Přejít na obsah

HOKEJ

Návštěvník maxipesfik

Doporučené příspěvky

Taky jsem včera zavítal na Horácký zimní stadion - a Kladno nebylo zrovna "ve hře". Jihlava byla rychlejší a důraz jim nechyběl. Kladno působilo zaskočeně. Tak se snad proberou.

Mě to přišlo až na tu produktivitu celkem dobrý (mám to ale možná zkreslený oproti základní části, protože ta byla k neuvěření nekoukatelná a vynechal jsem pouze dva zápasy, to člověka otupí:-) )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pavle, bohužel to k hokeji patří (  a je to i součástí taktiky většiny trenérů ( v NHL zcela běžná věc ) ), škoda, že není mikrofon u všeho, co se na střídačce tomu kterému bezmozkovi řekne ( a pak si přečti ještě komentář spoluhráče Řepíka, který tvrdí, že to bylo čisté nacouvání do Nedomela- vyjádření je třeba na idnesu ).

Neúcta ke zdraví druhého je u těchto "hráčů" zcela normální jev ( někteří si to ani neuvědomují ) a zrovna Nedomel toho hokejového moc nepobral, bohužel ( ale právě kvůli podobným zákrokům, které mají zastrašit soupeře, si ho Kalous do týmu vybral ).

Neomlouvám tu prasárnu, ale konstatuji fakt. 

jestli toto Řepík fakt řekl,tak je to fakt idiot

Odkaz ke komentáři

Řekl, ale taky pak někde přiznal, že to vlastně pořádně neviděl,...

Jinak celou situaci viděl sparťanský útočník Michal Řepík. ?Richard je tvrdý bek, a to k play-off patří. Tohle ale byl nezaviněný střet. Skákal z trestné lavice, brněnský bek couval a srazili se,? popsal po prohraném zápase celou situaci sparťanský odchovanec.

Zdroj:

Odkaz ke komentáři

Říkal jsem si to samý, ale spíš mě přijde, že unie rozhodčích je trochu jinej "orgán"....

Moc diskuse nečtu a u sportu už skoro vůbec, ale jednou jsem narazil na jednu, když tam nějakej rozhodčí okresního přeboru vypiskoval, že když někdo dělá z hráčů problémy, tak si ho rozhodčí podají napříč, že na ně si nikdo dovolovat nebude....

Odkaz ke komentáři

Kluci nezlobte se na mě, ale tyhle zákroky fakt do hokeje nepatří. Chápu provokace, chápu bitky, chápu i zastrašování soupeře tvrdou hrou, ale tady šlo sprostou podlost, která mohla toho kluka poslat na vozejk. V Plzni máme Hollwega, ale ten hraje tvrdě hráče na puku a ne zezadu.

Odkaz ke komentáři

Vzhledem k tomu druhému trestu ( hráč MB- pokus o kontakt s rozhodčím ) mi to přijde jako trest nízkej ( asi nebyl zatím trestán DK).

taky mi to přijde docela mimo když člověk porovná za co dostal hráč  MB

Odkaz ke komentáři

Ja na to teda koukal opakovane a zas tak straslivej zakrok to nebyl. Byla to prasarna a ubohost, ale zadnej kroscek nebo loket na hlavu, apod. Proste jen premotivovanej z trestny lavice, kde byl mimo jiné neopravnene za tu hereckou etudu soupere a zchladil si žáhu zezadu na spartanovi. Ten to necekal a kombinace narazu a leknuti ho poslala k zemi. Ale videl sem teda uz o dost hroznejsi hity. Takze blikanec, prasarna, 3 zapasy stop, ale zase delat z toho obr kauzu?!?!? To ne.

Odkaz ke komentáři

Trochu odbočím. Nechápu tak úplně místní averzi vúči spartě - hokej i fotbal. Já jsem čistý sparťan, ale ještě nikdy mi neudělalo radost, když prohrála slávka nebo bohemka. Spíš jsem z toho smutný - pořád jsou to pražská mužstva. A kdykoli prohraje sparta, tak se tu najde přehršel výplodkú na téma jak to komu udělalo radost. Asi jsem divnej.

Odkaz ke komentáři

Roman: Ja ten zakrok nijak neobhajuju, jen jsem uz videl mnohem horsi a tenhle zase nebyl tak otresnej.

zezadu ,bez puku........na toto se člověk nepřipraví,jasně že můžou být horší,ale toto je prostě za hranou slušnosti

Odkaz ke komentáři

Honzo, asi proto, že jsem ve škole byl jedinej slávista a slyšel to furt ( vládní klub, vše pro ně, protěžovanej, v hokeji to bylo ještě horší ) a jsem ublíženej ještě doteď ( nebo to spíš ve mně je ). Prostě jim nepřeju a přát nebudu ( max. v pohárech ) a jejich neúspěchy mně dělaj dobře ( je to záplata na léta neúspěchů a amatérismu u nás- Slávie ). Prostě klasická závist - tak bych to viděl.

Tak se na mně nezlob, s věkem to ustupuje, ale rejpnout si prostě stále musím :cheers:

Odkaz ke komentáři

Ale samozrejme, ze je. Jak jsem psal, byla to prasarna. Jen to nebyla takova "poprava", jak se z toho dela.

jako jasně že se to přifukuje,ale zase na druhou stranu jaká by to měla být "poprava" aby to stálo za ty slova?aby skončil v nemocnici,na vozíku třebas??

Snad to přinese trošku respektu mezi hráče aby se něco takové neopakovalo

Odkaz ke komentáři

No třeba, ze by nedohral nebo byl skutecne zranenej. Třeba jako likvidacni faul na Výborného loni, kterej mu ukoncil karieru. To byla poprava. Tady z toho se oklepal a hral dal. Nicmene snad uz se to v serii nebude opakovat, protože ta bude ještě dost vyhecovana, hlavne v Brne :-)

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...