Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Kolik pujdou kdo si typne :) ..... za pár minut konec

post-12679-068089000 1337192243.jpg

he he ještě jsem stihnul zaeditovat" tak gratuluju Honzo"

Upraveno uživatelem nikdo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zajímavý cifr. To jsou ty pro pohraničníky? http://aukro.cz/hodi...2351557116.html

Tohle sem v životě neviděl...nemyslím ten cifroš,ale takhle situovanou datumovku,jak je výše psáno pořád je co se učit :)

edit:canc

Odkaz ke komentáři

Tohle sem v životě neviděl...nemyslím ten cifroš,ale takhle situovanou datumovku,jak je výše psáno pořád je co se učit :)

edit:canc

co blbneš, vždyť je to Orlandovo výtvor, nedávno to tady prolétlo chlubírnou a ještě jsem si dělal p...l, kolik za to bude na Aukru, a je to tady :D

Odkaz ke komentáři

co blbneš, vždyť je to Orlandovo výtvor, nedávno to tady prolétlo chlubírnou a ještě jsem si dělal p...l, kolik za to bude na Aukru, a je to tady :D

výpadek....ale to snad vypiloval :) du si to přečíst dík .
Odkaz ke komentáři

Přátelé, nedá se nic dělat, všiml jsem si té aukce až teď, ale tyto vydražené hodinky jsou podle mého bastl jako prase - dávám k diskusi:

post-9970-032476600 1337200702.jpg

Jak bych dal dohromady ingredience:

1, pouzdro , ručky a zlatých 8 paprsků bych použil z originálních primek, které Accutron označuje jako "Sorela". Přikládám foto těchto Sorel

post-9970-010608000 1337200854.jpg

2, Jako vnější číselník bych použil obrácený vnější číselník z těchto sovětských hodinek Kirovskie. Obráceně proto, aby nebyl vidět ruský nápis. Originální šedá a červená Sorela mají na barevném mezikruží číslice a u šestky nápis ČSSR. Ty prodávané nemají nic - proč asi :) .

post-9970-014602800 1337201055.jpeg

3, jako vnitřní číselník bych použil číselník z těchto dámských pavouků. Vyjde to akorát - vnější číselník zakryje malé sekundové indexy, jsou vidět jen pětiminutové indexy

post-9970-090625400 1337201167.jpg

Co vy na to?

Odkaz ke komentáři

Dlouho jsem v bastlírně nebyl, tak jsem o tom nevěděl... a v popisku na aukru jsem si nevšiml slova "předělávka". Tolik jsem zůstal štajf nad tím cifrem... Ta datumovka je opravdu brutus! Posted Image

Odkaz ke komentáři

Přátelé, nedá se nic dělat, všiml jsem si té aukce až teď, ale tyto vydražené hodinky jsou podle mého bastl jako prase - dávám k diskusi:

post-9970-032476600 1337200702.jpg

Jak bych dal dohromady ingredience:

1, pouzdro , ručky a zlatých 8 paprsků bych použil z originálních primek, které Accutron označuje jako "Sorela". Přikládám foto těchto Sorel

post-9970-010608000 1337200854.jpg

2, Jako vnější číselník bych použil obrácený vnější číselník z těchto sovětských hodinek Kirovskie. Obráceně proto, aby nebyl vidět ruský nápis. Originální šedá a červená Sorela mají na barevném mezikruží číslice a u šestky nápis ČSSR. Ty prodávané nemají nic - proč asi :) .

post-9970-014602800 1337201055.jpeg

3, jako vnitřní číselník bych použil číselník z těchto dámských pavouků. Vyjde to akorát - vnější číselník zakryje malé sekundové indexy, jsou vidět jen pětiminutové indexy

post-9970-090625400 1337201167.jpg

Co vy na to?

Bylo by to smutné kord když se o to tloukla i "voborníková" tedy docela zkušení borci ne?

Odkaz ke komentáři

No každopádně jsem je vydražil já. Takže to je bastl? Vůbec mne to nenapadlo, naopak jsem měl pocit, že už jsem je viděl. Zkuste se ještě nekdo znalejší než já podívat a posoudit, protože teď už to považuji také za bastl a tím pádem to nezaplatím. Ale rád bych si byl napřed jistý. Díky.

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odkaz ke komentáři

No každopádně jsem je vydražil já. Takže to je bastl? Vůbec mne to nenapadlo, naopak jsem měl pocit, že už jsem je viděl. Zkuste se ještě nekdo znalejší než já podívat a posoudit, protože teď už to považuji také za bastl a tím pádem to nezaplatím. Ale rád bych si byl napřed jistý. Díky.

Osobně souhlasím se Staníkem, už ta absence země původu je divná, na žádných jiných Primkách nechybí byť v různých podobách.

Odkaz ke komentáři

Ještě bych poprosil o vyjádření Accutrona, ne jen pro mne, ale aby to věděli všichni a příště si nenaběhl někdo jiný. Jak mi vysvětlil jeden vážený kolega, tak se zřejmě jedná o montáž ciferniků prim a kirovské. Ale rád bych ještě jedno vyjádření od odborníka. Děkuji.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...