FantasticFabio Odesláno úterý v 16:14 Nahlásit Odesláno úterý v 16:14 před 22 minutami, bobi napsal: A začíná se pomalu přiostřovat ... To mi připomnělo jeden vtip….jak se hádají…. Čech , Američan, Rus a Němec…. Kdo má co největšího…… to jsme si vyprávěli na základce…. To už je let…..
Pozorovatel Odesláno úterý v 17:14 Nahlásit Odesláno úterý v 17:14 (upraveno) Jaj, ještě že jsem to neviděl Tak tady se projevili ti slabí soupeři na začátku V rádiu jsem zachytil jenom, že vedeme 2:1 a pak tohle.... Upraveno úterý v 17:15 uživatelem Pozorovatel
African Odesláno úterý v 17:33 Nahlásit Odesláno úterý v 17:33 Škoda těch 4 minut na lavici, úplně zbytečný, jinak jsem hráli dobře, mě se to líbilo
Frantik Odesláno úterý v 18:01 Nahlásit Odesláno úterý v 18:01 (upraveno) Buďme rádi, že to nebylo Q4. Tohle byla ideální facka. Musíme přidat, hrát disciplinovaně a tvrději. Můžeme na ně podle výsledku klidně jit znova. Jinak druhá třetina ukázala, že můžeme hrát mnohem lépe, takže na to máme Upraveno úterý v 18:02 uživatelem Frantik
honza71 Odesláno úterý v 18:09 Nahlásit Odesláno úterý v 18:09 (upraveno) Na Livesport jsem je ve statistikach videl 56 strel Amiku. To by musel stat v nasi brane kouzelnik, aby jsme mohli ten zapas vyhrat. Upraveno úterý v 18:10 uživatelem honza71
Frantik Odesláno úterý v 18:22 Nahlásit Odesláno úterý v 18:22 A to je druhá věc, Vladař se dneska dost rozchytal
Gustaf Odesláno úterý v 18:22 Nahlásit Odesláno úterý v 18:22 před 12 minutami, honza71 napsal: Na Livesport jsem je ve statistikach videl 56 strel Amiku. To by musel stat v nasi brane kouzelnik, aby jsme mohli ten zapas vyhrat. Hodně oslabení, no
honza71 Odesláno úterý v 18:59 Nahlásit Odesláno úterý v 18:59 Bude prdel, jestli Danove udrzej to 4. misto. To budeme mit ve ctvrtek s USA opacko.
Gustaf Odesláno úterý v 19:09 Nahlásit Odesláno úterý v 19:09 ..a proč to tak je? Aby na sebe nenarazily pořádající země? To by Švédsko muselo vyhrát ale, ne?
Koprisalov Odesláno úterý v 19:09 Nahlásit Odesláno úterý v 19:09 před 46 minutami, Frantik napsal: A to je druhá věc, Vladař se dneska dost rozchytal Vejmelka
Frantik Odesláno úterý v 19:10 Nahlásit Odesláno úterý v 19:10 Právě teď, Koprisalov napsal: Vejmelka Jo
Dzos Odesláno úterý v 19:13 Nahlásit Odesláno úterý v 19:13 Bylo to zbytečně moc vyhecovaný a z toho byly ty některý hloupý a hlavně zbytečný fauly. A něco rozhodčí trochu i ufoukli. Jako Krejčíkûv faul kdy místo následně přesilovky z toho nic nebylo. Přísně vyloučení, ale nemusel do něj vůbec chodit, když byl avizovaný faul amíka. No, maj kluci na čem zamakat.
honza71 Odesláno úterý v 19:30 Nahlásit Odesláno úterý v 19:30 před 18 minutami, Gustaf napsal: ..a proč to tak je? Aby na sebe nenarazily pořádající země? To by Švédsko muselo vyhrát ale, ne? Poradatelska zeme ma v pripade postupu do ctvrtfinale zajisteno, ze ho bude hrat doma. A tak, aby bylo zachovano pravidlo vitez skupiny proti nejslabsimu, tak by se hralo 1-4 2-3 v ramci stavajicich skupin.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se