Yen.da Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Ahoj, chtěl bych se pochlubit se svými prvními Swiss Made hodinkami. Mé první hodinky SEIKO SKX007 byly nevyhovující k elegantnímu oblečení do zaměstnání, tak jsem začal hledat elegantní hodinky za přijatelnou cenu. V hledáčku byly původně chrona Hamilton Jazzmaster a dále také Tissot Visodate. Postupem času se mi ale chrona přestaly líbit hlavně kvůli pozici data na "čtyřce". Konečná volba tedy padla na Jazzmaster Viewmatic s bílým ciferníkem, které mi přijde designově čistější. Hodinky nosím 3x-4x do týdne a nepřestávám obdivovat jejich krásu, plastický ciferník a krásné pouzdro. Doposud jsem ani na minutu nelitoval utracených peněz. Tyhle hodinky za to prostě stojí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 jazzmastery jsou perfektni volba. muzes sem napsat i nejake info o nich ? diky ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 pěkný cifr, užívej si jich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 veľmi solídne, pekné hodinky, gratulujem a uži si ich - dobrá voľba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Tyhle Hamiltony se mi vždycky moc líbily, hlavně ta giloš (říkám to správně?) Škoda, že nejsem oblekovej týpek... docela by mě zajímalo, jak by vypadaly na jiném řemenivu třeba k džínám a triku... Gratulace k super hodinkám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yen.da Odesláno 1. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Jasný.. Hodinky jsou reference H325150, uvnitř tiká ETA 2824-2. Aktuální přesnost hodinek je +1s/den, občas mám pocit, že jdou zcela přesně. Průměr pouzdra je 40mm, což je na mojí ruku 17,5 cm maximální únosný průměr. Sklo je safírové. Hodinky jsou voděodolné 50m, ale plavat s nimi beztak nikdy nepůjdu. Na hodinkách je hnědý řemínek široký 20mm, imitace aligátora. V základu je k němu klasická spona s logem Hamilton. Jelikož mi při nasazování jednou hodinky upadly na zem, dokoupil jsem neoriginální motýlovou sponu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Rovněž se přidávám ke gratulantům,skvělá volba ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yen.da Odesláno 1. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Foto s novým "pštrosím" řemenem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yen.da Odesláno 1. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 (upraveno) Tyhle Hamiltony se mi vždycky moc líbily, hlavně ta giloš (říkám to správně?) Škoda, že nejsem oblekovej týpek... docela by mě zajímalo, jak by vypadaly na jiném řemenivu třeba k džínám a triku... Gratulace k super hodinkám! Na tahu jdou bez problémů i k džínám. Já je na koženém pásku nosím k polotriku a vypadá to dobře.. Upraveno 1. října 2016 uživatelem Yen.da Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Vybral jsi výborně, jsou moc povedené. Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Krasna citelnost, paradni cifr. Dobra volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivlado Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Pekné hodinky, za príjemnú cenu. S tým hnedým remeňom nemajú chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 Moc hezké.. gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 Pecka, Hamilton je dobrá volba :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 Perfektní výběr, klidně více fotek může být:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yen.da Odesláno 1. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Pár let uplynulo, pár šrámů přibylo. Stále je mám a stále mi dělají radost. Dnes lehce neformální styl s novým koženým řemenem. Co na něj říkáte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Perfektní řemen, sedí to, jak prdel na hrnec :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik44 Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 Krásný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mller Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Tyhle hodinky mě oslovily a mam objednáno.Davaji ted do nich kalibr H-10 (upravena ETA).Rezerva natahu by mela narust na 80 hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se