geometr Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Pak Ti přeji, ať Ti na ráno zbude aspoň ten salám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 před 10 minutami, dawe009 napsal: Já jak se rozjedu, tak to neubrzdím, sorry.. A ráno musím jet do východních Čech.. Takže si rozpustim céčko, sním dvě kola Picku a pojedu. Ty umíš žít já si du votevrit arguse maestik...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Já jdu do krámu, mám tu už jen jednu kuželku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 já si vždycky v Polsku v Lidlu nakoupim nějaké jejich místní pivovárky a šetřim si je na víkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 před 6 minutami, pebe napsal: já si vždycky v Polsku v Lidlu nakoupim nějaké jejich místní pivovárky a šetřim si je na víkend To je super....do Polska to mám z ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 před 49 minutami, Gustaf napsal: To je super....do Polska to mám z ruky my to máme docela kousek a když jsem pracovně v Náchodě, tak si tam už dojedu. Nebo cestou na chalupu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 před 3 minutami, pebe napsal: my to máme docela kousek a když jsem pracovně v Náchodě, tak si tam už dojedu. Nebo cestou na chalupu V Náchodě bych vybrakoval Primátor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Primátor má dobrou pšenici a stouta, ty mužu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 před 15 minutami, geometr napsal: Primátor má dobrou pšenici a stouta, ty mužu. ale jakýpak přištipkování. Pokud Primátor, tak rovnou Double... Jednou jsme jich s kamarádem dali každej asi 8 a zabloudili jsme v jeho relativně malý chatě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 před 1 minutou, Frostie napsal: ale jakýpak přištipkování. Pokud Primátor, tak rovnou Double... Jednou jsme jich s kamarádem dali každej asi 8 a zabloudili jsme v jeho relativně malý chatě 8? To máte štěstí, že jste se spolu v té chatě nevyspali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Já tyhle silný moc nemusím. Na chuť jedno, to jo, ale u mě to má malou pitelnost. 8 bych do sebe nenatlačil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 před 2 minutami, geometr napsal: Já tyhle silný moc nemusím. Na chuť jedno, to jo, ale u mě to má malou pitelnost. 8 bych do sebe nenatlačil. je to trochu hardcore, ale kupodivu to šlo v průběhu večera samo. Nebylo prokládáno tvrdidlem. @dawe009 lehká dezorientace byla, pravda. Ale naštěstí ne zas až taková Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Ja jednou vypil osum zlatejch raket od Matušky a nejlíp mi teda nebylo. A to u Tygra, když se večer zadaří, dam deset Plzní a jdu na metro rovným krokem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Zlatá raketa je ale moc dobrý pití! Ale je těžký mít ten morál a neskončit taky jako raketa. Už mě taky jednou vystřelila na měsíc. Od té doby respekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Díval jsem se na tu Raketu (neznal jsem). Nebude to asi špatný, ale pro mne to má zásadní chybu: neobsahuje Žatecký poloraný červeňák ani ve stopovém množství... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Jojo, je tam ta citrusová Amerika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Před hodinou, Gustaf napsal: V Náchodě bych vybrakoval Primátor tak to je jasný, EPA, IPA, Stout a Weizen, ale to koupíš i v Hradci v Tescu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Před hodinou, pebe napsal: tak to je jasný, EPA, IPA, Stout a Weizen, ale to koupíš i v Hradci v Tescu To každopádně, ale u zdroje je to lepší... což? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Tak to by bylo.. Dáme panáčka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se