Přejít na obsah

HOKEJ

Doporučené příspěvky

Odesláno

hlavně je vidět ten obrovský rozdíl mezi finále extraligy a první ligy

ať postoupí Kladno nebo Jihlava, tak budou v extralize hrát na konci tabulky

• Odpovědi 4,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Bohužel, osobně je mi jedno, kdo postoupi-Jihlava na to dlouhodobě nemá peníze a Kladno, tedy spíš Jágr osobně, mě velice zklamal v sérii se Slavií jako člověk. To, co tam řekl Vampolovi, ač pri hre, bylo na preshubu a ne nepodání ruky. Bez tohodle bych to přál Kladnu.

Odesláno

Safra, zemřel Miroslav Fryčer 61 let.

Na střídačce to byl celkem rapl, ale měl svůj styl.

Odesláno

Osobně jsem ho měl rád jako trenéra, ve Znojmu si užil a nebál se říkat vše od plic. Ještě před nedávnem plánoval novou kostru týmu.

Odesláno
  V 27. 4. 2021 v 19:19, Frostie napsal:

Dnes Kladynko v Jihlavě gut, ve čtvrtek rozhodující zápas doma emoji4.png

Rozšířit  

Ale nevím, jestli jsi na to koukal. To bylo jak uspávání hadu-pomalej, nekoukatelnej hokej. Nějak bez náboje a hokejovosti. Ať postoupí kdo chce, z těch hráčů si extraligu moc z nich nezahraje.

Odesláno
  V 27. 4. 2021 v 19:28, kuncák7 napsal:

Ale nevím, jestli jsi na to koukal. To bylo jak uspávání hadu-pomalej, nekoukatelnej hokej. Nějak bez náboje a hokejovosti. Ať postoupí kdo chce, z těch hráčů si extraligu moc z nich nezahraje.

Rozšířit  

Díval jsem se, oproti včerejšímu Třinci o dvě ligy níž. Ale nakonec to teda nějak uhráli. Divácky zajímavé to zrovna nebylo, ale holt se udělal výsledek, nějak 🙂

Odesláno
  V 27. 4. 2021 v 19:28, kuncák7 napsal:

Rozšířit  

To je jedno😂😂. Hlavne at nepostoupi Jihlava.  Páč Ujčík. My mu Říkáme víťa kudlička. On jednou prohlásil, že když slyší Pardubice, tak se mu otvírá kudla v kapse. To play off, kdy tenkrát Vítkovice byly asi minutu od postupu přes Dynamo, gol před koncem a pak Bambus v prodlouzeni rozhodl, to se tenkrát Ujčík mohl posrat 😂😂😂.

Odesláno
  V 28. 4. 2021 v 19:33, Lion napsal:

Kladno s diváky... Snad Jarda dostane klepec... To je prasárna

Rozšířit  

A proč by to měla být za přísných opatření, které nemohl rozpadající se jihlavský stadion zajistit, prasárna? Navíc finále ve Werku se hrálo taky výjímečně s 800 + 200 VIP diváky...

Odesláno

Ted jsem koukal ma typka z tymu Jihlavy na trestny- on hraje normalne a apple watch na ruce..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Co si pamatuju, tak tu posleni sezonu v extralize si posrali nejakou blbou nezvykle dlouhou serii porazek v zaveru. Dlouho to vypadalo na udrzeni. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...