spineshank Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 Nadhernej obrat......kometa a aaa
kuncák7 Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 Kometa, tolik radosti v hokeji a fotbale asi neunesu. Sparta dela radost.
spineshank Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 No chápu že Sparta moc radosti fanouškům nepřináší, ale hokej to byl dnes zajimavej a pěknej.
Kat251 Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 Nádhernej obrat a to jsem myslel, že se to tam za stavu 2:0 nasype a je po zápase... Čiliak dnes dobrý.. Ale nic není rozhodnuto. Zítra to může být jinak. Nedomel dostane tak dva zápasy, ale nejsem si jistý, že to je pro Sprtu ztráta.
kuncák7 Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 V 13. 3. 2017 v 20:15, spineshank napsal: No chápu že Sparta moc radosti fanouškům nepřináší, ale hokej to byl dnes zajimavej a pěknej.Hokej to byl velice slusnej ( vyhra komety je bonus ), to vis, rivalitu nekdy nezadusis. Bude to dlouha a vyrovnana serie.
spineshank Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 V 13. 3. 2017 v 20:20, Kat251 napsal: Nádhernej obrat a to jsem myslel, že se to tam za stavu 2:0 nasype a je po zápase... Čiliak dnes dobrý.. Ale nic není rozhodnuto. Zítra to může být jinak. Nedomel dostane tak dva zápasy, ale nejsem si jistý, že to je pro Sprtu ztráta.to je jasný že zítra se hraje odznova, ale dnes to byl bonus a minimálně 1 zápas zvenku je super.
Kat251 Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 Jo, je to paráda. Přemýšlím, jestli tam zítra jet nebo ne.. jsem nějaký líný Sent from my iPhone using Tapatalk
spineshank Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 V 13. 3. 2017 v 20:48, Kat251 napsal: Jo, je to paráda. Přemýšlím, jestli tam zítra jet nebo ne.. jsem nějaký línýSent from my iPhone using Tapatalkpost te zimni hybernaci jsem taky trošku lenošnej. ..D
Lamiczka Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 Tak to jsem o tu třetí třetinu přišel, škoda. Nicméně jsem si doma pustil ještě jednou ten prasáckej faul Nedomlela a popravdě doufám, že si dlouho nezahraje, hovado... https://www.youtube.com/watch?v=WQAgPPHLszo
Kat251 Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 Musí to být bezmozek, zezadu na hlavu.. jasný záměr... to možná bude víc než dva.. Sent from my iPhone using Tapatalk
spineshank Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 Bohužel je to prasáRNA největší co zezadu předvedl, Budem doufat že trest přijde adekvátní za to.
Boudy Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 Má štěstí, že to Jožo dohrál. Ale třeba se Sparta pochlapí a Kalous se ho zbaví nadobro ... Jinak fakt prasárna ... Toto byl likvidační faul, který navíc nic neřešil ...
kuncák7 Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 (upraveno) Nechci a nebudu ho omlouvat, je to bezmozek, ale tohle je play off a obcas se neco takoveho stane. Nakumulovana deprese, nejake osobni antipatie a i chladnej kalkul, ze se s nim nekdo pojede poprat a vyfauluje se na nem, taktickej zamer trenera,.....Proste i tohle do hokeje patri. Snad se to nebude v dalsich zapasech stupnovat - radsi nez na tohle koukam radeji na technickej hokej a paradicky ( a ze v obou tech tymech sikovny hrace maj ). Upraveno 14. března 2017 uživatelem kuncák7
Jirka19 Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Včera v Jihlavě zápas bojovnej, jak se na play-off sluší a patří, Kladno i přes šance bohužel bez gólu, to se pak těžko vyhrává (kdyby tam aspoň něco padlo, vstávalo by se mi do práce ve 4:20 lépe:-) ). Obdrženej gól po hloupý chybě, dnes pokračování:-) Znovu jsem se musel divit (ačkoli jsem tam už byl a viděl to) že má Jihlava sektor sezení domácích pod sektorem hostí a že tam do toho sektoru někdo chodí (zvlášť když vědi, že přijedou kladenští fans), to ať mi nikdo neřiká že necejtěj tu jistotu polití pivem :-) Tim to nijak neobhajuju, ale vždycky se najde tupec co to tam při nějakym vypjatějšim momentu pošle, to je tutovka.
vaba Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Taky jsem včera zavítal na Horácký zimní stadion - a Kladno nebylo zrovna "ve hře". Jihlava byla rychlejší a důraz jim nechyběl. Kladno působilo zaskočeně. Tak se snad proberou.
kuncák7 Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Ještě furt se tvrdí, že na hokej choděj klidnější fanoušci, tak asi ani v Jihlavě to zatím není tak strašný ( u nás se to stát nemůže, náš "minikotlík" se zná doslova dopodrobna a tak si to tam nemůžeš dovolit- skoro je podezřívám, že je to rozvětvenější rodinej klan :-)).Kladnu držím palce.
Pavelpu27 Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 V 14. 3. 2017 v 1:04, kuncák7 napsal: Nechci a nebudu ho omlouvat, je to bezmozek, ale tohle je play off a obcas se neco takoveho stane. Nakumulovana deprese, nejake osobni antipatie a i chladnej kalkul, ze se s nim nekdo pojede poprat a vyfauluje se na nem, taktickej zamer trenera,.....Proste i tohle do hokeje patri. Snad se to nebude v dalsich zapasech stupnovat - radsi nez na tohle koukam radeji na technickej hokej a paradicky ( a ze v obou tech tymech sikovny hrace maj ).Nechápu, jak můžeš napsat, že tohle do hokeje patří?! Nepatří a nikdy nebude!!! Hokej je krásný právě proto, že k sobě musí hráči přistupovat se základním respektem, jinak se to zvrhne v jatka. Tenhle zákrok byl jeden z nejhorších, co jsem kdy viděl. Zezadu, v rychlosti, ramenem přímo na hlavu. Já bych mu dal dištanc min. na rok, aby si srovnal v hlavě, že ten sport ho živí stejně, jako jeho soupeře.
kuncák7 Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Pavle, bohužel to k hokeji patří ( a je to i součástí taktiky většiny trenérů ( v NHL zcela běžná věc ) ), škoda, že není mikrofon u všeho, co se na střídačce tomu kterému bezmozkovi řekne ( a pak si přečti ještě komentář spoluhráče Řepíka, který tvrdí, že to bylo čisté nacouvání do Nedomela- vyjádření je třeba na idnesu ).Neúcta ke zdraví druhého je u těchto "hráčů" zcela normální jev ( někteří si to ani neuvědomují ) a zrovna Nedomel toho hokejového moc nepobral, bohužel ( ale právě kvůli podobným zákrokům, které mají zastrašit soupeře, si ho Kalous do týmu vybral ).Neomlouvám tu prasárnu, ale konstatuji fakt.
spineshank Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 V 14. 3. 2017 v 7:57, Pavelpu27 napsal: Nechápu, jak můžeš napsat, že tohle do hokeje patří?! Nepatří a nikdy nebude!!! Hokej je krásný právě proto, že k sobě musí hráči přistupovat se základním respektem, jinak se to zvrhne v jatka. Tenhle zákrok byl jeden z nejhorších, co jsem kdy viděl. Zezadu, v rychlosti, ramenem přímo na hlavu. Já bych mu dal dištanc min. na rok, aby si srovnal v hlavě, že ten sport ho živí stejně, jako jeho soupeře.já myslím že chápu jak to kuncák myslel,prostě je to hodně v playoff hodně vyhecovaný a dějí se na ledě věci které normálně nikoho nenapadnou......
Jirka19 Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Taky jsem pochopil, že to Kuncák myslí tak, že je to celkem běžná věc a tudíž to tam patří - zkrátka že je to fakt že se takové věci dějí, ne že to schvaluje.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se