HondzaX Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 HondzaX: jsi je videl nazivo? Pokud jo, jaky jsi mel z nich pocit?Ano, a dokonce jsem je měl i na ruce. Pocity moc dobre. Příjemně sedí na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 já teda za sebe musím přiznat, že se mi i docela líběj. Rozhodně to není láska na první pohled, ale s postupem času jim přicházím na chuť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Vybereme cifr, přidáme hodinovou ručku, minutovou, barevně dochutíme a podáváme horké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Tak Konrád nikdy nebyl studnice designových nápadů... Tohle bych nebral nijak dramaticky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Nebejt toho modryho cifru, asi by me to vlastne neurazelo. Co ta luneta, fakt je to jen nacernenej hlinik? Na tech zivejch fotkach vypada skoro keramicky. Libilo by se mi neco jako dela Oris na Aquisech, to zirkonovy cosi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Jak dlouho se u Damaska čekalo na dajvry? Pár let to bude, že. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Tak které? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Minutová ručka je imho stejná jako na Omega Ploprof. Myslím, že k potápkám by se hodily silnější indexy. Cifr je taky povědomý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 https://www.instagram.com/p/BMtJOi-hhK-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 (upraveno) Pár foto z VIENNATIME Upraveno 29. listopadu 2016 uživatelem ony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Dost jsem se na ně těšil, čekal že Damasko překvapí, ale i při živých fotkách stejný názor jako před měsícem. Nenadchnou, neurazí, hm takže mě vlastně nechávají úplně chladným, škoda.... Jak vůbec vypadá dýnko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 No dobrá otázka len si nepamätám detaily a nenafotil som ho bolo tam toho veľa a ešte aj Isabella no nestíhal som to všetko sledovať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 No dobrá otázka len si nepamätám detaily a nenafotil som ho bolo tam toho veľa a ešte aj Isabella no nestíhal som to všetko sledovaťKdo je Isabella kolego? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 (upraveno) Asi tahle Isabella.. :-) Upraveno 29. listopadu 2016 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Ahá... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hluchyr Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 Za mě ano .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 (upraveno) To uz je jine kafe... kriz, srovnane datum, dolni nápis... Fajn zmeny.. Upraveno 22. prosince 2016 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 (upraveno) Tak trochu IWC stajl. nožky vypadaj hubenější a vroubky na lunetě sou klasický damaskoidní proč ten nápis professional?Zdá se mi to, nebo je to datum opravdu posunutý na 1/2 5 a je natočený horizontálně?! tak ale abych furt nep1čoval, tak jim taky něco pochválim........... ummmmmm................fajn že udělali dajvry Upraveno 23. prosince 2016 uživatelem MJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Tak trochu IWC stajl. nožky vypadaj hubenější a vroubky na lunetě sou klasický damaskoidní proč ten nápis professional?Zdá se mi to, nebo je to datum opravdu posunutý na 1/2 5 a je natočený horizontálně?! tak ale abych furt nep1čoval, tak jim taky něco pochválim........... ummmmmm................fajn že udělali dajvry stejné datum mají Sinn 556A a je to hezky udělané, čitelné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se