Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 10 minutami, dawe009 napsal:

Já jak se rozjedu, tak to neubrzdím, sorry.. A ráno musím jet do východních Čech.. Takže si rozpustim céčko, sním dvě kola Picku a pojedu.

Ty umíš žít :D já si du votevrit arguse maestik...:D

Odesláno
před 49 minutami, Gustaf napsal:

To je super....do Polska to mám z ruky

my to máme docela kousek a když jsem pracovně v Náchodě, tak si tam už dojedu. Nebo cestou na chalupu

Odesláno
před 15 minutami, geometr napsal:

Primátor má dobrou pšenici a stouta, ty mužu.

ale jakýpak přištipkování. Pokud Primátor, tak rovnou Double... Jednou jsme jich s kamarádem dali každej asi 8 a zabloudili jsme v jeho relativně malý chatě 😀

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
před 1 minutou, Frostie napsal:

ale jakýpak přištipkování. Pokud Primátor, tak rovnou Double... Jednou jsme jich s kamarádem dali každej asi 8 a zabloudili jsme v jeho relativně malý chatě 😀

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

8? To máte štěstí, že jste se spolu v té chatě nevyspali :)

Odesláno
před 2 minutami, geometr napsal:

Já tyhle silný moc nemusím. Na chuť jedno, to jo, ale u mě to má malou pitelnost. 8 bych do sebe nenatlačil.

je to trochu hardcore, ale kupodivu to šlo v průběhu večera samo. Nebylo prokládáno tvrdidlem.

@dawe009 lehká dezorientace byla, pravda. Ale naštěstí ne zas až taková 😃

Odesláno

Zlatá raketa je ale moc dobrý pití! Ale je těžký mít ten morál a neskončit taky jako raketa. Už mě taky jednou vystřelila na měsíc. Od té doby respekt.

Odesláno

Díval jsem se na tu Raketu (neznal jsem). Nebude to asi špatný, ale pro mne to má zásadní chybu: neobsahuje Žatecký poloraný červeňák ani ve stopovém množství... :wallbash:

Odesláno
Před hodinou, Gustaf napsal:

V Náchodě bych vybrakoval Primátor

tak to je jasný, EPA, IPA, Stout a Weizen, ale to koupíš i v Hradci v Tescu 🙂

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...