laurin Odesláno 29. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2024 To ze pisu ze skontrolovat zasilku tak to neznamena ze je znicena alebo vykradnuta, to pisu vzdy. Tak snad sa Ti ju podari vyzdvihnut.
Xenomorfus Odesláno 30. srpna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2024 před 23 hodinami, laurin napsal: To ze pisu ze skontrolovat zasilku tak to neznamena ze je znicena alebo vykradnuta, to pisu vzdy. Tak snad sa Ti ju podari vyzdvihnut. Divne, vzdy sleduju v appce, jak mi zasilky putuji a takoveto upozorneni na kontrolu zasilky mi prislo poprve. Nicmene vse dobre dopadlo, musel sem otravovat kamarada, a bude mne to jeste stat nejake to pivo, aby zasilku vyzvedl. Zasilka je tedy v poradku a paty den od podani na miste vzdalenem 45 minut je to doma.
baza Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna Česká pošta. Takto dopadl hrníček, který šel jako dárek společně s hodinkami z východního Německa. Možná i díky němu to hodinky ve zdraví přežily...
SadClown Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna U nás doručuje balíky asi žena poručíka Columba, za 17 let co tu bydlím, jsem ji nikdy neviděl. Pokaždé když čekám balík do ruky a jsem celý den doma, tak se ve schránce záhadně objeví lístek s nápisem adresát nezastižen. Takže se musím vydat na pobočku, která po redukci slouží pro několik desítek tisíc lidí a firem (P2 - Moravská). Řeším to tak, že z obchodů který nemají jinou možnost doručení prostě neobjednávám. Jelikož ani opakované stížnosti nic nezměnili. Ostatní doručovací společnosti většinou bez problémů.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se