Přejít na obsah

HOKEJ

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 22 minutami, bobi napsal:

A začíná se pomalu hmm.jpg.47959a94634af4bfc16e7ad98096c847.jpgpřiostřovat  ...     :unsure:

To mi připomnělo jeden vtip….jak se hádají…. Čech , Američan, Rus a Němec…. Kdo má co největšího…… to jsme si vyprávěli na základce…. To už je let….. 

Odesláno (upraveno)

Jaj, ještě že jsem to neviděl 😱

Tak tady se projevili ti slabí soupeři na začátku ☹️

V rádiu jsem zachytil jenom, že vedeme 2:1 a pak tohle....

Upraveno uživatelem Pozorovatel
Odesláno (upraveno)

Buďme rádi, že to nebylo Q4. Tohle byla ideální facka. Musíme přidat, hrát disciplinovaně a tvrději. Můžeme na ně podle výsledku klidně jit znova. Jinak druhá třetina ukázala, že můžeme hrát mnohem lépe, takže na to máme 🙂 

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno (upraveno)

Na Livesport jsem je ve statistikach videl 56 strel Amiku. To by musel stat v nasi brane kouzelnik, aby jsme mohli ten zapas vyhrat.

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno
před 12 minutami, honza71 napsal:

Na Livesport jsem je ve statistikach videl 56 strel Amiku. To by musel stat v nasi brane kouzelnik, aby jsme mohli ten zapas vyhrat.

Hodně oslabení, no

Odesláno

Bylo to zbytečně moc vyhecovaný a z toho byly ty některý hloupý a hlavně zbytečný fauly. A něco rozhodčí trochu i ufoukli. Jako Krejčíkûv  faul kdy místo následně přesilovky z toho nic nebylo. Přísně vyloučení, ale nemusel do něj vůbec chodit, když byl avizovaný faul amíka. No, maj kluci na čem zamakat.  

Odesláno
před 18 minutami, Gustaf napsal:

..a proč to tak je? Aby na sebe nenarazily pořádající země? To by Švédsko muselo vyhrát ale, ne?

Poradatelska zeme ma v pripade postupu do ctvrtfinale zajisteno, ze ho bude hrat doma. A tak, aby bylo zachovano pravidlo vitez skupiny proti nejslabsimu, tak by se hralo 1-4 2-3 v ramci stavajicich skupin.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...