Přejít na obsah

HOKEJ

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
Odesláno

Kometa 4/0 na zápasy, mám radost.

Tez mam radost. Uhrala to s prehledem, gratulace do Brna.

My letos bez baraze, Vary jsou jinde, skoda no.

Odesláno

Pardubky me dost prekvapili a jako asi jediny Hradečak jim to preju :) maji docela silny tým a bojuji ted uplne jinak nez rok zpatky. Preju si ve finale Pard.: HK :)

Odesláno

Pardubky me dost prekvapili a jako asi jediny Hradečak jim to preju :) maji docela silny tým a bojuji ted uplne jinak nez rok zpatky. Preju si ve finale Pard.: HK :)

Asi pouze v euforii zapominas na Kometu :-)). Ale jo, finale Hradubice, nebo jak se vam rika :-)) vam preju.

Odesláno

Byl jsem na obou zápasech. Dynamo hraje na 110% svých možností, žere puky a ženou je diváci. Nebojí se silového hokeje. Je to jednoduchý. Pokud jim vydrží fyzické síly a budou stíhat bruslit, budou hrozně nepříjemní pro každého z té horní čtyřky. Pokud jim dojde, hráčská kvalita je na straně Třince, mají šikovnější hráče, ale jsou podráždění jak mykotická vagína. Párkrát jim naši chlapci zajeli do Hrubce a honili je pak po hřišti jak blázni. A to jim toho sudí tak polovinu neodpískal. 

Odesláno

Ale jo, finale Hradubice, nebo jak se vam rika :-)) vam preju.

No, hypotetické finále Pardubice Hradec by bylo celkem čelinč pro policajty. Kotle by asi od sebe oddělili, ale lístky se prodávají přes net a v Pardubkách sedí hradečáci v běžných sektorech. Upřímně si to neumím představit. To vzájemná blízkost dokáže divy.
Odesláno

No, hypotetické finále Pardubice Hradec by bylo celkem čelinč pro policajty. Kotle by asi od sebe oddělili, ale lístky se prodávají přes net a v Pardubkách sedí hradečáci v běžných sektorech. Upřímně si to neumím představit. To vzájemná blízkost dokáže divy.

Obávám se, že tato událost by měla vliv i na chod zbytku republiky a průjezdnost koridorem na Moravu... :)

Odesláno

No to rozhodně ne  :lol2: . Policajti to celkem drží na uzdě, ale je jich vždycky jak much, těžkooděnci, pejskaři. Stejně to sem tam ulítne a pustí se do sebe.  Přijeď se podívat. Ale my pamětníci vzpomínáme, jak Hradec postoupil do ligy 1993 a to byla slušná divočina. Poslední zápas v Hradci se nedohrál. 

Odesláno

Romane, zvladlo by se to. Kdyz se zvladlo derby Sparta - Slavia, kam se namontoval i fotbalovej kotel obou S, tak by se zvladlo i tohle, ale asi by to hodne drelo :-).

Docela by me tohle finale fakt zajimalo.

Odesláno

Tak stát se může cokoli. Nejdřív ale musíme přejít přes Třinec a pak přes Plzeň. A to při vší úctě si zatím neumím představit. Ale já mám blbý odhady

Odesláno

Tak stát se může cokoli. Nejdřív ale musíme přejít přes Třinec a pak přes Plzeň. A to při vší úctě si zatím neumím představit. Ale já mám blbý odhady

Kdyz jsem to videl tak elan dokaze porazit kvalitu podlozenou rutinou ( a vy tam tu kvalitu mate tez+ nadseni a divackou, az frenetickou podporu ). Budu drzet palce.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...