má teda dost chlupatou ruku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2023 Psala že je to kolega. Prý.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2023 před 28 minutami, Emiliano napsal: Paní Dorothea má teda dost chlupatou ruku... Taky mě to napadlo, při pohledu na ten lem svetru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2023 Jedna z pošty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2023 Předvánoční akvizice.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2023 Oběd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Mé první Laco a německé hodinky vůbec. Získal jsem je náhodně (výměnou) a jsem z nich nadšenější, než jsem čekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Já mám už dvoje. Je to úplně něco jiného, než swiss a japonské hodinky. A to jsou automaty nebo na ruční nátah? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Jsou to automaty a máš pravdu. Ten pocit je úplně jiný, než ze Švýcaru, nebo Japonců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se